Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİK BELİRTİSİ 💭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
14.297
50.982
598
Kızlarr bata 6 gün kaldıı
Belirtileriniz neler hadi bekleyenler olarak burda paylaşalımmm

Bende ki belirti tarzı şeyelr :)

Akıntının yeşil gibi olması
Sonra sarıya dönmesi
Sonra beyaz olması
İdrar renginin bugün koyulaşması
Arada kasığa ve göğüse sancı girmesi
Dünden beri adet ağrısı gibi hafif karnımın ağrıması
Immm başka da belirti bulamadım yok yani

Peki sizde sizdeee
Hamişlerin tecrübelerini de bekliyorumm

Benimde 7 gün kaldı göğüs ağrım var kasık batmalarım var akıntım yok sabahları mide bulantım vardı gitti oda emin değilim göğüslerde karar ma olurmuş oda olmadı sanırım bu ayda olmayacak

Canım karamsar olma daha var adet günümüze
Sen kaç aydır istiyorsun

Ben adetten 6 7 gun once hıc bı belırtı yaşamadım. Aynı adet olcak gibiydim. Göğüs hassasıyetımde her ay oldugu gibiydi. Ovulasyondan snra 3 gece mide yanmam oldu sadece.
Adet olcakmış gıbi agrılarım oldu. Tuvalete gıdıyodum bıse yoktu. Adetım gecınce anladım sadece.mide bulantım fılan olmadı.hala yok şükür.

İnşallah yaşamazsın bulantı canım
Peki bahsettiğim gibi.bi akıntı yaşadın mı

Bide adetin kaç gün geçti

İnşallah yaşamazsın bulantı canım
Peki bahsettiğim gibi.bi akıntı yaşadın mı
Akıntımda sarı yada beyazdı. Hatta adete 2 gun kala yumurta akı gıbı geldı tekrar yumurtluyorum sanmıstım.
Her ay nasılsa öyle olmuştu.ben bu ay umudumu kesmiştim belırtılere hıc takılmadım. Zaten adetten önce bı belırtıde yaşamadım. Ara ara kasık ağrım oldu her aykı gıbı adet sancısıydı.hatta yok bu ayda olmadı diye uzulmustum.adetım duzenlıdır 2 gun gecmesını bekledım.3.gun artık ıhtımal verdım :)

Yaa ne güzel canım hayırlı olsun allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinn
Bende bu ay bekliyorum ama bakalımm
Yine hüsraann olabilir

Yaa ne güzel canım hayırlı olsun allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinn
Yine hüsraann olabilir
Amin inşallah.Allah ısteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. 5 aydır ugrastım olmadı.Bu ay hıc dusunmedım hatta eşimede dedım bu ay ara verelım olmıcak artık gezıp tozduk bıraz. Mucıze gıbı oldu gercekten hala ınanamıyorum :)
Her gun elımde telefon her belırtıye bakardım anlıyorum nası bı psıkoljı oldugunu.
Birde benım adetten once bagırsaklarım cok hareketlenır bu ay öyle olmamıştı
Belırtı olarak sayablırm yanı bunu.

Yine hüsraann olabilir
Doktora gıttınızmı.
Bı sıkıntı yoksa eger bıraz sabır gerekıyor. Tedavı edılecek birşey varsa tedavı olun kontrollerınızı yaptırın
Birde olsun dıye cok umut bağlamayın.ben her ay adet oldugumda ağladım. Artık bu ay bı rahatlık çökmüştü akışına bıraktım.Allaha bıraktım hayırlısını ıstedım hala öyle. Hamıle kalıyosun bu sefer sağlıklı olurmu gebelık sağlıklı ilerlermı insan tedırgın oluyor. Allah bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Hamilenın duası kabul oluyosa inşallah bu ay hamılesındır beraber beklerız

Yaa ne güzel gelmiş mucizeniz
Ben 3 aydır falan pek umursamıyorum eskiden çok test yapatdım son 3 4 aydıt yapmadım hiç şimdi iki gümdür yine belirti arayasım geldi bu ay içimde bi his var

Yok canım henüz gitmedim bemde önünüzde ki ay gitmeyi düşünüyorum artık..
Ben adet olunca ağlamıyorım ama üzülüuorım tabi
Gerçi son bi kaç aydır hiç beklemiuorum bile
Bu ayda olmasa da olur gibi bi rahatlık geldi içime
ama son günlerde yine depreşti hisler acaba diyee

Amiinn canımm inşallah evet hamilelerin duası makbüldür bi 10 gün sontira belli olır heralde olmazsam şayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…