- 26 Ağustos 2017
- 139
- 145
- 103
- 27
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Yumurtlama döneminde başlayan göğüs hassasiyeti. Eşim sarıldığında ittiriyodum o derece 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama döneminde başlayan göğüs hassasiyeti. Eşim sarıldığında ittiriyodum o derece![]()
Evet benimde sarı akıntım oldu , diğer bütün saydıkların hamilelik belirtisi . Hayırlı haberler alırsın inşallah.
Evetİnşallah canımmm çok sağoll
Sen hamile misin
İnşallah canım benim Allah bizede sağlıklı sıhhatli Salih bir evlat verir inşallahBüzimde öylee inşallah bu ay ikimizde kalırız
İnşallah canım benim Allah bizede sağlıklı sıhhatli Salih bir evlat verir inşallah
Kızlar merhaba. Bat dündü ve çift çizgiyi gördüm . 1 hafta öncesinden sürekli uyuma hali ve yürürken hatta konuşurken bile yorulup nefes nefese kalma hali en net belirti oldu bende. Aynı zamanda geçmeyen kasık ağrısı ve göğüslerde acı oldu
Kızlar selam. Benim son 3 aydır adet tarihlerim 32-26-20 gün şeklinde. Şu an 20. Gundeyim kendimi gecikmiş olarak saymak için 28i beklemeyelim en az değil mi? Kullandığın takvim de ortalama 28 gün gösteriyor tüm ayların toplamı. Bilmiyorum 2 gündür adet olacakmış gibiyim lavaboya gidiyorum ama bişi yok ne lekelenme ne bişi
Butun belirtiler var bende adete 7 gun var bakalim nasil olcakkk 7 gun sonraKızlar merhaba. Bat dündü ve çift çizgiyi gördüm . 1 hafta öncesinden sürekli uyuma hali ve yürürken hatta konuşurken bile yorulup nefes nefese kalma hali en net belirti oldu bende. Aynı zamanda geçmeyen kasık ağrısı ve göğüslerde acı oldu
Hayirli olsun canimmmKızlar merhaba. Bat dündü ve çift çizgiyi gördüm . 1 hafta öncesinden sürekli uyuma hali ve yürürken hatta konuşurken bile yorulup nefes nefese kalma hali en net belirti oldu bende. Aynı zamanda geçmeyen kasık ağrısı ve göğüslerde acı oldu
Butun belirtiler var bende adete 7 gun var bakalim nasil olcakkk 7 gun sonra
InsAllah canımİnşallah canımm birlikte alırızzhayırlı sağlıklı olsunlardaa