• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 3-4 gün varken öğrendiyseniz , 2 haftalık olması imkansız. Kaldı ki 2 haftalıkken daha hiçbir belirti yaşamazsınız yumurtlama zamanlarında olursunuz çünkü. Muhtemelen 3 haftalıkken öğrendiniz
Katılıyorum 9.90 ile öğrendiğimde 3+2 idi. Adete 5 gün kala öğrenmiştim

Gecen aydan da bir gariplik vardı 7 gün gecikti ama ben ertesi gün hapı kullanmistim . Hatta gecikmemi buna bagladim daha sonra 4 gün önce test yaptigimda pozitif uçunca acaba hap tesir etmedi mi dedim ama değerim de düşük ki48.8
Sen bir kalp atışını da al çok da yormaya gerek yok yorsak çıkamıcaz işin içinden hele sen çıkmazken 😏

Konu sahibi ilişkiye girmeden mi hamile kalmış, ben onu bilmiyordum bak oha falan oldum şuan :rolleyes:
Yok konu sahibi ilişkiye girmiş ama hamile kalmamış muhtemelen.

İlişkiye girmeyip hamile kalan başka arkadaşımız😔hesapları uyuşmuyor daha dogrusu

4 haftadan önce öğrenemezsiniz derlerdi yalan demek ji
Ya adet gecikmeden kolay kolay test yapmıyorlar ki. Özellere para bayılıyorsunuz öyle öğreniyorsunuz. Ben griptim ilaç kullanmam gerekiyordu sırf şüphem olduğu icin kan verdim özelde ve öğrendim. Normalde önce devlete gittim kan testi gecıkme olmadan alamayız dedi. İlaç kullanma ıhlamur iç grip icin gecikince gel demişti

Back
X