• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisimidir bunlar acaba ?

Ben de evlendiğimden beri yani altı aydır düzenli ilk kez ama ilk kez üç gündür gecikmiş durumda aynı hamilelik belirtilerini yaşıyorum aşırı mide bulantısı Yok ama oluyor gün içersinde ve özellikle gece İdrar yaptım bir çizgi çıktı c tarafında ve o çizginin arka kısmında bir silik çizgi çıktı anlam veremedim

Ben de evlendiğimden beri yani altı aydır düzenli ilk kez ama ilk kez üç gündür gecikmiş durumda aynı hamilelik belirtilerini yaşıyorum aşırı mide bulantısı Yok ama oluyor gün içersinde ve özellikle gece İdrar yaptım bir çizgi çıktı c tarafında ve o çizginin arka kısmında bir silik çizgi çıktı anlam veremedim
benim bu konuda pek bilgim yok ama okuduğum yorumlara göre silik çizgi hamilesin diyorlar bence bi daha test yapmalısın hayırlısı olsun şimdiden umarım istediğin gibi olur her şey :nazar:

27 eylül adet günümdü 13 ekim ovulasyondu bebek istediğimizden birlikte olduk gün aşırı. 3 ün önce de yani daha adetime 1 hafta olmuş olmasına rağmen inanılmaz bir bel ağırısı ve karın ağrısı şüphesiyle doktora gittim hafif kahverengimsi lekelenmelerim vardı. Daha sonra kan tahlili yaptılar bhcg 0.1 çıktı gebelik yoktu. Ama benim 3 gün oldu hala akıntım ve lekelenmelerim var kendimi hamile gibi hissediyorum. Acaba kanda erken mi oldu baktılar siz ne diyorsunuz kızlar nolur yardım edin ilaç içicem korkuyorum

Arkafaşlat ben 21 aralık 2018 de adet oldum en son ve bu ay olmadım. Bu ayın 26 sında gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı. Ve dün emin olmak için kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı hamilesiniz dedi soktor. Hatta neta hcg değerim 1137. Bugün de kadın doğum doktoruna gittim ne kadarlık olduğunu öğrenmek için ama göremedi. Sonra beni farklı bir ultrasona gönderdi idrarım sıkışıkken yapılan bir ultrasona onun sonucunda da bana varla yok arasında dedi kesin bir bilgi vermedi. Pazartesi tepecik doğum evine git dedi orda baksınlar dedi. Artık sitresten bayılıcam. Kesin bir şey bilmek istiyorum artık. Varla yok arası ne demek aranızda böyle sorun yaşayan oldu mu sizce bu normal mi daha küçük olduğu için görünmemiş olabilir mi?

Arkafaşlat ben 21 aralık 2018 de adet oldum en son ve bu ay olmadım. Bu ayın 26 sında gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı. Ve dün emin olmak için kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı hamilesiniz dedi soktor. Hatta neta hcg değerim 1137. Bugün de kadın doğum doktoruna gittim ne kadarlık olduğunu öğrenmek için ama göremedi. Sonra beni farklı bir ultrasona gönderdi idrarım sıkışıkken yapılan bir ultrasona onun sonucunda da bana varla yok arasında dedi kesin bir bilgi vermedi. Pazartesi tepecik doğum evine git dedi orda baksınlar dedi. Artık sitresten bayılıcam. Kesin bir şey bilmek istiyorum artık. Varla yok arası ne demek aranızda böyle sorun yaşayan oldu mu sizce bu normal mi daha küçük olduğu için görünmemiş olabilir mi?
Öncelikle gözün aydın olsun cnm, bu doktorları da Allah bildiği gibi yapsın. Cok degil 1 ay oldu olmadi bnm ust kat komsumun 1 ay 4 gunlukken değeri 745 çıkmış. Doktoru dış gebelik olabilir demiş. Gelin hüngür hüngür ağladı karşımda hic unutmam. Cunku onun öncesinde ikiz bebeklerini 3 bucuk aylıkken kaybetti kurtaj oldu. Ikinci kez hemde hicbişey yokken emin olmadan dis gebelik olabilir diyerek kizin iki gününü zehir etti gerizekali. Iki gun sonra değeri yükselmiş ve kese gozukmus. Cnm bnm değer 1500 un altinda kese gözükmez zaten. Sen iki gunn sonra bi daha git eminim gorunecektir. Sikma canini. Rabbim tamamina erdirsin inşallah :dua::KK200:

Canım benim bebegimede aynısı değildi. kese sonunda gözüktü .Ama düşükle sonuçlandı
Kardesimede öyle dendi ve kese gözüktü şimdi oğlu var
Dua et Allahdan hayırlısını dile.İnşallah her şey gönlünce olur

27 eylül adet günümdü 13 ekim ovulasyondu bebek istediğimizden birlikte olduk gün aşırı. 3 ün önce de yani daha adetime 1 hafta olmuş olmasına rağmen inanılmaz bir bel ağırısı ve karın ağrısı şüphesiyle doktora gittim hafif kahverengimsi lekelenmelerim vardı. Daha sonra kan tahlili yaptılar bhcg 0.1 çıktı gebelik yoktu. Ama benim 3 gün oldu hala akıntım ve lekelenmelerim var kendimi hamile gibi hissediyorum. Acaba kanda erken mi oldu baktılar siz ne diyorsunuz kızlar nolur yardım edin ilaç içicem korkuyorum
Ayniii belirtileri yaşıyorum lekenmeleye kadar tam bir ay gecikti testler olumsuz bende bekliyorum bu alsam acile gitmeyi düşünüyorum,

Canim benim endişe yapma .eyer termometren varsa evde.sabah saat 6da uykudan uyan ama kıpırdama termometreyi baş ucuna koy.sonra makatdan ısını ölç 5dakika yeterli .isini buraya yaz .ben söylerim hamilemisin degilmisin.kardeşimde bende kuzenimde hamileligimizi hep böyle anlarız
Merhaba Nasıl yani makattan ölçülüyor ateş ölçer Oray’ımı koydunuz kaç Çıkması lazım peki gebelik için

Eklentiler

• 0BACDDBA-F9C4-46E1-9A2C-CD00C4B64BC0.jpeg
    0BACDDBA-F9C4-46E1-9A2C-CD00C4B64BC0.jpeg
    285,3 KB · Görüntüleme: 64
Back