• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Kızların adetime yaklaşık bir hafta var test yaptım . Çok çok silik çizgi çıktı ama resimde çıkmıyor . Acaba bana mı var gibi geliyor ama daha önceden böyle de olmamıştı hiç
Canimm benimde oyle olmustu ilk yaptigimda esim yok dedi bir tek ben goruyordum,fotoda da cikmiyorduu..insallah guzel hberler veririsin bize:halay:

Adet oldum dedim ama hala başlamadı :KK34: idrar testi negatif çıkıyor ve sadece damla damla leke olarak geliyor :KK64:

Merhaba kızlar yumurtlama günümden beridir benimde göğüslerim ağrıyor kasigim ara ara ağrıyordu derken bugün kasik ağrısıyla birlikte leke geldi öğleye dogru akşam oldu hala kahverengi leke inşallah beklediğim sürpriz olur banada inşallah tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip olur

Merhaba kızlar yumurtlama günümden beridir benimde göğüslerim ağrıyor kasigim ara ara ağrıyordu derken bugün kasik ağrısıyla birlikte leke geldi öğleye dogru akşam oldu hala kahverengi leke inşallah beklediğim sürpriz olur banada inşallah tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip olur
Canim benimde ayni sekilde oldu insallah istedigin gibi olur:dua:

Benim seffaf yumurta aki seklinde oluyordu,ama kisiden kisiye degisiyor canim cok hafif kanama da olanlar oluyormus

Benim de aynen dedıgınız gibi bir akıntı oluyor ara ara bu sekılde geliyor ve birden tekrar kesılıyor bu sekılde tekrarlıyor henüz erken 10 gün olmadı dıye düşünüyorum yerleşme kanaması 6 12 günler arası oluyormus ama henüz kana benzer akıntı olmadı kaşık ağrısı var neden kaynaklandıgını bilmiyorum yarın doktora gideceğim adet olacakmışım gibi ama 18 gün var daha hayırlısı bakalım

Bende aynı durumdayım bi de şişlik var kilom aynı bakıyorum karın kısmım şiş. pantolonu zor giydim çıktım sabah. Heyecanla bekliyorum. bat 3 eylül en erken ne zaman öğrenebilirim acaba bilmiyorum. O kadar sabırsız oldum ki artık sanki öğrenince bebek kucağımda olacak :KK70: hepimiz çok güzel haberler alalım inşallah.:KK71:

Bende aynı durumdayım bi de şişlik var kilom aynı bakıyorum karın kısmım şiş. pantolonu zor giydim çıktım sabah. Heyecanla bekliyorum. bat 3 eylül en erken ne zaman öğrenebilirim acaba bilmiyorum. O kadar sabırsız oldum ki artık sanki öğrenince bebek kucağımda olacak :KK70: hepimiz çok güzel haberler alalım inşallah.:KK71:
Bende çok heyecanlandım bu sabah test yaptim silik çizgi çıktı inşallah hamileyimdir kahverengi leke devam ediyo dünden beri hafif kırmızı gibi olmus bugun benim bat 31 ağustos inşallah guzel haberler olur biz bekleyenlere

Bende çok heyecanlandım bu sabah test yaptim silik çizgi çıktı inşallah hamileyimdir kahverengi leke devam ediyo dünden beri hafif kırmızı gibi olmus bugun benim bat 31 ağustos inşallah guzel haberler olur biz bekleyenlere

erken gebelik testi mi yaptın normal test mi. silik de olsa iki çizgi gördüysen tamamdır.:KK76: Ben erken gebelik testi alıp yapacam yarın. Dayanamıyorum

Back