- 2 Mayıs 2018
- 276
- 178
- 53
- 37
Caniiiim tenriklerrrr cok sukurrr yemin ederim cokkkkk sevindimmmmKizlaaaarrr bekleyus mutlu sonla bitecek insallah bhcg 146 cikms insallah yukselir bebegi keseyi gorruz daha cok erken dedi doktor ama sonuccc pozitifff![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Caniiiim tenriklerrrr cok sukurrr yemin ederim cokkkkk sevindimmmmKizlaaaarrr bekleyus mutlu sonla bitecek insallah bhcg 146 cikms insallah yukselir bebegi keseyi gorruz daha cok erken dedi doktor ama sonuccc pozitifff![]()
Hayırlı olsn canım darısı benm basıma inşallah banada dua eder msn ? :)Kizlaaaarrr bekleyus mutlu sonla bitecek insallah bhcg 146 cikms insallah yukselir bebegi keseyi gorruz daha cok erken dedi doktor ama sonuccc pozitifff![]()
Yok canim soylemedm cunku saglik ocagi ya o yuzden.. belki cumaya kadin doguma gderm.. lekelenmem cok acik renge dondu ve ara ara oluyo surekli deglCaniiiim tenriklerrrr cok sukurrr yemin ederim cokkkkk sevindimmmmLekelenmeden bahsettin mi doktora demk ki tehlikesi yok hemen kendimle karsilastiricam
![]()
Kizlaaaarrr bekleyus mutlu sonla bitecek insallah bhcg 146 cikms insallah yukselir bebegi keseyi gorruz daha cok erken dedi doktor ama sonuccc pozitifff![]()
Masallah canimm bugun bu topicte bayram var teyze oluyoruzYok canim soylemedm cunku saglik ocagi ya o yuzden.. belki cumaya kadin doguma gderm.. lekelenmem cok acik renge dondu ve ara ara oluyo surekli degl
Hepinize dua edyrm insallah rabbim hepinizn gonlune gore versnHayırlı olsn canım darısı benm basıma inşallah banada dua eder msn ? :)
İnşallah canım inşallahMasallah canimm bugun bu topicte bayram var teyze oluyoruzduygulandim allah bize de nasip etsin insallah
![]()
cok bariz 2. cizgiB
En de kan testi vermek istemiyorm gunum gecmeden ama bilmiyorm cok kararsz kaldm
26 hazirandu canim cok sagol canm insallah dua edin bi sknti cikmadan bi haftayi atlytimHadi gözün aydın canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. Son adet tarihin ne zamandı
Amin inşallah canımHepinize dua edyrm insallah rabbim hepinizn gonlune gore versn
Ayy canim bnm insallah yarn senden de guzel haber alczMasallah canimm bugun bu topicte bayram var teyze oluyoruzduygulandim allah bize de nasip etsin insallah
![]()
İnsallah canim sabah erkenden gidicem insallah sonucta erken cikar,adetim 1 gun gecti dicemAyy canim bnm insallah yarn senden de guzel haber alcz
1 Ağustos git canım kese için doktora o zaman bile gorunmeyebilir26 hazirandu canim cok sagol canm insallah dua edin bi sknti cikmadan bi haftayi atlytim
O arada napcm pekii bu acik renk akinti nkdr surerse kotu demek1 Ağustos git canım kese için doktora o zaman bile gorunmeyebilir
Sen yine git istersen doktor kan tahlilleri yapar ama 1 Ağustos öncesi kese görünmesi zor . Yerleşme kanamasi da olabilirO arada napcm pekii bu acik renk akinti nkdr surerse kotu demek
Canim hayirli olsun insallah.kac ay sonra hamile kaldinAyy canim bnm insallah yarn senden de guzel haber alcz
insallah canım insallah olur :)inşallah canımbu ay olmasını çok istiyorum çünkü eşimin doğum günü yaklaşıyo ona çok güzel bir hediye olur eğer olursa
![]()
tamm canm sagolSen yine git istersen doktor kan tahlilleri yapar ama 1 Ağustos öncesi kese görünmesi zor . Yerleşme kanamasi da olabilir
3.ayimdi bu canimCanim hayirli olsun insallah.kac ay sonra hamile kaldin
Benimde 3. Ayim insallah ugurlu geliriz hepimiz birbirimize3.ayimdi bu canim