- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Bide akıntı nasıl oluyo bilen varmı ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamandır evlisin bende senin gibiydimKızlaar benim bat 19 eylül idi. Bugün hala regli olmadım. Ama evlendikten sonra benim adetimin günleri değişti. Eskiden her ayın 20 sinde düzenli olurken evlendikten sonra tamamen değişti. Hep gecikmeye başladı. Acaba bu gecikme o gecikme mi? Yoksa (lütfen allahım) hamile olabilir miyim? Şuan tatildeyim. Bir idrar testi alsam ne zaman doğru sonuç elde edebilirim?
Bugün de adet olmadım canım ama daha test yapmadım.
Bişey sorcam hepinize. Bu adet düzeni genelde evlenince değişebiliyo mu? Düzenli olanlar özellikle, sizin de değişmiş miydi? Böyle bişey de duymuştum çünkü birinden.Kızlaar benim bat 19 eylül idi. Bugün hala regli olmadım. Ama evlendikten sonra benim adetimin günleri değişti. Eskiden her ayın 20 sinde düzenli olurken evlendikten sonra tamamen değişti. Hep gecikmeye başladı. Acaba bu gecikme o gecikme mi? Yoksa (lütfen allahım) hamile olabilir miyim? Şuan tatildeyim. Bir idrar testi alsam ne zaman doğru sonuç elde edebilirim?
Ne zamandır evlisin bende senin gibiydim
Evet benimde düzenliydi evlenince her ay 1 gün ileri iki gün geri atardı ya geç olurdum ya erken olurdum kaynanam bana erken olunca yumurtalar erken çıkıp çocuk arıyo derdi harbidende öyleBişey sorcam hepinize. Bu adet düzeni genelde evlenince değişebiliyo mu? Düzenli olanlar özellikle, sizin de değişmiş miydi? Böyle bişey de duymuştum çünkü birinden.
Bayadır evlisin adetlerin bi düzene girmesi lazım benim bir sene sürdü gene arada erken oluyorum ama bu yumurtlamaya bağlı bişey yumurta erken atınca o ay bir yada iki gün önce olurdum20 aylık evliyim. 3. Yıla gireceğiz yakında.
Bişey sorcam hepinize. Bu adet düzeni genelde evlenince değişebiliyo mu? Düzenli olanlar özellikle, sizin de değişmiş miydi? Böyle bişey de duymuştum çünkü birinden.
Artık gebelik varsa da belli olmaz mi çok zaman olmuş çünküGecikmem var canım karışık benim durum biraz çatlatma iğnesinin 22. Günü 14 eylülde adet olmam gerekiyordu
11inde ilişkin olduysa idrarda çıkacağını sanmıyorum canım henüz. Birkaç gün daha beklemeni tavsiye ederim. Adetine kaç gün varKızlar adetim 25 yada 26sında yumurtlamam 11indeydi ben 13 biliyodum 11de ilişkim oldu 2 3 gün sürekli karnım ve kasıklarım ağrıyodu adet olcam gibi sonra başım ağrıyodu miğdem bulanıyodu ve bi kere elim ayağım dizlerim titredi sanki şekerim düştü gibi oldum şimdide belirtilerim var ağrılarım hafifledi ama hala var sabahları yataktayken miğdem bulanır ama çok aşırı değil arabada gibisin şimdide ağrılarım var bilmiyorum bu durumu yaşayan varmı iki gün önce test yağtım test bozuktu dahada yapmadım meraktan çatlıcam ya
Yani evlenince değil de korunmayı bıraktıktan sonra evet bi şaşırdı adet günlerim 2 gün önce 10 gün geç 4 gün erken böyle oldu başlarda, 9 aydır bebek için uğraşıyoruz olmadı ama adetlerim düzene girmeye başladı.Bişey sorcam hepinize. Bu adet düzeni genelde evlenince değişebiliyo mu? Düzenli olanlar özellikle, sizin de değişmiş miydi? Böyle bişey de duymuştum çünkü birinden.
Bana kalırsa da olması.gereken o canım rutin oluşturup gün aşırı ilişki. Yumurta takibiyle insan stres olur bugün mu yarın mı diye. Şahsen ben öyle olurdumYani şöyle diyeyim, ben ayın 20si dedin mi hiç bir belirtisi olmasa da kanamayı görürdüm. Ama 20 aylık evliyim ve 20 aydır asla düzenli değil. Zaten doktor da sen düzenli adet olmadığın için yumurtlama gününün tespiti çok zor. Bu yüzden gün aşırı birliktelik yaşaman gerekir demişti.
5 gün var11inde ilişkin olduysa idrarda çıkacağını sanmıyorum canım henüz. Birkaç gün daha beklemeni tavsiye ederim. Adetine kaç gün var
Tavsiyem en azından regl gününe kadar bekle canım5 gün var
Peki bu durumlarda akıntı nasıl olur benim normalde adete 1 2 gün kala akıntım kesilir ama bu gün 3 4 kere akıntım oldu hissettimTavsiyem en azından regl gününe kadar bekle canım
Benim de regl tarihinden 1 hafta önce başlamıştı gebelik belirtileriPeki bu durumlarda akıntı nasıl olur benim normalde adete 1 2 gün kala akıntım kesilir ama bu gün 3 4 kere akıntım oldu hissettim
İnşallah benimde öyledir ya çok umutluyum kafama takmak istemiyorum ama bakalım hayırlısı inşallahBenim de regl tarihinden 1 hafta önce başlamıştı gebelik belirtileri
Insallah hayirli haberler alırsın canımİnşallah benimde öyledir ya çok umutluyum kafama takmak istemiyorum ama bakalım hayırlısı inşallah