- 20 Eylül 2019
- 555
- 497
- 53
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Hiç bilmiyorum ki insallah gebeliktendir diyoruz ama hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duymadim canım ben yakı konusunu göbeğimi de hic kontrol etmiyorum nasıl olması gerekiyormus ki vala bende bu ay bal çörek otu tarçın macununu denemeyi düşünüyorum bklm dr gitmekten vazgeçtim gibi şimdilikHayirlisi olsun canim bir zamani var ama o bu ay degilmis. Her ay biraz daha yaklasiyoruz umudumuza. Ben yakiyla hamile olan cok okudum son gunlerde. Bir de gobegini kontrol ediyor musun dusmus mu diye? Artik ne duyarsak yapicak durumdayiz:)
Canım üzülmek yok bizimde gelecek bebeklerimiz hayırlı zamanda inşallah
Ben adetim bitince soğan kürü uygulıcam sende başlamak istersen
Yeni evliyim. Hemen deneyesim de gelmiyo aslında ama soğan kürünü duymuştumCanım üzülmek yok bizimde gelecek bebeklerimiz hayırlı zamanda inşallah
Ben adetim bitince soğan kürü uygulıcam sende başlamak istersen
Kızlarr bata 6 gün kaldıı
Belirtileriniz neler hadi bekleyenler olarak burda paylaşalımmm
Bende ki belirti tarzı şeyelr :)
Akıntının yeşil gibi olması
Sonra sarıya dönmesi
Sonra beyaz olması
İdrar renginin bugün koyulaşması
Arada kasığa ve göğüse sancı girmesi
Dünden beri adet ağrısı gibi hafif karnımın ağrıması
Immm başka da belirti bulamadım yok yani
Peki sizde sizdeee
Hamişlerin tecrübelerini de bekliyorumm
Canim ben 6+2 haftaligim daha gogsumde kararma olmadi. Gogsunde kararma yok diye ne kadar eminsin. Hatta benim goguslerm buyumedi bileBenimde 7 gün kaldı göğüs ağrım var kasık batmalarım var akıntım yok sabahları mide bulantım vardı gitti oda emin değilim göğüslerde karar ma olurmuş oda olmadı sanırım bu ayda olmayacak![]()
Ben de asiri kasinti ile uyanmistim bi gece durup dururken. Resmen her yerim kasiniyodu. Aklima gelmisken gobek deligim de bi garip gelmeye baslamisti sanki psikolojik te olabilir. Ve bi arkadasin dedigi nefes nefese kalma bende de olmustuKızlar bıgün bata 4 gün kaldı
Normalde de alerjik yapıya sahibim
Gece damak kaşıntısıyla uyandım ama nasıl kaşınıyor çıldırdım resmen
Sonra kulaklarıma geçti
Sonra burnuma
Şimdi geçti.gibi çok şükür
Alerjik artışlarda bir hamilelik belirtisi olsunn
Ben de bikaç gündür belirtiler var beklemedeyim yine de tabi. Peki nefes darlığı da bi belirti mi? Aşırı değil ama büyük büyük nefes alma ihtiyacı gibi.
Belirti olarak olumsuz bişey değildir di mi? Paranoyak oldum
Yoksa ben ciğerleri mi üşüttüm![]()
Canim biz seninle daha once konusmustuk dimi. Ikimizin de tahmini dogumBen adetten 6 7 gun once hıc bı belırtı yaşamadım. Aynı adet olcak gibiydim. Göğüs hassasıyetımde her ay oldugu gibiydi. Ovulasyondan snra 3 gece mide yanmam oldu sadece.
Adet olcakmış gıbi agrılarım oldu. Tuvalete gıdıyodum bıse yoktu. Adetım gecınce anladım sadece.mide bulantım fılan olmadı.hala yok şükür.
Canim spermler 2 gun 3 gun yasarmis. Yumurta 1 gun yasarmis. Yani ikisi denk gelmis olabilir onemli olan yumurtlaman bitmeden sag kalan spermlerin olmasiSlm kizlar benim ayin 13 ünde yumurtam çatladı. Ama son iliski 12 sinde oldu.sonrasinda eşim iş dolayisiyla evde degildi. Yani çatlama günü ve sonraki 3 gün onemli diyorlar.bu aydan pek ümidim yok yani. Bat 27 eylül . Sarımsı akıntim baslafi birde sol kasigimda hafif hafif agri var.ama bunlar benim her regli öncesi oluyordu.onun disında gögüs agrisi vs.yok. ama daha önce 3 kere hamile kalmus biri olarak gögüste hassasiyet ve bel agrisi benim icin gebelik belirtisi oluyor. Yani bebis gelince belirti aramaya gerek yok . O ben geldim burdayim diyor.
Canim biz seninle daha once konusmustuk dimi. Ikimizin de tahmini dogum
Canim spermler 2 gun 3 gun yasarmis. Yumurta 1 gun yasarmis. Yani ikisi denk gelmis olabilir onemli olan yumurtlaman bitmeden sag kalan spermlerin olmasi
Catlama dedigin yumurtlama mi canim bat a kac gun varAy insallah canim.gerci hic belirti falan yok ama yarin catlamadan sonra 10.gün sabah test yapsammi acaba.
Catlama dedigin yumurtlama mi canim bat a kac gun var
Yeni evliyim. Hemen deneyesim de gelmiyo aslında ama soğan kürünü duymuştumAllah isteyen herkesi hayırlısıyla evlat sahibi yapar inşallah
![]()
Benim acaba döllenme oldu da fazla tutunamadı mı?
Canim catlatma diye bakmak yerine adetine kac gun kaldigini baz al bence cok karisik kac gun kaldi adetineEvet canim yani yumurtanin gelisip catladigi döllenebildigi gün. Bu sabah test yaptim 11.günde olsa cikardi bembeyaz .artik regliyi beklicem.
Canim catlatma diye bakmak yerine adetine kac gun kaldigini baz al bence cok karisik kac gun kaldi adetine
Kesin mi ki canim o bekle bakalim belki gecikmen olur kan testiyle cikar4gün var canim.erken gebelik testi yaptim biraz once negatif. nasip degilmis
Kesin mi ki canim o bekle bakalim belki gecikmen olur kan testiyle cikar
Canım ne kadarlık evlisin
Amin inşallah
Neden böyle düşündün
Çünkü son bikaç güne kadar bütün belirtiler tutuyodu. Sonra azalmaya başladılar. Bi ihtimal işte ne bileyim öyle bi ihtimal geldi aklımaCanım ne kadarlık evlisin
Amin inşallah
Neden böyle düşündün