Canimmm benm dunku kan vermeden obceki testim gibi cikmis insallah var rabbim saglikla haber almayi nasip etsnnİste bakalim
Canım hayırlı olsun seninde bebeğin hamile sn işte çok net bu gözün aydın tekrarİste bakalim
Aminnn canimm insallah benim sonucun yarin belli olacak ama 3 gun ust uste yaptigim testlere gore bu en koyusu insallah hayal degildirCanimmm benm dunku kan vermeden obceki testim gibi cikmis insallah var rabbim saglikla haber almayi nasip etsnn
İnsallah canimm cok tesekkur ederim sukurler olsun,yarinda bir kan sonucum gelsin o zaman rahatlarimCanım hayırlı olsun seninde bebeğin hamile sn işte çok net bu gözün aydın tekrar
Amin canim darısı bize inşallahCok sagol canm benm allah isteyen herkese nasip etsin
Ndn okdr uzun surer dediler ki baska degerlerine de mi baktrdn canm sadce bhcg mi baktrdn bitek ona baktrnca ayni gun cikar dediler bana saglik ocagindaİnsallah canimm cok tesekkur ederim sukurler olsun,yarinda bir kan sonucum gelsin o zaman rahatlarim
Canimm topici actigim gunden beri yapiyorum sanki hep var gibi hissettim ama soz verdimHayırlı olsun canm banada dua et. İnşallah bende hmileyimdir. Ayy bende yapsam mı acaba test . Ama erken ya varsada çıkar mı acaba .
Sadece gebelik istedim canim ama bizimNdn okdr uzun surer dediler ki baska degerlerine de mi baktrdn canm sadce bhcg mi baktrdn bitek ona baktrnca ayni gun cikar dediler bana saglik ocaginda
Sen rahatla canım çini ferah tut hamilesin isteİnsallah canimm cok tesekkur ederim sukurler olsun,yarinda bir kan sonucum gelsin o zaman rahatlarim
Canım sen içini rahat tut hamilesin işte çok sevindim inanİnsallah canimm cok tesekkur ederim sukurler olsun,yarinda bir kan sonucum gelsin o zaman rahatlarim
Aynen eşime söylüyeyim alsın yarın sabah ilk idrarla yapayım. Bir tane varsı ama bozuk çıktı tsst. Testte hiç çizgi falan çıkmadı sarardı kaldı bende attım.Canimm topici actigim gunden beri yapiyorum sanki hep var gibi hissettim ama soz verdim
Kendime yoksa yzulmeyecegim diye,eger varsa emin ol silikte olsa biseyler cikacak ilk basta bende goz yanilmasidir dedim,cok isttdigim icin dedim ama bu kadar koyulasmadi beni inandirmaya basladi..eger hissediyorsan yap test ama uzulme negatifse bile elbet olacak bu ay olmaz obur ay olur..benim bu 3. Ayimdi insan olmayacak saniyor
Yarin sabah yaparsin canimminsallah vardirAynen eşime söylüyeyim alsın yarın sabah ilk idrarla yapayım. Bir tane varsı ama bozuk çıktı tsst. Testte hiç çizgi falan çıkmadı sarardı kaldı bende attım.
İnşallllaaaahhhhhh allahım ya ❤Yarin sabah yaparsin canimminsallah vardir
Canım senin bat a kaç gün varAynen eşime söylüyeyim alsın yarın sabah ilk idrarla yapayım. Bir tane varsı ama bozuk çıktı tsst. Testte hiç çizgi falan çıkmadı sarardı kaldı bende attım.
Cok tesekkur ederim cabim allah isteyen herkese nasip etsin insallah bekletmedenSen rahatla canım çini ferah tut hamilesin iste
Canım sen içini rahat tut hamilesin işte çok sevindim inan
AmiiiinnnnnCok tesekkur ederim cabim allah isteyen herkese nasip etsin insallah bekletmeden
Benm bu 10 gun içinde olmam lazım adet söktürücü tarlusal kullandım. Gebeliğe bir zararı yok eger hamileysem. Bakalım beklemedeyim. İalcım dün akşam bitti. Sag ve sol kasıgıma arada kramp giriyor ve göğüslerim hala hassasCanım senin bat a kaç gün var
Canım inşallah sende de vardır bi tanıdığim da adet sokturucu kullanirken hamile kalmıştı ama birşey olmadı inşallah sende de öyle olur canimBenm bu 10 gun içinde olmam lazım adet söktürücü tarlusal kullandım. Gebeliğe bir zararı yok eger hamileysem. Bakalım beklemedeyim. İalcım dün akşam bitti. Sag ve sol kasıgıma arada kramp giriyor ve göğüslerim hala hassas
Amiiiiiinnnn canım allah razı olsun ❤❤❤Canım inşallah sende de vardır bi tanıdığim da adet sokturucu kullanirken hamile kalmıştı ama birşey olmadı inşallah sende de öyle olur canim
Bende iki yil olacak bebek bekliyorum hala Allah tez zamanda nasip eder bizede inşallah canim benimAmiiiiiinnnn canım allah razı olsun ❤❤❤
Amiin amin aminnnn inşallahhh canım ❤Bende iki yil olacak bebek bekliyorum hala Allah tez zamanda nasip eder bizede inşallah canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?