Hadi bakalım canım her şey günlünce olsunAmin inşallah beklemek de güzel biz istiyoruz olsun bitsin Rabbim büyük sınav etmesin bakalım ne oluyor sonuç bekliyorum beklerken muradıma ererim İnşallahhhhhh :)
Beynim yandı valla :) buna yazan arkadaşım cvp versin ha bu kafam almayiii:))
Adete 9 10 gün varken öğrendim ben canım ve hesaplarıma göre bundan 1 hafta 10 gün önce ilişki olmuştu ve ben idrar testinde gördüm bunu şu an adetime 4 gün var ve ben çok muallâktayım nasıl oluyor diyeAdete 3-4 gün varken öğrendiyseniz , 2 haftalık olması imkansız. Kaldı ki 2 haftalıkken daha hiçbir belirti yaşamazsınız yumurtlama zamanlarında olursunuz çünkü. Muhtemelen 3 haftalıkken öğrendiniz
Hadi bakalım canım inş vardır minnak birşeyler23 unde oluyorum bende .
Göğüs uclarimda hassasiyet var sadece.
Bide kahverengi renkte ve topraklı bı akıntım var
O zaman biraz belki olursun gün geçse bile inanmak zorken :)23 unde oluyorum bende .
Göğüs uclarimda hassasiyet var sadece.
Bide kahverengi renkte ve topraklı bı akıntım var
Nasıl o kadar erken öğrendiniz ben de şaşırdım şimdi? İdrardan önce kana geçermiş. İdrar testi ile mi öğrendiniz kanla mı?Adete 9 10 gün varken öğrendim ben canım ve hesaplarıma göre bundan 1 hafta 10 gün önce ilişki olmuştu ve ben idrar testinde gördüm bunu şu an adetime 4 gün var ve ben çok muallâktayım nasıl oluyor diye
Bak bunu bende merak ettim.Nasıl o kadar erken öğrendiniz ben de şaşırdım şimdi? İdrardan önce kana geçermiş. İdrar testi ile mi öğrendiniz kanla mı?
Cümlemizin inşallahHadi bakalım canım her şey günlünce olsun
Ben düşünmüyorum aslında kuzum.Hadi bakalım canım inş vardır minnak birşeyler
Evet canım ben üst üste 4 gün de 5 test yaptım ilk testimde çok hafif vardı gözle görülür görülmez ben şüphelendim yoktur belki dedim ama dayanamadım tekrar yaptım ve çizdi gördüm 5 tl lik testte hemde acaba yanlışlık mi var nasıl çıkar dedim erken gebelik testiyle yaptım ve yine çıktı. Şaşırdım daha sonra sabahına tekrar yaptım. Daha da kolayşti sağlık ocağına gittim kan vermek için eve dönüşte tekrar yaptım. Daha da koyulaşti . Çünkü nasıl olur dedim ya bundan 10 15 gun önce olan ilişkide diye imkansız zaten rahme yerleşmesi kaç gün sürüyor nasıl olur diye düşünüyordum. Ve ben hala düşünüyorumNasıl o kadar erken öğrendiniz ben de şaşırdım şimdi? İdrardan önce kana geçermiş. İdrar testi ile mi öğrendiniz kanla mı?
Anladım. Hiçbir şeyin garantisi yok bilmek konular içinde olmak iyidir :)Ben düşünmüyorum aslında kuzum.
Arada yanlışlıkla bosalmalarimiz oluyor aniden cekiliyosak da ya tutarsa endişesi yaşıyorum adet donumlerinde.
O sebepten ara sıra bu konuların icindeyim
Vakti zamanı gelince olsun tabişimdilik istemesem de Allah'ın gücüne gitsin de sınavım olsun istemem
Şu kazalarBen düşünmüyorum aslında kuzum.
Arada yanlışlıkla bosalmalarimiz oluyor aniden cekiliyosak da ya tutarsa endişesi yaşıyorum adet donumlerinde.
O sebepten ara sıra bu konuların icindeyim
Vakti zamanı gelince olsun tabişimdilik istemesem de Allah'ın gücüne gitsin de sınavım olsun istemem
Acaba üstüne görmüş olmayasın. Peki neden testler yaptınız doktora gitmiyor tam bilgi almıyorsunuz ki?Evet canım ben üst üste 4 gün de 5 test yaptım ilk testimde çok hafif vardı gözle görülür görülmez ben şüphelendim yoktur belki dedim ama dayanamadım tekrar yaptım ve çizdi gördüm 5 tl lik testte hemde acaba yanlışlık mi var nasıl çıkar dedim erken gebelik testiyle yaptım ve yine çıktı. Şaşırdım daha sonra sabahına tekrar yaptım. Daha da kolayşti sağlık ocağına gittim kan vermek için eve dönüşte tekrar yaptım. Daha da koyulaşti . Çünkü nasıl olur dedim ya bundan 10 15 gun önce olan ilişkide diye imkansız zaten rahme yerleşmesi kaç gün sürüyor nasıl olur diye düşünüyordum. Ve ben hala düşünüyorum
Ve bugün kan sonucun 48.8 çıktı hemşire 3 4 haftalık diyor kendi kendime hayır olamaz diyorum çünkü biliyorumNasıl o kadar erken öğrendiniz ben de şaşırdım şimdi? İdrardan önce kana geçermiş. İdrar testi ile mi öğrendiniz kanla mı?
Ve bugün kan sonucun 48.8 çıktı hemşire 3 4 haftalık diyor kendi kendime hayır olamaz diyorum çünkü biliyorumv
Ve bugün kan sonucun 48.8 çıktı hemşire 3 4 haftalık diyor kendi kendime hayır olamaz diyorum çünkü biliyorum
Gebesin cnm keyfini çıkar,Ve bugün kan sonucun 48.8 çıktı hemşire 3 4 haftalık diyor kendi kendime hayır olamaz diyorum çünkü biliyorum
2 aydır sürekli bu endişeyle gidiyorum . Ve boş çıkıyor diye gitmedim acilden giriş yapmak istediğimde sağlık ocağına yolladılar. Geçen ay 7 gün geç geldi . Test yaptırdım ama değerim >0.100 dü üstüne 4 5 gün sonra idrar tahlili yapmıştım boş çıktı ve geçen aydan olamaz ben ertesi günü hapı kullanmıştım hatta gecikmemi ona bağladımAcaba üstüne görmüş olmayasın. Peki neden testler yaptınız doktora gitmiyor tam bilgi almıyorsunuz ki?
Gecen aydan da bir gariplik vardı 7 gün gecikti ama ben ertesi gün hapı kullanmistim . Hatta gecikmemi buna bagladim daha sonra 4 gün önce test yaptigimda pozitif uçunca acaba hap tesir etmedi mi dedim ama değerim de düşük ki48.8O zaman ilişkiye girmediyseniz nasıl oldu ki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?