Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 9 10 gün varken öğrendim ben canım ve hesaplarıma göre bundan 1 hafta 10 gün önce ilişki olmuştu ve ben idrar testinde gördüm bunu şu an adetime 4 gün var ve ben çok muallâktayım nasıl oluyor diye

Nasıl o kadar erken öğrendiniz ben de şaşırdım şimdi? İdrardan önce kana geçermiş. İdrar testi ile mi öğrendiniz kanla mı?

Hadi bakalım canım inş vardır minnak birşeyler
Ben düşünmüyorum aslında kuzum.
Arada yanlışlıkla bosalmalarimiz oluyor aniden cekiliyosak da ya tutarsa endişesi yaşıyorum adet donumlerinde.
O sebepten ara sıra bu konuların icindeyim

Vakti zamanı gelince olsun tabi şimdilik istemesem de Allah'ın gücüne gitsin de sınavım olsun istemem

Nasıl o kadar erken öğrendiniz ben de şaşırdım şimdi? İdrardan önce kana geçermiş. İdrar testi ile mi öğrendiniz kanla mı?
Evet canım ben üst üste 4 gün de 5 test yaptım ilk testimde çok hafif vardı gözle görülür görülmez ben şüphelendim yoktur belki dedim ama dayanamadım tekrar yaptım ve çizdi gördüm 5 tl lik testte hemde acaba yanlışlık mi var nasıl çıkar dedim erken gebelik testiyle yaptım ve yine çıktı. Şaşırdım daha sonra sabahına tekrar yaptım. Daha da kolayşti sağlık ocağına gittim kan vermek için eve dönüşte tekrar yaptım. Daha da koyulaşti . Çünkü nasıl olur dedim ya bundan 10 15 gun önce olan ilişkide diye imkansız zaten rahme yerleşmesi kaç gün sürüyor nasıl olur diye düşünüyordum. Ve ben hala düşünüyorum

Anladım. Hiçbir şeyin garantisi yok bilmek konular içinde olmak iyidir :)

Şu kazalar yani hadi bakalım

Acaba üstüne görmüş olmayasın. Peki neden testler yaptınız doktora gitmiyor tam bilgi almıyorsunuz ki?

Acaba üstüne görmüş olmayasın. Peki neden testler yaptınız doktora gitmiyor tam bilgi almıyorsunuz ki?
2 aydır sürekli bu endişeyle gidiyorum . Ve boş çıkıyor diye gitmedim acilden giriş yapmak istediğimde sağlık ocağına yolladılar. Geçen ay 7 gün geç geldi . Test yaptırdım ama değerim >0.100 dü üstüne 4 5 gün sonra idrar tahlili yapmıştım boş çıktı ve geçen aydan olamaz ben ertesi günü hapı kullanmıştım hatta gecikmemi ona bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…