• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Yumurtlama döneminde de olurmuş canım kanama ama bende tahmini yumurtlama olduğu günden beri leke geliyor azar azar onu anlamadım ama normalde yumurtlama olacağı zaman ve yerleşme başladığı zaman yerleşme yeri kılcal damara filan denk gelirse küçük bir kanama yapar diyor doktorlar . Bende de bugün acayip derece de göğüsler de şişlik acı ve damarlar görünmeye başladı. Kasık batması bel ağrısı adet olacak gibi ağrı ve ara ara bulantı geliyor . Psikolojikse iyice kafayı yedim demektir . Bu kadar belirti psikolojik olursa hunilik oldum demek :KK70:
Sizin yine belirtiniz var bende oda yok bugün adet günüm gelen giden yok

Gunaydin canim,o kadar cok belirti ariyorum ki kendimde,mesela sabah bakiyorum kirpiklerim karismis mi,goguslerin acisi artmis mi,surekli kasiklarimda batma var mi,ama dedigin gibi herkesin belirtisi de ayni olacak diye birseyde yok ama kendimden hic boyle bir performans beklemiyordum delirdim bebek dusunmeye basladigimizdan beri galiba:anne::KK45: allah sana da bebisinle ve ailenle mutlu bir omur nasip etsin canim:halay:
İNŞALLAAAAH canım amin olsun dediğim gibi içinde şüphe varsa aynen yap negatif çıkcak diye birşry yok çıkarsa çıkar çıkmazsa adet tarihini beklersin ben 3 haftalıkken öğrenmiştim :))

İNŞALLAAAAH canım amin olsun dediğim gibi içinde şüphe varsa aynen yap negatif çıkcak diye birşry yok çıkarsa çıkar çıkmazsa adet tarihini beklersin ben 3 haftalıkken öğrenmiştim :))

Gunaydinn canimm:))ay icime su serptin,bir iki gun daha mi beklesem diyorum adete daha yakin bir tarihte yapmis olurum diye,icim icimi kemiriyor ama :KK49:

Gunaydinn canimm:))ay icime su serptin,bir iki gun daha mi beklesem diyorum adete daha yakin bir tarihte yapmis olurum diye,icim icimi kemiriyor ama :KK49:
Ben de ayni senin gibiyim canm dayanamayrm ama cikmicgni bile bile test yapmak istyrm biri beni durdursunn

Ben de ayni senin gibiyim canm dayanamayrm ama cikmicgni bile bile test yapmak istyrm biri beni durdursunn

Esim bi bilse bu kadar test yaptigimi o da kafayi yedigomi dusunecek,bir umut yapiyorum gizli gizli halbuki pozitif ciksa anons verdirecegim nerdeyse:halay::21:

Esim bi bilse bu kadar test yaptigimi o da kafayi yedigomi dusunecek,bir umut yapiyorum gizli gizli halbuki pozitif ciksa anons verdirecegim nerdeyse:halay::21:
Anons verdirmekkk :rapci: yakinda kafayi yicez herhlde.. ben 2gune memlekete gtcm insallah orda zaman gecer yaa

Şöyle yapın internetten gebelik testi alın o gelene kadar adet günü ya gelmiş olur ya da yaklaşmış olur . Adet olursanız kullanmazsınız olmazsanız yaparsınız . Ben öyle yapıyorum bazen hemen test yapmamak için sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek :KK70:

Yaa canimm belirti olmamasi da bir belirti herkeste farkli oluyormus,benimde kasiklarimda batmalar var bugun cok
Net hissediyorum,kaldi 8 gun bekle allah bekle:anneadayı::110:

Seninde 23 temmuz dimi günün . Bakalım olacak mıyız? Yoksa test yapicaz mi? Benim de 8 gün var

Evet canim 23 temmuz benimde bat,valla neredeyse simdi yapicam da evde test kalmadi,nobetci eczne yakinlarda olsa gidip alicam seytan durtuyor

İnternetten sipariş vererek alma düşüncesini atıyorum . 3 tane aldım biri erken gebelik ikisi normal test

Back