Bence ara sağlık ocağını canım e-nabıza geçmez belki sağlık ocağı tahlilSaglik ocagi canim ogleden sonra cikar dediler saat vermediler
bata 6 gun kala hem idrar hem kan testinde gordum canım cok sukur :)Bat a kac gun varken kan testinde gordun canm
ay bende bu ay yumurtlamadan sonra ki gün çok yoğun bir gögüs ağrısı yaşadım öyle bir ağrıydıki sırtıma vuruyordu ağrı şu andada ara ara devam ediyor bir de çok yorulup oturduğum zaman özellikle kasıklarımda batma oluyoru bu günde çok çok derin nefen aldığımda 2 kez batma yaşadım yumurtlamadan sonraki 6. gün bugün :)
yok kuzucum yapmayacam inatla beklicem bat tarihine kadar sabretcem varsada o zaman öğrenirim 1 hafta kaldı zaten :) bugünde sol kasık bölgemde acı hissi oldu bir kaç kez ayağa kalıncacanım olabilir :) test yapabilirsin bugun ya da yarın:)
ayy haklısın ogrensen de zaman gecmiyor bu sefer :) tamam kuzum insallah seninledir. Dikkat et kendineyok kuzucum yapmayacam inatla beklicem bat tarihine kadar sabretcem varsada o zaman öğrenirim 1 hafta kaldı zaten :) bugünde sol kasık bölgemde acı hissi oldu bir kaç kez ayağa kalınca
Aynen canim dogru biliyomussun aradim daha cikmamis zaten hemen ciksa benim şanıma yakismazdi illa bukdr beklicekBence ara sağlık ocağını canım e-nabıza geçmez belki sağlık ocağı tahlil
inşallah canımayy haklısın ogrensen de zaman gecmiyor bu sefer :) tamam kuzum insallah seninledir. Dikkat et kendine
Sağlık ocağında laboratuvar yok çünkü canım laboratuvara gidiyor o yüzden çıkmaması normal . Az kaldı 1 saat 20 dakika :)Aynen canim dogru biliyomussun aradim daha cikmamis zaten hemen ciksa benim şanıma yakismazdi illa bukdr beklicek4bck gbi tekrar ara dedi e-nabiza da dusmuyomus sordm
Sağlık ocağında laboratuvar yok çünkü canım laboratuvara gidiyor o yüzden çıkmaması normal . Az kaldı 1 saat 20 dakika :)
canım kan alan hemşireden tahlilin barkod numarasını istersen ve nerden bakabilieceğini sorarsan netten kendinde takip edebilirsin aklında olsunAynen canim dogru biliyomussun aradim daha cikmamis zaten hemen ciksa benim şanıma yakismazdi illa bukdr beklicek4bck gbi tekrar ara dedi e-nabiza da dusmuyomus sordm
Sağlık ocağında o uygulama yok canım. Bir kaç tanesinde var sadececanım kan alan hemşireden tahlilin barkod numarasını istersen ve nerden bakabilieceğini sorarsan netten kendinde takip edebilirsin aklında olsun
Onu da okudm da biyerde keske alsaymsm barkod nosunu nyse artk beklicem 4 gbi geri ararim ckmadi derse ozaman istermcanım kan alan hemşireden tahlilin barkod numarasını istersen ve nerden bakabilieceğini sorarsan netten kendinde takip edebilirsin aklında olsun
Bende sizlerden ogreniyorum,yarin sabahta ben gidicem kismetse saglik ocagina ama tekrar ilk idrarla bir test yaptiktan sonraY
Onu da okudm da biyerde keske alsaymsm barkod nosunu nyse artk beklicem 4 gbi geri ararim ckmadi derse ozaman isterm
Yaptır tabi canım güzel haberlerle insallin
Bende sizlerden ogreniyorum,yarin sabahta ben gidicem kismetse saglik ocagina ama tekrar ilk idrarla bir test yaptiktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?