• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı :KK43:. Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi :(

Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı :KK43:. Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi :KK43:
Geç döllenme olunca çıkmıyor ama olmaya da bilir

Back