- 13 Mart 2019
- 14.297
- 50.982
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Sarımsı yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi canım bilgin olsun
Hımm değildir belki canım devam ederse görünürsün, Allah tez zamanda nasip etsin inş hepimizeEvet canım oda aklıma geldi ama bi ağrı yanöa falan yok bide sadece 1 2 gün öyle geldi
Hımm değildir belki canım devam ederse görünürsün, Allah tez zamanda nasip etsin inş hepimize
Benimde 7 gün kaldı göğüs ağrım var kasık batmalarım var akıntım yok sabahları mide bulantım vardı gitti oda emin değilim göğüslerde karar ma olurmuş oda olmadı sanırım bu ayda olmayacak
Ben adetten 6 7 gun once hıc bı belırtı yaşamadım. Aynı adet olcak gibiydim. Göğüs hassasıyetımde her ay oldugu gibiydi. Ovulasyondan snra 3 gece mide yanmam oldu sadece.
Adet olcakmış gıbi agrılarım oldu. Tuvalete gıdıyodum bıse yoktu. Adetım gecınce anladım sadece.mide bulantım fılan olmadı.hala yok şükür.
Ben adetten 6 7 gun once hıc bı belırtı yaşamadım. Aynı adet olcak gibiydim. Göğüs hassasıyetımde her ay oldugu gibiydi. Ovulasyondan snra 3 gece mide yanmam oldu sadece.
Adet olcakmış gıbi agrılarım oldu. Tuvalete gıdıyodum bıse yoktu. Adetım gecınce anladım sadece.mide bulantım fılan olmadı.hala yok şükür.
Akıntımda sarı yada beyazdı. Hatta adete 2 gun kala yumurta akı gıbı geldı tekrar yumurtluyorum sanmıstım.İnşallah yaşamazsın bulantı canım
Peki bahsettiğim gibi.bi akıntı yaşadın mı
Ben memleketteydım test yapamadım.adetten 4.gun gectıginde anca yapabıldım testı zaten pozıtıfı yakaladım.Bide adetin kaç gün geçti
Akıntımda sarı yada beyazdı. Hatta adete 2 gun kala yumurta akı gıbı geldı tekrar yumurtluyorum sanmıstım.
Her ay nasılsa öyle olmuştu.ben bu ay umudumu kesmiştim belırtılere hıc takılmadım. Zaten adetten önce bı belırtıde yaşamadım. Ara ara kasık ağrım oldu her aykı gıbı adet sancısıydı.hatta yok bu ayda olmadı diye uzulmustum.adetım duzenlıdır 2 gun gecmesını bekledım.3.gun artık ıhtımal verdım :)
Amin inşallah.Allah ısteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. 5 aydır ugrastım olmadı.Bu ay hıc dusunmedım hatta eşimede dedım bu ay ara verelım olmıcak artık gezıp tozduk bıraz. Mucıze gıbı oldu gercekten hala ınanamıyorum :)Yaa ne güzel canım hayırlı olsun allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinn
Bende bu ay bekliyorum ama bakalımm
Yine hüsraann olabilir
Doktora gıttınızmı.Yaa ne güzel canım hayırlı olsun allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinn
Bende bu ay bekliyorum ama bakalımm
Yine hüsraann olabilir
Amin inşallah.Allah ısteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. 5 aydır ugrastım olmadı.Bu ay hıc dusunmedım hatta eşimede dedım bu ay ara verelım olmıcak artık gezıp tozduk bıraz. Mucıze gıbı oldu gercekten hala ınanamıyorum :)
Her gun elımde telefon her belırtıye bakardım anlıyorum nası bı psıkoljı oldugunu.
Birde benım adetten once bagırsaklarım cok hareketlenır bu ay öyle olmamıştı
Belırtı olarak sayablırm yanı bunu.
Hadi inşallahYaa ne güzel gelmiş mucizeniz
Ben 3 aydır falan pek umursamıyorum eskiden çok test yapatdım son 3 4 aydıt yapmadım hiç şimdi iki gümdür yine belirti arayasım geldi bu ay içimde bi his var
Doktora gıttınızmı.
Bı sıkıntı yoksa eger bıraz sabır gerekıyor. Tedavı edılecek birşey varsa tedavı olun kontrollerınızı yaptırın
Birde olsun dıye cok umut bağlamayın.ben her ay adet oldugumda ağladım. Artık bu ay bı rahatlık çökmüştü akışına bıraktım.Allaha bıraktım hayırlısını ıstedım hala öyle. Hamıle kalıyosun bu sefer sağlıklı olurmu gebelık sağlıklı ilerlermı insan tedırgın oluyor. Allah bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Hamilenın duası kabul oluyosa inşallah bu ay hamılesındır beraber beklerız
8 ay olcakCanım karamsar olma daha var adet günümüze
Sen kaç aydır istiyorsun
8 ay olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?