Hamilelik folik asit kullanımı?

Valla biraz parmaklarınızı yorup araştırın. Dediğim gibi inanıp inanmamak sizin elinizde. Sonuçta kimse elinizden almıyor ilaçları.

Valla biraz parmaklarınızı yorup araştırın. Dediğim gibi inanıp inanmamak sizin elinizde. Sonuçta kimse elinizden almıyor ilaçları.
Ben araştırdım zaten siz kanktlandığınunidda ettiniz kanıtlandığını söylediğiniz bilimsel makaleleri iletmenizi istedim bana araştırın diyorsunuz

Zaten gebeliğin ilk 3 ayı kullanılıyor. Ama öncesinde ne kadar sürede gebe kalacağımızı bilemiyoruz. Kimi 1. Ayda kalır kimi 12. ayda. 12 ay folik kullanmakta riskli olarak nitelendirilmiş. Abd john hopkinsin bu konuda kesinleşmiş araştırmaları var. İngilizce kaynaklarda bulabilirsiniz

Folik asit kaç ay kullandığınızın önemi yok çünkü defalarca da yazdım vücutta fazlası depolanmıyor. Vücut ihtiyacı olan kadarını alıp gerisini atıyor. İlk 3 ay önemli çünkü çocuğun organ gelişimi yapılıyor. Sadece 3 ay kullanılmalı demedim. Hamilelik öncesinde hamile kalana kadar kullanılabilir.
Dediğim gibi ingilizce makalelerde bolca var.
İngilzice kaynak ne kaynağı?? Makale adı? Linki? İngilizce kaynak bir sürü var diyorsunuz ama hiçbir örnek göstermiyorsunuz.

Merhaba. Ortam biraz gerilmiş ama ben de bir şey sormak istiyorum. 6+6’dayım. Doktorum bugün Ocean Mummy önerdi. Aldım. Ama folik asite devam etmeli miyim bilmiyorum. İçeriğinde zaten folik asit varmış. Yanlış bir şey yapmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…