- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Ayy çok sevindim adınaBenimde öyleydi kuzum dün test yapdim kantahlili pozitif çıkdı sen de istersen kan ver adetine kaç gün var canım yada gecdimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok sevindim adınaBenimde öyleydi kuzum dün test yapdim kantahlili pozitif çıkdı sen de istersen kan ver adetine kaç gün var canım yada gecdimi
Bndeede aynı belirtiler var şuan 6 gün var aynı enfeksiyonuna 2hafta önce baktılar ama yok yani inşallah hamileyizdirKızlarr bata 6 gün kaldıı
Belirtileriniz neler hadi bekleyenler olarak burda paylaşalımmm
Bende ki belirti tarzı şeyelr :)
Akıntının yeşil gibi olması
Sonra sarıya dönmesi
Sonra beyaz olması
İdrar renginin bugün koyulaşması
Arada kasığa ve göğüse sancı girmesi
Dünden beri adet ağrısı gibi hafif karnımın ağrıması
Immm başka da belirti bulamadım yok yani
Peki sizde sizdeee
Hamişlerin tecrübelerini de bekliyorumm
Bndeede aynı belirtiler var şuan 6 gün var aynı enfeksiyonuna 2hafta önce baktılar ama yok yani inşallah hamileyizdir ☺
Benimkine daha 6 gün var ama erken gebelik testi yaptım çıkmadı bakalım hayirlisiBenim reglim yeni bitti canım inşallah sende bebek vardır![]()
Benimkine daha 6 gün var ama erken gebelik testi yaptım çıkmadı bakalım hayirlisi
Merhabalar bende katılmak isterim aranıza bizde bebiş çok istiyoruzz ama henüzz başaramadıkkk bu ay ovulasyon testi denedim beklemedeyimm
![]()
İnsallah cevap veren olurKizlar merhaba ben 2 gün önce beta hcg baktırdım 15,80 çıktı. Bugün tekrar baktirdim 26 cikti sizce normal mi bu artış yoksa az mi
Kizlar merhaba ben 2 gün önce beta hcg baktırdım 15,80 çıktı. Bugün tekrar baktirdim 26 cikti sizce normal mi bu artış yoksa az mi
2 gun sonrasinda 26 dan 175 e çıktı daha sonra 2 buçuk gün sonra 731 e çıktı. Doktor bu degerle keseyi göremem dedi cuma günü kontrolum var insallah görülürCanım düşük çıkmış sanki ama belli de olmaz
Ne durumdasın inşallah sağlıkla artmıştır değerin