- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Hayırlısı böyleymiş diğer aya kaldı inşallah olurYine olmadı kızlar ya cok üzgünüm adet oldum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı böyleymiş diğer aya kaldı inşallah olurYine olmadı kızlar ya cok üzgünüm adet oldum
![]()
Hayırlısı böyleymiş diğer aya kaldı inşallah olur![]()
Maalesef bu ayda olmadı canım pazartesi günü rahim filmi cekilecegimCanım ne durumdasın inşallah gebelik vardıırr![]()
Ben de adet oldum. Hem de bildiğim adet ağrım başladıktan sonra az önce. Dedim adet olcam kesin, lavaboya kalktım ve ilk şey geldi
Bende senin gibiyim 4 günüm var ha oldum ha olucam bende sıkıntıdan erken olmaktan korkuyorum velim varya kopucak resmen inşallah hamileyimdir ya bide benim ikinci gebeliğim göğsümde kalan kabarcıklar sanki biraz daha çıkmış gibi anlayamadım bilmiyorum inşallah hamişizdirKizlar benim bata 5 gun var dunden beri adet olcakmisim gibi kasiklarimda agri var ayrica beyaz kokusuz akintim var insallah stresten erken adet olmam da baska bir sebeptir❤
Ne guzel bir cocugun var umarim bu ay ona kardes sana ikinci evlat gelir. Omurleri saglikli olsunBende senin gibiyim 4 günüm var ha oldum ha olucam bende sıkıntıdan erken olmaktan korkuyorum velim varya kopucak resmen inşallah hamileyimdir ya bide benim ikinci gebeliğim göğsümde kalan kabarcıklar sanki biraz daha çıkmış gibi anlayamadım bilmiyorum inşallah hamişizdir❤❤❤
Benim de adete 5 gun var. Gecen bir yilda o kadar cok kan verdim ki test icin bu kez gecikmeden yaptirmayacagimKızlar merhaba
Ben bu siteye yeni üye oldum , 1 yıllık evliyim ,bebek dusunmuyoduk ama bu ay korunmak icin ilac kullanmadim.
Adet günüme 5 gün var , psikolojik mi bilmiyorum ama nedense gebe oldugumu dusundum internette arastirmaya basladim sonra bu siteyi kesfettim.
10 gündür bu sitede okudugum bircok belirtiyi yaşadim. Adet olacak gibi karın ağrısı , beyaz ve seffaf akıntı , belli belirsiz baş donmeleri , arada mide asidimin agzima gelmesi , bacak ve belimde agrılar , surekli dinlenme istegi gibi.
Ben de aynı sizler gibi her gun elimde telefon burdaki belirtilere bakip duruyorum
Bazen sancim cok artiyor kesin regl olucam diye dusunuyorum , heyecanlanmaya basladim hic aklimda yokken bebek yok diye uzulecek durumdayim
Acaba gebelik testi yapsam çıkar mı ,adet gunumu beklemeli miyim?
Silik bir cizgi var gibi ama galiba 3 dk sonra cikan sonuclari dikkate almayin deniyorOvulasyon günümden 10 gün geçti bugün yaptım bu testi duşa girdim ve 10 dk sonra bunu gördüm .. çok hastayım gribim heryerim ağrıyor oyuzden belirti varmı yokmu anlayamıyorum hamilemiyim sizce çok teşekkür ederim şimdiden..
Hayirlisi olsun canim bir zamani var ama o bu ay degilmis. Her ay biraz daha yaklasiyoruz umudumuza. Ben yakiyla hamile olan cok okudum son gunlerde. Bir de gobegini kontrol ediyor musun dusmus mu diye? Artik ne duyarsak yapicak durumdayiz:)Yine olmadı kızlar ya cok üzgünüm adet oldum
![]()
Benim de adete 5 gun var. Gecen bir yilda o kadar cok kan verdim ki test icin bu kez gecikmeden yaptirmayacagim
İnsallah canim isteyen herkese nasip olsunInsallah bu defa hamilelik haberi alirsin canim
Ben aynı belirtileri yaşadım dayanamadım adetime 4 gün var ve bu gün test yaptım çıkmadı inşallah erkendi diye çıkmamıştır.. Bende heycandan meraktan ölücem az kaldı inşallah hamişizdirKızlar merhaba
Ben bu siteye yeni üye oldum , 1 yıllık evliyim ,bebek dusunmuyoduk ama bu ay korunmak icin ilac kullanmadim.
Adet günüme 5 gün var , psikolojik mi bilmiyorum ama nedense gebe oldugumu dusundum internette arastirmaya basladim sonra bu siteyi kesfettim.
10 gündür bu sitede okudugum bircok belirtiyi yaşadim. Adet olacak gibi karın ağrısı , beyaz ve seffaf akıntı , belli belirsiz baş donmeleri , arada mide asidimin agzima gelmesi , bacak ve belimde agrılar , surekli dinlenme istegi gibi.
Ben de aynı sizler gibi her gun elimde telefon burdaki belirtilere bakip duruyorum
Bazen sancim cok artiyor kesin regl olucam diye dusunuyorum , heyecanlanmaya basladim hic aklimda yokken bebek yok diye uzulecek durumdayim
Acaba gebelik testi yapsam çıkar mı ,adet gunumu beklemeli miyim?
Ben aynı belirtileri yaşadım dayanamadım adetime 4 gün var ve bu gün test yaptım çıkmadı inşallah erkendi diye çıkmamıştır.. Bende heycandan meraktan ölücem az kaldı inşallah hamişizdir![]()
Bemde bu gün akıntıyla beraber öyle bi ağrım olduki kramp girdi kasıklarıma ve bacaklarımdaki damar çekildi direk tuvalete koştum çok şükür bişey yoktu ama 3 gün sonra ne olur bilmiyorumInsallah canım ama nedense adet olacak gibi hissediyorum, tatlı yeme istegim artti ve ayiptir soylemesi kanamam her an baslayacakmis gibi baski hissediyorumçok heveslenmiştim umarım hüsran olmaz.
Ben de aynı , hissettigim akintiların adet kanamasi olmadigini gorene kadar yaşadigim heyecan kimsede yokBemde bu gün akıntıyla beraber öyle bi ağrım olduki kramp girdi kasıklarıma ve bacaklarımdaki damar çekildi direk tuvalete koştum çok şükür bişey yoktu ama 3 gün sonra ne olur bilmiyorum![]()
Evet sence yumurtlama günü ilişki oldu 2 3 gün boyunca ağrım oldu nedeni ne olabilir acabaBen de aynı , hissettigim akintiların adet kanamasi olmadigini gorene kadar yaşadigim heyecan kimsede yok