Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

İnsallah canimm dua eder misin benimm icin cok
Umutluyum sen hamilesin dualarin kabul olur insallah
Canim benm insallah guzel haberler alcz dua edyrm hem sana hem isteyen herkese cok erken ogrendm smdi zaman nasil gececek bakalm.. tekrar nzmn kan testi yaptrsam akisina mi braksam olayi ablam cok kizdi ndn bukdr inceliyosun akisina birak allah en hayirlisini verir insallah dye.. hakli aslnda nkdr arasrrsak okdr da kafamz bulanip stres yapiyorz olumszlklari cekiyoruz

A en azindan acaban gitti kafamdan canim birazda olsa,insallah sorunsuz stressiz hersey yolunda gidecek olumlu dusun..kesinlikle olumsuz dusunme rabbim yardimcin olsun 9 ay sonra da gelsin bebis

Arkadaslar cok ilginc bisey oldu,bu aksam esimle bir fotograf paylastim sosyal
Medyada ve belki 3 senedir hic gormedigim eski
Bir arkadasim sen hamilesin diye mesaj atti sok oldum

Arkadaslar cok ilginc bisey oldu,bu aksam esimle bir fotograf paylastim sosyal
Medyada ve belki 3 senedir hic gormedigim eski
Bir arkadasim sen hamilesin diye mesaj atti sok oldum
Bende suan şok oldum. Ama bencede hamilesin. Bende bu sabaha karsı ruyamda hamile oldugumu gördüm. Yengemde bianda msj attı dedi hamile msn yok nedenki dedim. Bian içime doğdu dedi :) hayırlısı olsn hakkımızda

Bende suan şok oldum. Ama bencede hamilesin. Bende bu sabaha karsı ruyamda hamile oldugumu gördüm. Yengemde bianda msj attı dedi hamile msn yok nedenki dedim. Bian içime doğdu dedi :) hayırlısı olsn hakkımızda
Amin canim ya insallah hamileyizdir yarin sabah kan vericem bu kadar tesaduf olabilir mi? Sok oldum resmen sadece herhangi bir fotografti en son cekildigimiz esime soyledim o da cok sasirdi

Amin canim ya insallah hamileyizdir yarin sabah kan vericem bu kadar tesaduf olabilir mi? Sok oldum resmen sadece herhangi bir fotografti en son cekildigimiz esime soyledim o da cok sasirdi
Ayyy hadi inşallahhhhh. Banada dua et canım ❤ inşallah ikimizde hamileyizdir❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…