Tamam canımHemen gidin canim bizi de haberdar edersin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımHemen gidin canim bizi de haberdar edersin![]()
Ayyy canim benim kotu dusunme insallah 9le bsy olmicak hemen doktora gidin hic bekleme..Az önce banyo da kaydım düştüm kan geldi adet ağrısı ve bel ağrısı var. Hamilelik oluştuysa bile gitmiştir![]()
Eşimin iş yerinde işi varmış o gelene kadarAyyy canim benim kotu dusunme insallah 9le bsy olmicak hemen doktora gidin hic bekleme..
Ozel hastanenin acilinde de mi yapilmiyo canim nasil bakmiyo ya sen gebelik suphem var kaydm dustum kanamam var dersen nasil bakmicaklar ki ilk bakilcak sey o olurEşimin iş yerinde işi varmış o gelene kadarburda kadın hastalıkları doğum doktoru yok acil kanda gebelikte bakmıyor
![]()
Orası uzak kalıyor bize canım bakayım yarın gidebilirsem giderimOzel hastanenin acilinde de mi yapilmiyo canim nasil bakmiyo ya sen gebelik suphem var kaydm dustum kanamam var dersen nasil bakmicaklar ki ilk bakilcak sey o olur
Dosya yükle diyince çıkması lazım aslındaKizlar dayanamadm normal gebelik testi yaptm bennilk 5 dk biraz silikti ben gorebiliyodum ama fotoda cikmadi 15 dk sonra cektm fotoyu ama suan buraya yukleyemiyorum dosya ekle diyorum hicbsy olmuyo ben mi yapamiyorum bilgi verir misiniz
Kizlar dayanamadm normal gebelik testi yaptm bennilk 5 dk biraz silikti ben gorebiliyodum ama fotoda cikmadi 15 dk sonra cektm fotoyu ama suan buraya yukleyemiyorum dosya ekle diyorum hicbsy olmuyo ben mi yapamiyorum bilgi verir misiniz
Canim bence cok beklemeden git sen devlet hastanesine bse kaybetmezsin.. dosya yukle diyorum ama ekranda hicbi hareketlilik bile olmuyoDosya yükle diyince çıkması lazım aslında
İki çizgi görünüyor kan da ver istersenYorumlari alayimm
Canim biraz beklicem kan icin cunku cok asiri silik cikiyo degerim cok dusuk cikarsa kafama takilirİki çizgi görünüyor kan da ver istersen
O da doğru canımCanim biraz beklicem kan icin cunku cok asiri silik cikiyo degerim cok dusuk cikarsa kafama takilir
Sen naptn canim kanaman devam ediyo mu gtcek msn doktoraO da doğru canım
Yorumlari alayimm
Canim benim darisi senin testlerine olsn.. smdi zorlu bekleyis kan verme deger yuksek cikacak mi fln bakalm bikac gun beklicm kan icinAyyyy ben gordummmmm canimmm hayirli olsunn demek istiyorummm![]()
Eşim gelmedi daha gelmedi çocuğu bırakacak kimse yok annemde evde yokSen naptn canim kanaman devam ediyo mu gtcek msn doktora
Canim benim darisi senin testlerine olsn.. smdi zorlu bekleyis kan verme deger yuksek cikacak mi fln bakalm bikac gun beklicm kan icin
Eşim gelmedi daha gelmedi çocuğu bırakacak kimse yok annemde evde yokkan gelmedi daha banyo yaparken alt tarafı yıkarken aktı biraz . Dustukten sonra banyoya
Gidince mutlaka yaz bize canmEşim gelmedi daha gelmedi çocuğu bırakacak kimse yok annemde evde yokkan gelmedi daha banyo yaparken alt tarafı yıkarken aktı biraz . Dustukten sonra banyoya