Tamam canımGidince mutlaka yaz bize canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımGidince mutlaka yaz bize canm
Ağrım arttı diğer devlet hastanesine gidiyorum bakalım ne diyecekler kanama yok ama şu anda
İnşallah canım inşallah. Üzülme sende daha erken değerler hemen yükselmiyotKanaman olmamasi cok iyi canim iyi haberlerini bekliyoruz,bende dayanamadim gittim nobetci eczaneye normal testlerden yaptim silik bile cikmadi
Ben 4 gün kala yaptığımda da yoktu . Tam gününde yaptım iki cizgi çıktı kanda 81,2 çıktı hiç üzülme inşallah vardırSilik bile degil![]()
Ben 4 gün kala yaptığımda da yoktu . Tam gününde yaptım iki cizgi çıktı kanda 81,2 çıktı hiç üzülme inşallah vardır
Canım bu testte silik çizgi var ben görüyorumSilik bile degil![]()
Bende de var o.İnsallah canim su aceleciligim ve merakim beni delirtiyor bazen
Canım bu testte silik çizgi var ben görüyorum
Bende de var o.şimdiye kadar aldığım test paralarını saklasam cep telefonu alırdım onlarla
![]()
Ben iki aydır test yapmaktan helak oldum hiçbirinde de böyle bir hayalet de olsa çizgi çıkmadı. Bence hamilesin hayırlı olsun. sen yine de test yapmaya devam et koyulaşır insallahBi hayalet cizgi bende gorur gibi oldum ilk basta ama acaba benim husnuluruntum mu diyordum canim ya daha 8 gun var bata![]()
İşinize karışmak gibi olmasın da internetten neden toplu almiyorsunuz 8 tane test fiyatına 50 tane satıyorlar :)Kesinlikle katiliyorm aman aklimizda kalmasin diyoruz ama 5-5 gidiyor paraciklar![]()
Kuzum erken gebelik testinde kesin çıkar ben adet günümden bir gün önce 2 sindede öğrendim. Sitres ve çok istemek inan olmuyor. Rahat olmalısın biraz ve belirtiler adet ginünden sonra başlar 3. Günden sonra başlaması imkansız.
Bak beni dinle hemen git erken gebelik testi al 30 tl hemen çıkar şu early var ya
Aşkım naptın çok erken yapmışsın12 gun onceden erken gebelik testide yaptim cikmadi dogal olarak degil mi![]()
Ayyy agzindan bal damliyor ilk isim sizlere haber vermek olur,2 gundur o kadar iyi geldi ki burdansizlerle konusmak,insan kimseye soramiyor edemiyor,insallah dedigin gibidir hayelet otesi cizgiden bir bebis cikar,allah hepimize bu sevinci yasamayi nasip etsinnnBen iki aydır test yapmaktan helak oldum hiçbirinde de böyle bir hayalet de olsa çizgi çıkmadı. Bence hamilesin hayırlı olsun. sen yine de test yapmaya devam et koyulaşır insallah