Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçitin de gittin mi peki evet Şeyma ne dedin günüm mü geçti dedin bak bu doğru nasıl test yaptırdın sen :)

Konu sahibi yapmış birşeyler olmuş daha neyini anlayalım kadının varmış işte da
Şuan kafam çok karıştı
konunun sahibi sen değil misin gül

Bebişi hesapladigi tarihlere denk gelmeyen Şeyma diye bir arkadaş değil mi.

İçitin de gittin mi peki evet Şeyma ne dedin günüm mü geçti dedin bak bu doğru nasıl test yaptırdın sen :)
Acile gittim öncelikle onun sebebi de hem saat akşamüstü civarıydı sağlık ocağı almaz diye düşündüm. çünkü geçen ay da gittiğimde bu şüpheyle kan almışlardı lakin bu sefer böyle olmadı. sağlık ocağına yonlendirdiler . Adet günümün geçmediğini söyledim ama sonuçların pozitif olduğunu söyledim ve yaptılar

Şeyma sen bu sonuçla bekleme işte doktora git testlerini yaptır hepsini kafan rahat gez doktora anlat durumu

Aaaa küme düşmek olur mu Gül’cüm, hemen sana dönüyoruz
bence idrar testleri yanıltıyor insanları, yok 3 saat sonra çıktı yok 5 saat,
En iyisi kan testi yaptırman, en doğru sonuç.
Ben pazartesi gecikmem devam ederse yaptırcam mesela

Sana dönelim o haldeasdasfafafsfass

Test yapmaktan cekinme
Sonuçlarını kaldırabilecek guctesin vardır ya da yoktur bidaha denersin.
Ben düşünmeyi sevmiyorum elimde hep jet biseyler olsun isterim.
Yerinde olsam test yaparım

Konu sahibi yapmış birşeyler olmuş daha neyini anlayalım kadının varmış işte da
Sorun konu sahibi benim o postun altına yorum yapan bir arkadaş Bihter beni bir anladın sandım sende yanlış anladın :))))

Benim günüm geçmiyor geçince bişey çıkıyor sabah test yapıcam gece de baya idrar saati geç olursa iyi sonuç olurmuş ha çıkmadı bu hafta içi bi 4 gün daha geçsin gidecem test için doktora :))

Ulan gece gece bir testim var onu harcatma sabaha ne kalmış beklicemm uymucam sana ama çok açıktım yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…