- 4 Aralık 2017
- 1.327
- 3.004
-
- Konu Sahibi notdefteri2_
Merhabalar. Ben 28 haftalık gebeyim ve 42 yaşında öğretmenim. İlk gebeliğim. Aşı hakkım var ama vurulup vurulmamakta kararsızım. Gebe olup alı vurulan var mu?
Çok teşekkür ederim cevabınız için Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba, ben varım. Salı günü 2. Doz biontec i vurulacağım.
Çok teşekkür ederim cevabınız için Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de 30. Haftanın içindeyim. Doktorum sıra sana gelirse mutlaka aşını ol dedi. Koruyuculuğu çok yüksek olduğu için Biontech önerdi. Bayramda sıram geldi aşımı oldum. Herhangi bir yan etki olmadı şimdilik.
Hamileyken covid olup ağır geçirmek ve istenmeyen sonuçlara maruz kalmak düşüncesi beni daha çok endişenlendirdi açıkçası. İnşallah
haklısınız. Sanırım bende olucam aşımıBen de 30. Haftanın içindeyim. Doktorum sıra sana gelirse mutlaka aşını ol dedi. Koruyuculuğu çok yüksek olduğu için Biontech önerdi. Bayramda sıram geldi aşımı oldum. Herhangi bir yan etki olmadı şimdilik.
Hamileyken covid olup ağır geçirmek ve istenmeyen sonuçlara maruz kalmak düşüncesi beni daha çok endişenlendirdi açıkçası. İnşallah hiç bir yan etki asla yaşamayız. Biz önlemimizi aldık gerisi Allaha emanet.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
bende bugün oldum 2.dozu hayırlısı olsun hakkımızdaBen de gebelik düşünüyorum. 2 doz aşımı oldum gebelikte daha rahat olurım inş
Bende aynı durumdayım vuruldunuz mu ikinci aşıyıMerhabalar, sanırım ben de ilk doz aşımı yaptırdığım günlerde hamile kalmışım, hafta hesaplayınca farkettim aynı günlere denk geldiğiniikinci doz için konuyu ben de takipteyim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Doktoruma sormadım o yüzden de yaptırmadım henüz. Önümüzdeki hafta kalp atışlarını duyduktan sonra muhtemelen yaptırırım, her ihtimale karşı randevumu aldım çünküBende aynı durumdayım vuruldunuz mu ikinci aşıyı
Böyle bir etkisi olsa 3 çocuk yapın diye tutturan devlet büyükleri onu ülkeye sokmaz ben sabırsızlıkla sıramı bekliyorum sonuçta başka çaremiz yok bu hastalıktan kurtulmanın tek yolu bu
Bende kalp atışını duymadım henüz doktor ilk 3 ay vurulma dedi banaDoktoruma sormadım o yüzden de yaptırmadım henüz. Önümüzdeki hafta kalp atışlarını duyduktan sonra muhtemelen yaptırırım, her ihtimale karşı randevumu aldım çünkü
Mesajınız ıcımı ferahlattı :)Aşı olun ama bence gebeliği ertelemeyin. Valla 1,5 senedir uğraşıyorum zaten öyle hemen oluveren bir şey değilaşıların hiçbirinin benek üzerinde yan etkisi tespit edilmedi (evet hamileylen aşı olup doğuranlar var ve her şey yolunda :) ) Ben aşımı oldum bir şeyi de ertelemedim. Hala yok o ayrı :)
Benımm gibi düşünen biriMesajınız ıcımı ferahlattı :)
Yaa superrmerhabalar geçen ay adet zamanı covid aşısı oldum ilk dozunu.doktora sordum sen çalışma yap hiç bir etkisi olmaz ölü aşı o dedi.çalışma yaptım.ve tutmuşta olabilir.bu ay adet tarihimde ikinci doz aşım var.gebelik varsa 4 haftanın içinde olucak.ve ben aşımı haftaya olacağım.korkmayın.Allaha emanet doktorum hiç ilgisi olmadığını bir zararı olmayacağını söyledi bilginiz olsun.benzer aşıların grip aşısı vs.daima güvenle yaptırılabileceğini bununda bir etkisi olmayacağını söyledi.umarım dediği gibi olur.ilerleyen dönemlerde de durumla ilgili bilgi vermeye devam ederim.aklınızdaki şüpheler için
Ben ilk dozu 4 mayısta vuruldum ikinci doza hamile kaldım ikinci dozu vurulmayacağım daha kalp atışı duyamadım gerçi haftaya gideceğim inşallahDeğerli hem cinslerim bana gerçekten yardımcı olmanizi diliyorum.Düşünmekten deliricem cunku:) bu hafta muhtemelen benım yaş grubuma aşı gelecek olmayı dusunuyorum.Fakat 8 aydır gebelık ıcın ugrasıyoruz olmuyor.Doktorlar aşıdan sonra 3 ay korunun dıyor.Ama ben korunmayı dusunmuyorum.Vakıt kaybetmek ıstemıyorım acıkcası.Yenı hsg de cektırdım.Tam verımlı aylarım…Malum yaşımızda ileri…Bılgısı olan benım gibi olan kişiler lütfen yorumlarınıZı beklıyorumDoktorların 3 ay korunun diyor.Ama ayrıntılı acıklamayı hıc bır yerde goremedım
Hayırlı olsun canımSağlık personeli yim aşı oldum aşı olduktan 2 ay sonra gebeliğimi öğrendim. Çok şükür sağlıklı da bir gebelik geçiriyorum. Kulaktan dolma uydurma bilgilerle hareket eden bir kesim var lütfen bırakın bunu. Kendinize veriyorsunuz zararı başkalarına değil