Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun bebisin saglicakla gelir insalah..bende 4 gun önce ogrendim hamileligimi adetim gecikti 2 gun gitti beta 64 dedi hamilesin iki gun sonra gel bakalim deid ddegeere 154 olmus normal gebelik dedim haftaya keseye bakariz inss gorulur ama gorunmeyede bilir dedi daha erkenmis. Ssnin nasil ne dedi doktorun

Merhaba ben yeni kayıt oldum. Hamilelik istiyorum. Geçen ay 14ekim de adet oldum bugün 39.gunum hala adet olmadim. Evde idrar testi yaptım dün negatif cikti

Merhaba ben yeni kayıt oldum. Hamilelik istiyorum. Geçen ay 14ekim de adet oldum bugün 39.gunum hala adet olmadim. Evde idrar testi yaptım dün negatif cikti
Peki herhangi bir sorununuz var mı bilinen geçikme yapabilecek ya da geçikme böyle genelde oluyor mu Leyla Hanım.

Adetimin engeç 34. Günü adet olurum ilk defa böyle oldu çok fazla akintim var ve kasığım da sanci oluyor.
Anladım hepimiz farklı yaşıyoruz pek fazla birşey diyemiyeceğim bence 4 gün filan daha geçsin tekrar yapın eğer çıkmazsa en iyisi bir doktora gitmek daha sağlıklı olacaktır.

Yanı 43gun geçsin mi.
Yani canım en geç 34 üncü gününde oluyorsan ki 34 bile baya geç oluyorsun bence 39 olmuş yanı normal adet günün 5 gün geçmiş birde her insan bir değil ama en fazla 10 geçsin diyorlar genelde. Ama şu da var beklemek istemezsen git doktora o senin kararın. Üstüne basarak diyorum her kadın bir değil.

Tamam bakalım ne olacak
Test yaptım çıkmadı birşey yine :) ve hala adet olmadım 3 gün doluyor :))) sol kasık ağrım devam gögüslerimle ağrısı :)) ben düşünmüyorum diyorum yine düşünürken buluyorum kendimi

Teşekkür ederim ozamn pazartesi gideyim çünkü idrar da negatif cikiyor

Bugün 26. Gündü suan burdaa aksam 16.30 normal test yaptim negatif cikti adet döngüm 24-28 yani degisiyo olsa cikardi dimi ? Gecen ay 24.gün adet olmustum buay ne zaman gelir bilmiyorim sadece belimin solunda agri var ortasinada vuruyo gögüs agrisi yok sadece sanci vuruyo gögüslerime ki normalde yumurtlamadan hemen sonraki gün agrimaya baslar daha agrimadigi günü bilmiyorum ve ciddi aci cekerim adete yakin gögüslerimden ben anormal agrim.olur bu ilk kez böyle adet günüm geliyo ama agri yok sanci var sadece simdi test yaptim olsa cikardi diye düsünüyorum dimi 26.günde olsa cikardi

Aleyküm selam geçti mi günün ilk önemli olan o benim bildiğim.
Valla artik günümü bilmiyorumki gecen ay 24.gün adet olmustum bu ay 26. Gün hala bisey yok su gün gecme olayi sanirim 10 gün gecince oluyo sadece gögüslerimde sizi ve bel agrim var tek solumda bel ve kasik agrim var aksam üzeri test yaptim negatifti cikmamasi normalmi ? Öyle ilk idrarla yapmadim aksam 17 falandi ama olsaydi cikardi dimi

Herkes
Her kadında farklıdır bir hafta geçsin en azından olmazsanız test yapın idrar testi çıkmıyor hemen ilk idrar olursa bi ihtimal olabilr istisna kendini biraz tanı çünkü takip etmeden hamilelik varsa gelişi güzel olmuyor çok çok iki gün ileri geri olur onlar normal. Takvim kullan daha da sağlıklı olur takibi.

Ben 7 aydir ovulasyon testi kullaniyodum bu ay biraktim sikildim her ay olumsuzluktan benim 2. Olacak ama oglumda tedaviye basladigimiz zaman süpriz olmustu simdi bu ay gög0slerimden süphelendim yani her ay agridan can cekisirken bu ay hicbkrsey olmamasi tuhaf bakalim nasip aerik rabbim aratmasinnn

Sanırım biraz rahat olmak lazım bende sürpriz yaşamıştım ilk olduğundan tabiki kaybettim düşük yaptım. Şuan yok demeniz gibi nasip olacak Rabbim en iyisini bilir aramak birşey değil de bulamamak kötü. Bakalım sonuç ne çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…