- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.122
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bende belirtilerimi yazayım burada bulunsun
Adete son 2 gün kaldı çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün hafif kasık ve karın ağrısı, fazlaca halsizlik-yorgunluk-uyku hali, çabuk açıkma ama fazla birşey de yiyemiyorum midem bulanıyor, sık idrara çıkma gece bi iki kez tuvalete uyanıyorum hatta bi haftadır ateş basması vardı bugün ayaklarım donuyor resmen çorapla bile vajinal islaklik var ama öyle çok bi akıntım yok
İnsAllah hepimiz hamileyizdrbugün kan verdim yarın sonucu öğrenicem sağlık ocağında doktorum çok erken dedi ama ben dayanamadm
Benim bariz bir belirtim olmamıştı, sadece adet olacak gibi ağrım oluyordu. 5 haftalıkken bitti ancak o ağrı da..
Bilmiyorum canım sabah giderim çıkmamışsa Öğle sonu ararım artık insAllah canım yazarım mutlakaAy hadi inşallah vardır bebişş
Canım yaz burayada merak ederiz ne zaman çıkacak yarın sonuç
Çok teşekkür ederim canım, Rabbim isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla inşallah..Hayırlı olsın canım sağlıcakla kucağına al inşallah
Çok teşekkür ederim canım, Rabbim isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla inşallah..
Bilmiyorum canım sabah giderim çıkmamışsa Öğle sonu ararım artık insAllah canım yazarım mutlakainsAllah pozitif olarak yazarım
Amin insAllah canımİnşallah canım içimde güzel hisler var Rabbim hayırlısını nasip etsinn
Merhaba kızlar adetime iki gün var yorgunluk uyku hali bide sol kasigimda igne batması gibi birşey birde beyaz akıntı var eger bu ayda olmazsa rahim filmi cektirecegim inşallah bekleyen herkesin vardır
27 aydır düşünüyoruz canım inşallah seninde vardırİnşallah vardır canım benimde kasığöa ara ara giriyor
Kaç aydır istiyorsunux canım bebek
27 aydır düşünüyoruz canım inşallah seninde vardır
Amin inşallah canımİnşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize
Hoşgeldin canım ne kadar süredir bebek istyorsunuz
Bende ilk korunmayı bırakınca 2 3 ay hep gecikerek geldi mesela bu ay 26.günümde olduysam diğer ay 28 oldu diğer ay 33 oldu
Böyle hep arttı :) sanırım paikolojikti
Ovulasyon testi yapmaya başladım omdan sonra düzene girdi bi alakası yok ama psikoloji çok etkiliyor
Yeni 5. Ayımıza girdik canım. Evlendiğimizden beri deniyoruz. Bakalım henüz nasip olmadıbenim bu kadar öne çekmesi garip geliyor siz ne zamandır deniyorsunuz canım
Teşekkürler canım. Amin inşallah. Karar verdik 2. Ayımızda tutturduk şükürÇok sağol canım belirtini bizimle paylaştığın için :)
Gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almauı nasip etsib
Ne kadar süredir istyodunuz
Inşallah hayırlı sonuç alırsın canimButun belirtiler var bende adete 7 gun var bakalim nasil olcakkk 7 gun sonra
Teşekkürler canım. Amin inşallah. Karar verdik 2. Ayımızda tutturduk şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?