Hamilelik düşünenler covid aşısı vurulacak mısınız? Kısırlık yapar mı?

Merhabalar, sanırım ben de ilk doz aşımı yaptırdığım günlerde hamile kalmışım, hafta hesaplayınca farkettim aynı günlere denk geldiğini ikinci doz için konuyu ben de takipteyim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Ben de 30. Haftanın içindeyim. Doktorum sıra sana gelirse mutlaka aşını ol dedi. Koruyuculuğu çok yüksek olduğu için Biontech önerdi. Bayramda sıram geldi aşımı oldum. Herhangi bir yan etki olmadı şimdilik.
Hamileyken covid olup ağır geçirmek ve istenmeyen sonuçlara maruz kalmak düşüncesi beni daha çok endişenlendirdi açıkçası. İnşallah hiç bir yan etki asla yaşamayız. Biz önlemimizi aldık gerisi Allaha emanet.

Sağlık personeli yim aşı oldum aşı olduktan 2 ay sonra gebeliğimi öğrendim. Çok şükür sağlıklı da bir gebelik geçiriyorum. Kulaktan dolma uydurma bilgilerle hareket eden bir kesim var lütfen bırakın bunu. Kendinize veriyorsunuz zararı başkalarına değil

Bende aynı durumdayım vuruldunuz mu ikinci aşıyı

Değerli hem cinslerim bana gerçekten yardımcı olmanizi diliyorum.Düşünmekten deliricem cunku:) bu hafta muhtemelen benım yaş grubuma aşı gelecek olmayı dusunuyorum.Fakat 8 aydır gebelık ıcın ugrasıyoruz olmuyor.Doktorlar aşıdan sonra 3 ay korunun dıyor.Ama ben korunmayı dusunmuyorum.Vakıt kaybetmek ıstemıyorım acıkcası.Yenı hsg de cektırdım.Tam verımlı aylarım…Malum yaşımızda ileri…Bılgısı olan benım gibi olan kişiler lütfen yorumlarınıZı beklıyorumDoktorların 3 ay korunun diyor.Ama ayrıntılı acıklamayı hıc bır yerde goremedım

Mesajınız ıcımı ferahlattı :)

Yaa superr

Ben ilk dozu 4 mayısta vuruldum ikinci doza hamile kaldım ikinci dozu vurulmayacağım daha kalp atışı duyamadım gerçi haftaya gideceğim inşallah

Hayırlı olsun canım hangi aşıyı oldunuz acaba? Birde 3 ay korunun diyorlar ama sizinki 2 ay sonra olmuş bide sağlıklıyım çok şükür umut oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…