- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Benim 6 gunCanımm benimde 5 gün kaldı inşallah bu ay biza nasipli gelirr
Insallah gebelik olur bu sefer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 6 gunCanımm benimde 5 gün kaldı inşallah bu ay biza nasipli gelirr
Insallah canimInşallah hayırlı sonuç alırsın canim
Insallah guzel bi sonuc verirsinBenim de 7 gün kaldı bakalım. 3 gündür rahmim de değişik bi ağrı var. Sanki kazınıyor gibi. Bakalım adet değildir inşallahEşimin Doğum günü geliyor keşke hamile olsam da sürpriz yapsam
![]()
Insallah guzel bi sonuc verirsin
Benim esimin dogum gunune 20 gun var
Insallah bende guzel bi supriz veririm
Benim 6 gun
Insallah gebelik olur bu sefer
Malesef kızlar negatif 1.20 çıkmış![]()
Benim de 7 gün kaldı bakalım. 3 gündür rahmim de değişik bi ağrı var. Sanki kazınıyor gibi. Bakalım adet değildir inşallah ☹ Eşimin Doğum günü geliyor keşke hamile olsam da sürpriz yapsam![]()
O kararma hemen mi oluyo kiBenimde 7 gün kaldı göğüs ağrım var kasık batmalarım var akıntım yok sabahları mide bulantım vardı gitti oda emin değilim göğüslerde karar ma olurmuş oda olmadı sanırım bu ayda olmayacak![]()
Ben de dua istiyoruuuuuumDoktora gıttınızmı.
Bı sıkıntı yoksa eger bıraz sabır gerekıyor. Tedavı edılecek birşey varsa tedavı olun kontrollerınızı yaptırın
Birde olsun dıye cok umut bağlamayın.ben her ay adet oldugumda ağladım. Artık bu ay bı rahatlık çökmüştü akışına bıraktım.Allaha bıraktım hayırlısını ıstedım hala öyle. Hamıle kalıyosun bu sefer sağlıklı olurmu gebelık sağlıklı ilerlermı insan tedırgın oluyor. Allah bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Hamilenın duası kabul oluyosa inşallah bu ay hamılesındır beraber beklerız![]()
Rabbim kucağınızı boş bırakmasın en hayırlı zamanda nasip olsun inşallahBen de dua istiyoruuuuuum![]()
Kızlar benim bugünkü belirtilerim de
Sarı akıntı biraz daha kouı olsa kahverengi diyebilirim yani
Ama şimdi beyaza döndü
Bide çok sıkışmıştım kendimi kontrol edemiyorum artık direk lavaboya koştum
Midemde yanma var
Bidee uzun süredr olmayan şey yine başıma geldi
İlişki sonrası yanma
İdrarımı yaparken ağlıcaktım resmen
Bunun sebebi enfeksiyon mu yoksaa buda bi beliti mi
Mesela şuan yok sadece tek sefer oluyor
Oyle cnm hyrlisi bklm bekleyip gorecezTatlım üzülme sakın
Rabbimizin bir bildiği vardır
Çok şükğr ki bi kızın var
Benim tanıdığım arkadaşlarımın da 6 sene arayla oldu 5 sene arayla oldu
Şimdi birinin ki 4 yaşında oda uğraşıyor ama hala bişey yok
Yani bi zamanı vardır elbet
Canm ben öyle duydum nekadr doğru bilmiyorumO kararma hemen mi oluyo ki
Benim de sağ alt karnımda küçük bir şey geziyor gibi şuan çıtır çıtır bi şeyler oluyorCanm ben öyle duydum nekadr doğru bilmiyorum
Canım bu yazdığın belirtiler enfeksiyonu gösteriyor ama yine de bir doktora görünmen en iyisi. Mantar başlangıcı olabilir. Yalnız mantar hamilelikte de oluyor. Sen en kısa zamanda bir doktora görün canım. Akıntı rengin ve ilişkiden sonra yanma genelde enfeksiyon belirtisidir.
İnşallah sağlıklı bir bebektirbenimde bat 2 gün kaldı. kasıklarımda batmalar oluyor ama başımda hafif ağrımaya başladı her adet öncesi başım ağrır. bu da düşündürüyor beni![]()