canım ya inşallah ağzından bal damlıyor... birde benim geçen ayki reglim bir hafta önce oldum fakat 2 gün sürdü nedir bilmiyorum tarihlerim hiç şaşmazdı ve bir hafta sürerdi bunun hakkında ne söyleyebilirsin..
canım ya inşallah ağzından bal damlıyor... birde benim geçen ayki reglim bir hafta önce oldum fakat 2 gün sürdü nedir bilmiyorum tarihlerim hiç şaşmazdı ve bir hafta sürerdi bunun hakkında ne söyleyebilirsin..
öncelikle herkese merhabalar..reglime 5 gün var fakat 10_15 gündür sol kasığım şiddetli ağrıyor böyle arada bıçak batması gibi oluyor ve aşırı derecede miğdem yanıyor ama göğüslerimde tık yok sadece bastırınca acıyor.. illede göğüslerimin ağrıması şart değil demi bir umut bekliyorum bakalım ne olacak o kadar çok istiyorum ki bir bebeğim olsun ne olur dualarınızın arasına benide alın ben hepiniz için duacıyım sizleri çok seviyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
güzelim Allah Gönlünden Geçeni Versin, Inşallah Bunlar Hamilelik Belirtisidir Ve Bize Güzel Haberi Verirsin!! Sevgileeeer.
Canim Benim Fazla Ağrimamişti Ama Adetime 1 Hafta Kala Göğüs Uçlarim Koskocaman Oldu Kabak çiçeği Gibi Açti Resmen Bide Kenarlarinda Kabarciklar Oldu.ama Tabi Adet Olmadim şimdide Hamileyimöncelikle Herkese Merhabalar..reglime 5 Gün Var Fakat 10_15 Gündür Sol Kasığım şiddetli Ağrıyor Böyle Arada Bıçak Batması Gibi Oluyor Ve Aşırı Derecede Miğdem Yanıyor Ama Göğüslerimde Tık Yok Sadece Bastırınca Acıyor.. Illede Göğüslerimin Ağrıması şart Değil Demi Bir Umut Bekliyorum Bakalım Ne Olacak O Kadar çok Istiyorum Ki Bir Bebeğim Olsun Ne Olur Dualarınızın Arasına Benide Alın Ben Hepiniz Için Duacıyım Sizleri çok Seviyorum şimdiden Cevaplarınız Için Teşekkür Ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?