• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİK BELİRTİSİ 💭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bikaç gündür belirtiler var beklemedeyim yine de tabi. Peki nefes darlığı da bi belirti mi? Aşırı değil ama büyük büyük nefes alma ihtiyacı gibi.
Belirti olarak olumsuz bişey değildir di mi? Paranoyak oldum😁
Yoksa ben ciğerleri mi üşüttüm:KK53:
Evet canım belirti olabilir çünkü ben de konuşurken bile nefes nefese kalıyorum bat a 1 hafta kala böyle olmuştum

Inşallah adet olmazsın canım. Hayırlı haberler bekliyoruz 😇
İnşallah canım. Vajinal enfeksiyon da olmuşum bu arada. Vajinal sürüntü alındı 4 gün önce. Sonuçları aldım ama dr a 1 hafta sonra göstericem. O zamana kadar verdiği ilaçları kullanıyorum.
Kasıkta sol tarafta batma sancı, göğüslerde aşırı hassasiyet enfeksiyonla direkt bağlantılı değildir değil mi? Belki kasık kısmı olabilir bilemedim:KK56:

İnşallah canım. Vajinal enfeksiyon da olmuşum bu arada. Vajinal sürüntü alındı 4 gün önce. Sonuçları aldım ama dr a 1 hafta sonra göstericem. O zamana kadar verdiği ilaçları kullanıyorum.
Kasıkta sol tarafta batma sancı, göğüslerde aşırı hassasiyet enfeksiyonla direkt bağlantılı değildir değil mi? Belki kasık kısmı olabilir bilemedim:KK56:
Kasık belki olabilir ama göğüsle alakası olacağını sanmıyorum. Gebelik ihtimali olabilir dedin mi doktora ilaç da kullanıyormuşsun ya

Kasık belki olabilir ama göğüsle alakası olacağını sanmıyorum. Gebelik ihtimali olabilir dedin mi doktora ilaç da kullanıyormuşsun ya
İlaç dediğim genital bölgeye dıştan sürdüğüm ilaç. Söyledim ama doktor da sağolsun pek ilgili değildi. Mesafe yakın olduğu için alelacele bi randevu almıştık. Gitmem bi daha zaten ona.

Bugün günümdü, olmadım daha. Bekliyorum bakalım😀 Diğer belirtiler dışında bu kadar şişkinlik hamilelik belirtisi olarak normal mi bilmiyorum biraz tedirginim:KK17: Yoksa sadece kilo mu aldım acaba göbekten:KK53:

Canım şişkinlikte belirti olabilir ben bugün regl oldum hep karnım çok şiş olurdu bu sefer aksine dümdüz dü maşallah 🤗🤗

Kızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya :(

Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki :olamaz: :110:

Kızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya :KK43:

Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki :olamaz: :110:
Icini ferah tutmaya çalış canım. Pembeyse sıkıntı olacağını sanmam inşallah. Ama kendini gözlemlemeye devam et. Kaç gün var adet olmana?

Icini ferah tutmaya çalış canım. Pembeyse sıkıntı olacağını sanmam inşallah. Ama kendini gözlemlemeye devam et. Kaç gün var adet olmana?
Gecikmem var canım karışık benim durum biraz çatlatma iğnesinin 22. Günü 14 eylülde adet olmam gerekiyordu

Kızlaar benim bat 19 eylül idi. Bugün hala regli olmadım. Ama evlendikten sonra benim adetimin günleri değişti. Eskiden her ayın 20 sinde düzenli olurken evlendikten sonra tamamen değişti. Hep gecikmeye başladı. Acaba bu gecikme o gecikme mi? Yoksa (lütfen allahım) hamile olabilir miyim? Şuan tatildeyim. Bir idrar testi alsam ne zaman doğru sonuç elde edebilirim?

Kızlar adetim 25 yada 26sında yumurtlamam 11indeydi ben 13 biliyodum 11de ilişkim oldu 2 3 gün sürekli karnım ve kasıklarım ağrıyodu adet olcam gibi sonra başım ağrıyodu miğdem bulanıyodu ve bi kere elim ayağım dizlerim titredi sanki şekerim düştü gibi oldum şimdide belirtilerim var ağrılarım hafifledi ama hala var sabahları yataktayken miğdem bulanır ama çok aşırı değil arabada gibisin şimdide ağrılarım var bilmiyorum bu durumu yaşayan varmı iki gün önce test yağtım test bozuktu dahada yapmadım meraktan çatlıcam ya

Back