Owww yok artık :))))))Ahahah hiç gulecegim yoktu kendisi çok çocuk istiyor bana söyleme sen yaptıysa bilemeyecegimbiraz dışarı biraz içeri gibi birşey yaptıysa bir fikrim yok
Yoksa kafamda bu sorularla uyuyamiyorum. Bi zaman tutmuş ama o hangi zaman bulucamSen doktora git yinede birak hemşireleri
İçitin de gittin mi pekiYa adet gecikmeden kolay kolay test yapmıyorlar ki. Özellere para bayılıyorsunuz öyle öğreniyorsunuz. Ben griptim ilaç kullanmam gerekiyordu sırf şüphem olduğu icin kan verdim özelde ve öğrendim. Normalde önce devlete gittim kan testi gecıkme olmadan alamayız dedi. İlaç kullanma ıhlamur iç grip icin gecikince gel demişti
Konu sahibi yapmış birşeyler olmuş daha neyini anlayalım kadınınKonu sahibi ilişkiye girmeden mi hamile kalmış, ben onu bilmiyordum bak oha falan oldum şuan
Ama diyorum ki ona gebelik var sevin işte,Konu sahibi yapmış birşeyler olmuş daha neyini anlayalım kadınınvarmış işte da
Öyle olmuyor böyle olmuyor. Şeyma hamile ya şimdi çok şey etmemek lazımAma diyorum ki ona gebelik var sevin işte,
Öyle olmuyor ki cnm benim işte .. diyor.
Şuan kafam çok karıştıKonu sahibi yapmış birşeyler olmuş daha neyini anlayalım kadınınvarmış işte da
Acile gittim öncelikle onun sebebi de hem saat akşamüstü civarıydı sağlık ocağı almaz diye düşündüm. çünkü geçen ay da gittiğimde bu şüpheyle kan almışlardı lakin bu sefer böyle olmadı. sağlık ocağına yonlendirdiler . Adet günümün geçmediğini söyledim ama sonuçların pozitif olduğunu söyledim ve yaptılarİçitin de gittin mi pekievet Şeyma ne dedin günüm mü geçti dedin bak bu doğru nasıl test yaptırdın sen :)
Konunu sahibi benim aynen dediğin gibi hepsi :) şeymayı bihterin masalı konu sahibi etti :)))Şuan kafam çok karıştı
konunun sahibi sen değil misin gül
Bebişi hesapladigi tarihlere denk gelmeyen Şeyma diye bir arkadaş değil mi.
Şu saatten sonra konu sahibi benim çekilinKonunu sahibi benim aynen dediğin gibi hepsi :) şeymayı bihterin masalı konu sahibi etti :)))
Şeyma sen bu sonuçla bekleme işte doktora git testlerini yaptır hepsini kafan rahat gez doktora anlat durumuAcile gittim öncelikle onun sebebi de hem saat akşamüstü civarıydı sağlık ocağı almaz diye düşündüm. çünkü geçen ay da gittiğimde bu şüpheyle kan almışlardı lakin bu sefer böyle olmadı. sağlık ocağına yonlendirdiler . Adet günümün geçmediğini söyledim ama sonuçların pozitif olduğunu söyledim ve yaptılar
Benim zaten önemim kalmadı küme düştüm :))))Şu saatten sonra konu sahibi benim çekilin
İnşallah bulursun :))Yoksa kafamda bu sorularla uyuyamiyorum. Bi zaman tutmuş ama o hangi zaman bulucam
Aaaa küme düşmek olur mu Gül’cüm, hemen sana dönüyoruzBu postu gece gece açtım sebebim var oldu :) hamilelik kalma kafasıyla devam ediyorum ben kendim klomen kullandım bir ihtimal belki kalırsam diye neyse bu ay 2 günüm geçti hamilelik için test yapıp yanılmaktan çekiniyor bir yandan yapsam mı diyorum ama vucudum değişik sol kasığımda iğne gibi batma ve gaz sancım oluyor özellikle geceleri birde vucut ısım yüksek gibi yanı sıra şişkinlik ve gögüs ağrım var böyle yaşayanlar bilgi verir misinizsizde böyle olmuşmuydu?
Sana dönelim o haldeBu postu gece gece açtım sebebim var oldu :) hamilelik kalma kafasıyla devam ediyorum ben kendim klomen kullandım bir ihtimal belki kalırsam diye neyse bu ay 2 günüm geçti hamilelik için test yapıp yanılmaktan çekiniyor bir yandan yapsam mı diyorum ama vucudum değişik sol kasığımda iğne gibi batma ve gaz sancım oluyor özellikle geceleri birde vucut ısım yüksek gibi yanı sıra şişkinlik ve gögüs ağrım var böyle yaşayanlar bilgi verir misinizsizde böyle olmuşmuydu?
Sorun konu sahibi benim o postun altına yorum yapan bir arkadaş Bihter beni bir anladın sandım sende yanlış anladın :))))Konu sahibi yapmış birşeyler olmuş daha neyini anlayalım kadınınvarmış işte da
Benim günüm geçmiyor geçince bişey çıkıyor sabah test yapıcam gece de baya idrar saati geç olursa iyi sonuç olurmuş ha çıkmadı bu hafta içi bi 4 gün daha geçsin gidecem test için doktora :))Aaaa küme düşmek olur mu Gül’cüm, hemen sana dönüyoruz
bence idrar testleri yanıltıyor insanları, yok 3 saat sonra çıktı yok 5 saat,
En iyisi kan testi yaptırman, en doğru sonuç.
Ben pazartesi gecikmem devam ederse yaptırcam mesela
Ulan gece gece bir testim var onu harcatma sabaha ne kalmışSana dönelim o haldeasdasfafafsfass
Test yapmaktan cekinme
Sonuçlarını kaldırabilecek guctesin vardır ya da yoktur bidaha denersin.
Ben düşünmeyi sevmiyorum elimde hep jet biseyler olsun isterim.
Yerinde olsam test yaparım
Sabah ilk idrarinla yap zatenUlan gece gece bir testim var onu harcatma sabaha ne kalmışbeklicemm uymucam sana ama çok açıktım yahu :)
Tamam bakalım ne olacakSabah ilk idrarinla yap zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?