Hamilelik haberi verme surprizi

Sürpriz yapcak halim yoktu gündüz yaptım aksam işten geldiğinde testi gösterdım bişey demeden gözler dolu dolu . Dış gebelik oldu maalesef.
Ama insallah hamile kalırsam şimdi ki planım o şekilde değil :KK51:

Hamile kaldığımda asla söylememek , Hastaneye normal rutin muayeneymiş gibi beraber gidip. Keseyi beraber görmek veya kalp atışını beraber dinlemek hayalim. Hamile oldugumu bilmeden, doktor o esnada " bu bebeğinizin kalp atışı" dediğini düşünsenize nasıl şok olur belki bayılır ahahah :-) Tabii burada ki olanaklar önce sabır daha sonra gizli tutabilmek :))

Biz yumurtlama gününü takip etmiştik. Regl olacağım gün test yaptım baktım pozitif. Eşime gittim. Bizim fasulye çimlenmiş dedim😂
Not: babaya bebek ağzından mektup yazmaktan daha komik çok az şey ver bence🤭

Valla bravo. ben daha gecikince esime isten gelirken eczaneden test alsana hamile olabilirim diyorum. ağzımda bakla islanmiyor mubarek.:halay:

O da iyiymiş.
Aman önemli olan ailecek çocuğu iyi karşılamak.
Bunlar detay gı.
Kafana göre takıl 🤗

Ilk cocugumda; doktorlar infertilite demislerdi evlilik öncesi .evlendikten sonra 2 3 ay regli olmayinca doktora söktürücü almaya gittim.doktor ultrasonda bebek var tebrik ederim dedi.ben şok oldum eşim hüngür hüngür ağlamıştı. Bu gebeliğimdede dümdüz hamileyim dedim. Eşimde sağlıkla gelsin inşallah dedi. Ben bu tip konularda odunum biraz 😲

Back
X