- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Kizlar selam. Öncelikle hanile olanlar insallah sagsaglim kucaginiza alırsınız. Benim gibi bekleyenler de insallah hagirlisiyla hamilelik nasip olur insallah.
Ben bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ettim 16. Gunumde yumurtladim 16 ve 17. Gunde iliski oldu fakat sonrasinda malesef mevlut var diye ikimizde cok yorgun dusmustuk olmadi. Adet gunum 23 uydu yani dün. Ara ara sol kasigim ve hic agrimayan sag kasigim hafif hafif kasiliyor gibi. Meshane kismimda biraz ara ara sancilanma var. surekli tuvalet ihtiyaci hissediyorum. Iliskiden 1 hafta sonra sistit olmus gibiydim ara ara da oluyor. Ve accayip üşüyorum ayaklarim corap icinde bile buz gibi oluyor. Corapla geziyorum hep. Gogus hassasiyetim biraz var. Bugun de ara ara agri gelip gidiyor. Dün test yaptim gebelik laboquikin negatifti tabi hemen adet gunu belli olur mu bilmiyorum. Insallah hakkimizda hayirlisi olur![]()
Canim idrar testleri hemen cikmiyo. Ben hamile oldugumu bildigim zaman oylesine yapmistim adet gunumde cikmamisti. Ya biraz daha bekle ya da kan testi en kesin sonuc. Ayrica illa tam yumurtlama gununde iliskiye girmek sorunda degilsin. Yumurtlama gununden 1 2 gun once de denersen spermler 2 3 gun yasiyormus ve yumurtladigin zaman yumurtayla denk geliyolarmis. Adetin bittikten sonra iki gunde bir iliskiye gir. Belinin altina yastik koy biraz uzan bi muddet banyo tuvalet ve vucut isini yukseltecek is yapma. Sonrasi Allaha kalmis. Allah ol der ve olur