• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİK BELİRTİSİ 💭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi olsun canim bir zamani var ama o bu ay degilmis. Her ay biraz daha yaklasiyoruz umudumuza. Ben yakiyla hamile olan cok okudum son gunlerde. Bir de gobegini kontrol ediyor musun dusmus mu diye? Artik ne duyarsak yapicak durumdayiz:)
Duymadim canım ben yakı konusunu göbeğimi de hic kontrol etmiyorum nasıl olması gerekiyormus ki vala bende bu ay bal çörek otu tarçın macununu denemeyi düşünüyorum bklm dr gitmekten vazgeçtim gibi şimdilik

Canım üzülmek yok bizimde gelecek bebeklerimiz hayırlı zamanda inşallah
Ben adetim bitince soğan kürü uygulıcam sende başlamak istersen
Canım üzülmek yok bizimde gelecek bebeklerimiz hayırlı zamanda inşallah
Ben adetim bitince soğan kürü uygulıcam sende başlamak istersen
Yeni evliyim. Hemen deneyesim de gelmiyo aslında ama soğan kürünü duymuştum:KK51:Allah isteyen herkesi hayırlısıyla evlat sahibi yapar inşallah:KK36:

Kızlarr bata 6 gün kaldıı
Belirtileriniz neler hadi bekleyenler olarak burda paylaşalımmm

Bende ki belirti tarzı şeyelr :)

Akıntının yeşil gibi olması
Sonra sarıya dönmesi
Sonra beyaz olması :KK66:
İdrar renginin bugün koyulaşması
Arada kasığa ve göğüse sancı girmesi
Dünden beri adet ağrısı gibi hafif karnımın ağrıması
Immm başka da belirti bulamadım yok yani

Peki sizde sizdeee
Hamişlerin tecrübelerini de bekliyorumm

Benim hayatimda hic olmadigi kadar bas agrim vardi. Kasiklarimda batma ve yorgunluk vardi

Benimde 7 gün kaldı göğüs ağrım var kasık batmalarım var akıntım yok sabahları mide bulantım vardı gitti oda emin değilim göğüslerde karar ma olurmuş oda olmadı sanırım bu ayda olmayacak😭😭
Canim ben 6+2 haftaligim daha gogsumde kararma olmadi. Gogsunde kararma yok diye ne kadar eminsin. Hatta benim goguslerm buyumedi bile

Kızlar bıgün bata 4 gün kaldı
Normalde de alerjik yapıya sahibim
Gece damak kaşıntısıyla uyandım ama nasıl kaşınıyor çıldırdım resmen
Sonra kulaklarıma geçti
Sonra burnuma

Şimdi geçti.gibi çok şükür

Alerjik artışlarda bir hamilelik belirtisi olsunn
Ben de asiri kasinti ile uyanmistim bi gece durup dururken. Resmen her yerim kasiniyodu. Aklima gelmisken gobek deligim de bi garip gelmeye baslamisti sanki psikolojik te olabilir. Ve bi arkadasin dedigi nefes nefese kalma bende de olmustu

Ben de bikaç gündür belirtiler var beklemedeyim yine de tabi. Peki nefes darlığı da bi belirti mi? Aşırı değil ama büyük büyük nefes alma ihtiyacı gibi.
Belirti olarak olumsuz bişey değildir di mi? Paranoyak oldum😁
Yoksa ben ciğerleri mi üşüttüm:KK53:

Bende olmustu nefes darligi

Slm kizlar benim ayin 13 ünde yumurtam çatladı. Ama son iliski 12 sinde oldu.sonrasinda eşim iş dolayisiyla evde degildi. Yani çatlama günü ve sonraki 3 gün onemli diyorlar.bu aydan pek ümidim yok yani. Bat 27 eylül . Sarımsı akıntim baslafi birde sol kasigimda hafif hafif agri var.ama bunlar benim her regli öncesi oluyordu.onun disında gögüs agrisi vs.yok. ama daha önce 3 kere hamile kalmus biri olarak gögüste hassasiyet ve bel agrisi benim icin gebelik belirtisi oluyor. Yani bebis gelince belirti aramaya gerek yok . O ben geldim burdayim diyor.

Ben adetten 6 7 gun once hıc bı belırtı yaşamadım. Aynı adet olcak gibiydim. Göğüs hassasıyetımde her ay oldugu gibiydi. Ovulasyondan snra 3 gece mide yanmam oldu sadece.
Adet olcakmış gıbi agrılarım oldu. Tuvalete gıdıyodum bıse yoktu. Adetım gecınce anladım sadece.mide bulantım fılan olmadı.hala yok şükür.
Canim biz seninle daha once konusmustuk dimi. Ikimizin de tahmini dogum
Slm kizlar benim ayin 13 ünde yumurtam çatladı. Ama son iliski 12 sinde oldu.sonrasinda eşim iş dolayisiyla evde degildi. Yani çatlama günü ve sonraki 3 gün onemli diyorlar.bu aydan pek ümidim yok yani. Bat 27 eylül . Sarımsı akıntim baslafi birde sol kasigimda hafif hafif agri var.ama bunlar benim her regli öncesi oluyordu.onun disında gögüs agrisi vs.yok. ama daha önce 3 kere hamile kalmus biri olarak gögüste hassasiyet ve bel agrisi benim icin gebelik belirtisi oluyor. Yani bebis gelince belirti aramaya gerek yok . O ben geldim burdayim diyor.
Canim spermler 2 gun 3 gun yasarmis. Yumurta 1 gun yasarmis. Yani ikisi denk gelmis olabilir onemli olan yumurtlaman bitmeden sag kalan spermlerin olmasi

Canim biz seninle daha once konusmustuk dimi. Ikimizin de tahmini dogum

Canim spermler 2 gun 3 gun yasarmis. Yumurta 1 gun yasarmis. Yani ikisi denk gelmis olabilir onemli olan yumurtlaman bitmeden sag kalan spermlerin olmasi

Ay insallah canim.gerci hic belirti falan yok ama yarin catlamadan sonra 10.gün sabah test yapsammi acaba.

Kizlar selam. Öncelikle hanile olanlar insallah sagsaglim kucaginiza alırsınız. Benim gibi bekleyenler de insallah hagirlisiyla hamilelik nasip olur insallah.
Ben bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ettim 16. Gunumde yumurtladim 16 ve 17. Gunde iliski oldu fakat sonrasinda malesef mevlut var diye ikimizde cok yorgun dusmustuk olmadi. Adet gunum 23 uydu yani dün. Ara ara sol kasigim ve hic agrimayan sag kasigim hafif hafif kasiliyor gibi. Meshane kismimda biraz ara ara sancilanma var. surekli tuvalet ihtiyaci hissediyorum. Iliskiden 1 hafta sonra sistit olmus gibiydim ara ara da oluyor. Ve accayip üşüyorum ayaklarim corap icinde bile buz gibi oluyor. Corapla geziyorum hep. Gogus hassasiyetim biraz var. Bugun de ara ara agri gelip gidiyor. Dün test yaptim gebelik laboquikin negatifti tabi hemen adet gunu belli olur mu bilmiyorum. Insallah hakkimizda hayirlisi olur 😔🤰🤰

Back