• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Az önce banyo da kaydım düştüm kan geldi adet ağrısı ve bel ağrısı var. Hamilelik oluştuysa bile gitmiştir :KK43:
Ayyy canim benim kotu dusunme insallah 9le bsy olmicak hemen doktora gidin hic bekleme..

Eşimin iş yerinde işi varmış o gelene kadar :KK43: burda kadın hastalıkları doğum doktoru yok acil kanda gebelikte bakmıyor :KK43:
Ozel hastanenin acilinde de mi yapilmiyo canim nasil bakmiyo ya sen gebelik suphem var kaydm dustum kanamam var dersen nasil bakmicaklar ki ilk bakilcak sey o olur

Kizlar dayanamadm normal gebelik testi yaptm benn :kızgın: ilk 5 dk biraz silikti ben gorebiliyodum ama fotoda cikmadi 15 dk sonra cektm fotoyu ama suan buraya yukleyemiyorum dosya ekle diyorum hicbsy olmuyo ben mi yapamiyorum bilgi verir misiniz

Ozel hastanenin acilinde de mi yapilmiyo canim nasil bakmiyo ya sen gebelik suphem var kaydm dustum kanamam var dersen nasil bakmicaklar ki ilk bakilcak sey o olur
Orası uzak kalıyor bize canım bakayım yarın gidebilirsem giderim :( burda devlet hastanesi var ama doğru düzgün doktor yok . Acil sadece idrara bakıyor halilelih kan yok

Kizlar dayanamadm normal gebelik testi yaptm benn :kızgın: ilk 5 dk biraz silikti ben gorebiliyodum ama fotoda cikmadi 15 dk sonra cektm fotoyu ama suan buraya yukleyemiyorum dosya ekle diyorum hicbsy olmuyo ben mi yapamiyorum bilgi verir misiniz
Dosya yükle diyince çıkması lazım aslında

Ayyy canimm hadi hayirlisi yuklemeye calis bakalim sen silikte olsa goruyorsan hamile olabilirsinnnn:halay:

Yorumlari alayimm

Eklentiler

• 20180715_175428.jpg
    20180715_175428.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 113
Canim benim darisi senin testlerine olsn.. smdi zorlu bekleyis kan verme deger yuksek cikacak mi fln bakalm bikac gun beklicm kan icin

Canim benim onlar da guzel cikacak insallah..ben nobetci eczaneyi aradim burasi bizim yazlik yer pazar gunu de oldugu icin yollar cok kalabalik cesaret edip gidemedim bahaneyle beklerim biraz daha bakalim

Eşim gelmedi daha gelmedi çocuğu bırakacak kimse yok annemde evde yok :KK43: kan gelmedi daha banyo yaparken alt tarafı yıkarken aktı biraz . Dustukten sonra banyoya

Canimm insallah birsey olmamistir icini ferah tut ve olumlu dusunmeye calis umudumuzu kaybetmek yok:KK16:

Back