Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİK BELİRTİSİ 💭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bndeede aynı belirtiler var şuan 6 gün var aynı enfeksiyonuna 2hafta önce baktılar ama yok yani inşallah hamileyizdir

Benimkine daha 6 gün var ama erken gebelik testi yaptım çıkmadı bakalım hayirlisi

Ben bu ay tam 19 adet test yaptım çıldırmış gibi testlere para vermicem artık ümit veriyorlar ama bende tırt çıkıyor yani zaten varsa bebek eninde sonunda çıkacak

Demem o ki testlere çok takılmamak lazım stres engelliyor zaten gebeliği

Elimden geleni yapıyorum bu ay
Btki çayı incir kürü
Doktora da gidicem bi kaç günr takdir Allahtan ☝☝

Merhabalar bende katılmak isterim aranıza bizde bebiş çok istiyoruzz ama henüzz başaramadıkkk bu ay ovulasyon testi denedim beklemedeyimm

Ekim
Kasım
Aralık
Ocak
Şubat
Mart
Tam 6 ay olmuş bu konuyu açalı ve yine 6 gün var bata
Artık belirtim hiiç olmuyor

Bu sefer ki sorum regl öncesi

Regl öncesi aşırı derecede halsiz olıyorum böyle kolumu kaldıracak halim olmuyor o derece

Sizdede böyle mi
İnanılmaz bir mod düşüklüğü var

Günaydın kızlar, bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Beklenen adet tarihim 25 Mart. Ara ara kasıklarımdaki batmalara alıştım ama iki gecedir inanılmaz mide yanmaları yaşıyorum. Git gide artıyor artık şu an bile yanıyor kavruluyor. Ağır şeyler tüketmiyorum mide problemleri olan biri de değilim. Bu gebelik belirtisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…