Hamilelik haberi verme surprizi

Sardunya21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
966
680
53
36
Bugun hamile oldugumu ogrendim. 6 ay oncesinde 7 aylik karnimda vefat edenim var. O zaman haber vrirken de esime surpriz yapmistim.notlar ve balonlar vardi. Siradisi ve unutulmayacak bir haberle bunu ona vermek istyrm. Sizden dikir istyrm. Gercekten ihtiyacim var.
Yorum yapan, fikir sunan herkese tesekkurler

Telefondan yazmistim. Harf yanlislarim icin ozur dilerm simdiden.

Bugun hamile oldugumu ogrendim. 6 ay oncesinde 7 aylik karnimda vefat edenim var. O zaman haber vrirken de esime surpriz yapmistim.notlar ve balonlar vardi. Siradisi ve unutulmayacak bir haberle bunu ona vermek istyrm. Sizden dikir istyrm. Gercekten ihtiyacim var.

En güzeli pinterest'e git, "pregnancy announcement to husband" yaz. Milyon tane fikir var.

Sağlıkla kucağınıza alın.. ben de sizin gibiyim martta kaybetmiştim bebeğimi. Şimdi temkinli yaklaşıyorum,sevinmeye bile çekiniyorum kendime telkin veriyorum çok kaptırma kendini diye.. açıkçası nasıl söylemeli bir fikrim yok.. sadece iyi dileklerimi belirtmek için yazdım sağlıkla sıhhatle gelsin🥰

Bence normal soyleyin sağlıkla kucaginiza alinca da kutlayın.
Sıradışı bir olay degil ki söylemek sıradışı olsun.

Kaybettiğiniz bebeğiniz için çok üzüldüm. Belirli bir sebeb buldular mi peki.
Rabbim başka acı göstermesin demeye geldim. Sağ salim kucağınıza alın🙏🧡

Ben minik bi hediye alıp bebeğin ağzından mektup yazmıştım ultrason resmiyle birlikte.
Bunu çişli çift çizgiyle yapanlar da var.
Ama o kadar pisleşmeye gerek yok.

Konu sahibi arkadaşım tebrik ederim.mutlu olmanız ve eşinizi mutlu etmek istemeniz sizin en tabii hakkınız.bundan daha sevindirici ne olabilir.ben çok çarpıcı sürpriz yapmadan sakince sevinecegi şekilde söylemenizi tavsiye ederim.bebek dogduktan sonra bol bol suprizler yaparsınız.bebegin kendisi sürpriz başka sürprize gerek yok;)

Aslında ne şekil söylenirse söylensin mutluluk verici bir jaber. Ben esime söylemedim test yapacağımi anlamıştı sonucuna birlikte bakmıştık.

Bende aynısını yasamıştım. Ilk hamileliğimde beneklerım karnımda vefat etmişti. İkincisi içinsüpriz yapmıştım. Sabah erkenden kalktım bebegın dilinden babaya mektup yazdım. Hamilelik testini ve bir cift patiğide aldım kargo posetine koydum. Eve geldıgımde hala uyuyordu. Uyandırdım sana kargo gelmiş dedim😂 cok şaşırmış ve mutlu olmustu

Tamamen şu an aklıma geldi. Göbeğinize göz kalemiyle merhaba babacım yazın. Sonra eşinize ayyy böcek ısırdı karnımı sanırım de bağırarak. Karnınıza bakar bi hışımla zaten. Tişörtü kaldırır ve Ce eeee. Böylece sürpriz olur. Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi.

Ben direkt söylemiştim. Zaten planlı bir süreçti.

Hamilelik testini beraber aldık, eşim yanımda iken yaptım. Lavabodan çıkıp sonucun pozitif olduğunu söyledim. Anın heyecanıyla sarılıp ağladık. Çok güzel bir anı bu bende.
Haber vermek için organizasyon yapsaydım, sürprizler hazırlasaydım, değişik fikir arasaydım eminim bu kadar hoş bir anım olmazdı.
Her şey doğal haliyle güzel, nasıl söylerseniz söyleyin bu zaten güzel bir anı olarak kalacak eşinizde. Ne kadar plan yaparsanız o kadar doğallığını kaybedip güzellikten uzaklaşacak şahsi kanaatim. Sağlıkla doğsun 🙃

dunyanın en normal olayına neden bu suslemeler falan.
çoğumuzun iki uç nesil öncesi evde doğurup tarlaya çalışmaya giden kadınlarmış.
ne bu her gelecek olan çocuğa royal muamelesi.
ben fazla ruhsuzum belki, ama kedinin kuşun da bebeği oluyor,insan neslinin devamı da doğumla sağlanıyor. öyle anormalleştirilecek bir durum değil.

ay bu arada ne olur bebekten babaya mektup yazmış gibi yapmayın, babajim ben deliyorum falan gibi ahaha eltilerin savaşı filmini hatırlatıyor, aşırı komik.

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. Sürprizden pek anlamam da buralarda bir cavidan vardı ,göbeğine kurdele bağlayan konunuz onu hatırlattı. Gece gece gulumsettiniz hayırlısı olsun

Back
X