- 3 Mart 2018
- 44
- 30
- 38
- 33
Canım inşallah senden de alicaz güzel haberlerKizlar gunaydin hepinize,ben 1 saat sonra gidiyorum kan vermeye dua edin bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah senden de alicaz güzel haberlerKizlar gunaydin hepinize,ben 1 saat sonra gidiyorum kan vermeye dua edin bana![]()
İnsallah canim bakalim hayirlisi,cok umitliyim insallah bosa degildirCanım inşallah senden de alicaz güzel haberler![]()
İnsallah canimm insallahhhhHadi hayırlı haberlerle gel![]()
Bence sende var canim ya o testleri görünce belli yani cok dua ediyorum inşallah vardır bilirim hayal kirikligini cok iyi şekilde Allah yasatmasin sana da güzel haberler le gel insallahİnsallah canim bakalim hayirlisi,cok umitliyim insallah bosa degildir![]()
,aminnnnnnBence sende var canim ya o testleri görünce belli yani cok dua ediyorum inşallah vardır bilirim hayal kirikligini cok iyi şekilde Allah yasatmasin sana da güzel haberler le gel insallah![]()
Bir test al ve yap sonuc çıkna kadar. Zaten varsa ki inşallah vardır. Daha koyu çıkar.İnsallah canim
,aminnnnnnsimdi geldim saglik ocagindayim bir girdim benden daha ufak biri hamile ama o da dr bekliyor,bunlar isaret mi
temizlik yapan ablaya sonuc ne zaman cikar dedik yarin alirsin dedi
bekleyemem o kadarr
![]()
Simdi aldim beklerken gidip karsida eczaneden eve gidince yapicam bakalim birsey yiyip icmedimBir test al ve yap sonuc çıkna kadar. Zaten varsa ki inşallah vardır. Daha koyu çıkar.
Ayyyy çok heycanlıyım sanki ben yapcam. Offf çabuk kan verde eve git :))Simdi aldim beklerken gidip karsida eczaneden eve gidince yapicam bakalim birsey yiyip icmedim![]()
Kapiyi acip lavaboya kosacagimAyyyy çok heycanlıyım sanki ben yapcam. Offf çabuk kan verde eve git :))
Hadi hayırlısı o zmn ❤Eveeeet kan verdim arkadaslar hadi hayirlsi ama yarin ogleden sonra gelip sonicu alin dediler
Fotooooo atttt hemeeennnn :)Kizlar hemen yaptim ikinci idrar ama bu var di mi
Hhh maşalah sen hamilesin baya baya canm boşuna kanı bekleme. Dr randevu al hmen ❤İste bakalim![]()
Yaaa bu sefer bende emin oldum gibi baya belli oldu artik idrarda,O
Hhh maşalah sen hamilesin baya baya canm boşuna kanı bekleme. Dr randevu al hmen ❤
Hayırlı olsun canm banada dua et. İnşallah bende hmileyimdir. Ayy bende yapsam mı acaba test . Ama erken ya varsada çıkar mı acaba .Yaaa bu sefer bende emin oldum gibi baya belli oldu artik idrarda,aksam esim gelsin nasil diyecegim
![]()
Cok sagol canm benm allah isteyen herkese nasip etsinCanım çok sevindim bebişin hayirli olsun yeni yazabildim saglikla kucağına alirsin inşallah ayy ne güzel yaaaa![]()