Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

İnsallah canimm cok tesekkur ederim sukurler olsun,yarinda bir kan sonucum gelsin o zaman rahatlarim
Ndn okdr uzun surer dediler ki baska degerlerine de mi baktrdn canm sadce bhcg mi baktrdn bitek ona baktrnca ayni gun cikar dediler bana saglik ocaginda

Hayırlı olsun canm banada dua et. İnşallah bende hmileyimdir. Ayy bende yapsam mı acaba test . Ama erken ya varsada çıkar mı acaba .
Canimm topici actigim gunden beri yapiyorum sanki hep var gibi hissettim ama soz verdim
Kendime yoksa yzulmeyecegim diye,eger varsa emin ol silikte olsa biseyler cikacak ilk basta bende goz yanilmasidir dedim,cok isttdigim icin dedim ama bu kadar koyulasmadi beni inandirmaya basladi..eger hissediyorsan yap test ama uzulme negatifse bile elbet olacak bu ay olmaz obur ay olur..benim bu 3. Ayimdi insan olmayacak saniyor

Ndn okdr uzun surer dediler ki baska degerlerine de mi baktrdn canm sadce bhcg mi baktrdn bitek ona baktrnca ayni gun cikar dediler bana saglik ocaginda
Sadece gebelik istedim canim ama bizim
İlce bursaya uzak biraz bursaya gonderiyorlarmis tahlil icim tahminim ondan

Aynen eşime söylüyeyim alsın yarın sabah ilk idrarla yapayım. Bir tane varsı ama bozuk çıktı tsst. Testte hiç çizgi falan çıkmadı sarardı kaldı bende attım.

Canım inşallah sende de vardır bi tanıdığim da adet sokturucu kullanirken hamile kalmıştı ama birşey olmadı inşallah sende de öyle olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…