• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİK BELİRTİSİ 💭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet benimde sarı akıntım oldu , diğer bütün saydıkların hamilelik belirtisi . Hayırlı haberler alırsın inşallah.

Kızlar selam. Benim son 3 aydır adet tarihlerim 32-26-20 gün şeklinde. Şu an 20. Gundeyim kendimi gecikmiş olarak saymak için 28i beklemeyelim en az değil mi? Kullandığın takvim de ortalama 28 gün gösteriyor tüm ayların toplamı. Bilmiyorum 2 gündür adet olacakmış gibiyim lavaboya gidiyorum ama bişi yok ne lekelenme ne bişi

Kızlar merhaba. Bat dündü ve çift çizgiyi gördüm . 1 hafta öncesinden sürekli uyuma hali ve yürürken hatta konuşurken bile yorulup nefes nefese kalma hali en net belirti oldu bende. Aynı zamanda geçmeyen kasık ağrısı ve göğüslerde acı oldu

Çok sağol canım belirtini bizimle paylaştığın için :)
Gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almauı nasip etsib
Ne kadar süredir istyodunuz

Kızlar selam. Benim son 3 aydır adet tarihlerim 32-26-20 gün şeklinde. Şu an 20. Gundeyim kendimi gecikmiş olarak saymak için 28i beklemeyelim en az değil mi? Kullandığın takvim de ortalama 28 gün gösteriyor tüm ayların toplamı. Bilmiyorum 2 gündür adet olacakmış gibiyim lavaboya gidiyorum ama bişi yok ne lekelenme ne bişi

Hoşgeldin canım ne kadar süredir bebek istyorsunuz
Bende ilk korunmayı bırakınca 2 3 ay hep gecikerek geldi mesela bu ay 26.günümde olduysam diğer ay 28 oldu diğer ay 33 oldu
Böyle hep arttı :) sanırım paikolojikti
Ovulasyon testi yapmaya başladım omdan sonra düzene girdi bi alakası yok ama psikoloji çok etkiliyor

Kızlar merhaba. Bat dündü ve çift çizgiyi gördüm . 1 hafta öncesinden sürekli uyuma hali ve yürürken hatta konuşurken bile yorulup nefes nefese kalma hali en net belirti oldu bende. Aynı zamanda geçmeyen kasık ağrısı ve göğüslerde acı oldu
Butun belirtiler var bende adete 7 gun var bakalim nasil olcakkk 7 gun sonra

Hayirli olsun canimmm
😍😍😍😍

Bende belirtilerimi yazayım burada bulunsun 😄
Adete son 2 gün kaldı çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün hafif kasık ve karın ağrısı, fazlaca halsizlik-yorgunluk-uyku hali, çabuk açıkma ama fazla birşey de yiyemiyorum midem bulanıyor, sık idrara çıkma gece bi iki kez tuvalete uyanıyorum hatta bi haftadır ateş basması vardı bugün ayaklarım donuyor resmen çorapla bile vajinal islaklik var ama öyle çok bi akıntım yok🤲🤔
İnsAllah hepimiz hamileyizdr 🤲bugün kan verdim yarın sonucu öğrenicem sağlık ocağında doktorum çok erken dedi ama ben dayanamadm

Back