• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğrudur teşekkürler biraz insana destek oluyor içi bir nebze rahat oluyor düşüğüm oldu iki kere ilk hiç bebişim yok zarar gelmez eminim ama inan ki tedirginim şu saatte uykum çok uyuyamıyorum o kadar çok istiyorum ki birde günler geçse olmasam hamile kalmışım ondan olmamışım dese doktor diye sabır ediyorum iki gün az gibi ama vucudum değişik modda.
Cnm test yap çünkü varsa rahat edersin bende gece uyuyamiyodum ayaklarım o kadar isiniyoduki şimdi 5 haftaligim🤲🤲

Valla artik günümü bilmiyorumki gecen ay 24.gün adet olmustum bu ay 26. Gün hala bisey yok su gün gecme olayi sanirim 10 gün gecince oluyo sadece gögüslerimde sizi ve bel agrim var tek solumda bel ve kasik agrim var aksam üzeri test yaptim negatifti cikmamasi normalmi ? Öyle ilk idrarla yapmadim aksam 17 falandi ama olsaydi cikardi dimi
siz adet oldunuz mu merak ettim. Bende de aynı şekilde adetten 10 gün öncesinden göğüslerim aşırı sızlar ve acırdı. Adete 7 gün kaldı hatta 6 sayılır ama göğüslerimde hiç bişey yok. Sadece kasık ağrısı ve bel ağrısı var ara sıra gelen sanki adet olucakmışım gibi. Bi de bugün belime keskin bi sancı girdi iki kere. Eğer siz adet olduysanız bende bu belirtileri ciddiye almıcam:110::110::110:

Ve bugün kan sonucun 48.8 çıktı hemşire 3 4 haftalık diyor kendi kendime hayır olamaz diyorum çünkü biliyorum
Çoğul gebelik olma, ihtimali, cok yüksek eger ikiz se her biri hemen beta hcg salgılanmasına sebep olmuşsa olabilir hayırlı olsun Allah saglıklı bir sekilde kucagınıza almayı nasip etsin ☺️

Amin canım inşallah çoğul gebelik olabileceğini hiç düşünmemiştim ama tabikide allahın takdiri 🤲🏻
Ben o şekilde duymuştum mesela regl den 10 gün önce ögrenen biri sonradan diyor ki ikizmiş o yüzden 2 katı beta hcg saşgıladıgım için o kadar erken ögrendim diyor hersey nasip, Allah gönlüne göre versin ☺️

Ben o şekilde duymuştum mesela regl den 10 gün önce ögrenen biri sonradan diyor ki ikizmiş o yüzden 2 katı beta hcg saşgıladıgım için o kadar erken ögrendim diyor hersey nasip, Allah gönlüne göre versin ☺️
Ben doktoruma sorduğumda öğrenmemin mümkün olabileceğini ve normal olduğunu söylemişti 🙂

Ben doktoruma sorduğumda öğrenmemin mümkün olabileceğini ve normal olduğunu söylemişti 🙂
Anladım her şekilde cok güzel bir duygu olsa gerek Allah size saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı bana ve isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin böyle hamile haberi duyduk a seviniyorum hani derler ya her kadının ( istisnalar hariç) kalbinde annelik, duygusu vardır o yüzden bir baskası İn haberiyle bile kalpleri ısınır diye gerçekten öyle bu ara çok kişiden bebek haberi aldım bu haberler benim kalbimi böyle mutlu ediyorsa kim bilir insan kendi yaşarken nasıl hiasedicek 🥰

Anladım her şekilde cok güzel bir duygu olsa gerek Allah size saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı bana ve isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin böyle hamile haberi duyduk a seviniyorum hani derler ya her kadının ( istisnalar hariç) kalbinde annelik, duygusu vardır o yüzden bir baskası İn haberiyle bile kalpleri ısınır diye gerçekten öyle bu ara çok kişiden bebek haberi aldım bu haberler benim kalbimi böyle mutlu ediyorsa kim bilir insan kendi yaşarken nasıl hiasedicek 🥰
Canım benim rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder. Hayırlısıyla Allahın izni ile sana da nasip etsin inşallah 😍

Dondurulmuş 2 tane 5.gun embriyosu transfer edilmişti 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olabilirmi ikiz olsa değer iki katina degilde dahami fazla artardı bu degerlerde olup tek gebeligi olan oldumu açıkçası ben tek olsun istiyorum bitane 3 yasinda çocuğumda var

siz adet oldunuz mu merak ettim. Bende de aynı şekilde adetten 10 gün öncesinden göğüslerim aşırı sızlar ve acırdı. Adete 7 gün kaldı hatta 6 sayılır ama göğüslerimde hiç bişey yok. Sadece kasık ağrısı ve bel ağrısı var ara sıra gelen sanki adet olucakmışım gibi. Bi de bugün belime keskin bi sancı girdi iki kere. Eğer siz adet olduysanız bende bu belirtileri ciddiye almıcam:110::110::110:
Merhaba oldumm canim malesef ogün bugündürde gögüa hassasiyeti yasamiyorum adet olurken 17 yillik olan sey degisti birden anlamadim ama adetlerimin miktarida azaldi buay yine ovuöasyon kullanicam bakalim🤗

Back
X