Katılıyorum 9.90 ile öğrendiğimde 3+2 idi. Adete 5 gün kala öğrenmiştimAdete 3-4 gün varken öğrendiyseniz , 2 haftalık olması imkansız. Kaldı ki 2 haftalıkken daha hiçbir belirti yaşamazsınız yumurtlama zamanlarında olursunuz çünkü. Muhtemelen 3 haftalıkken öğrendiniz
Gece gece aklımızdaki deli manyak sorular ve cevaplar ben ise hiç yoramıyorum kafamı nedense durdu kafamO zaman ilişkiye girmediyseniz nasıl oldu ki ama
Ah canım öyle olmuyor gel birde bana sor sen .Gebesin cnm keyfini çıkar,
Üzümü ye bağını sorma demişler
Benim kafa hep duruk bu konulardaGece gece aklımızdaki deli manyak sorular ve cevaplar ben ise hiç yoramıyorum kafamı nedense durdu kafam
Sen bir kalp atışını da al çok da yormaya gerek yok yorsak çıkamıcaz işin içinden hele sen çıkmazkenGecen aydan da bir gariplik vardı 7 gün gecikti ama ben ertesi gün hapı kullanmistim . Hatta gecikmemi buna bagladim daha sonra 4 gün önce test yaptigimda pozitif uçunca acaba hap tesir etmedi mi dedim ama değerim de düşük ki48.8
4 haftadan önce öğrenemezsiniz derlerdi yalan demek jiKatılıyorum 9.90 ile öğrendiğimde 3+2 idi. Adete 5 gün kala öğrenmiştim
Konu sahibi ilişkiye girmeden mi hamile kalmış, ben onu bilmiyordum bak oha falan oldum şuanGece gece aklımızdaki deli manyak sorular ve cevaplar ben ise hiç yoramıyorum kafamı nedense durdu kafam
Doktora neden sormuyor acabaSen bir kalp atışını da al çok da yormaya gerek yok yorsak çıkamıcaz işin içinden hele sen çıkmazken
Inanın anlamıyorum daha doktora gitmedim gittiğimde iyice sorucam .Sen bir kalp atışını da al çok da yormaya gerek yok yorsak çıkamıcaz işin içinden hele sen çıkmazken
Hayır tabiki girdikKonu sahibi ilişkiye girmeden mi hamile kalmış, ben onu bilmiyordum bak oha falan oldum şuan
Burası doktor kadın dolu ne gerek var ahshdjdDoktora neden sormuyor acaba
Yok konu sahibi ilişkiye girmiş ama hamile kalmamış muhtemelen.Konu sahibi ilişkiye girmeden mi hamile kalmış, ben onu bilmiyordum bak oha falan oldum şuan
Sana sorduk pek çıkamadık en iyisi bu durumdan mutlu olmak geç ötesini :)))Ah canım öyle olmuyor gel birde bana sor sen .
Ya zorunlu öyle yazmış ya Meryem ana sendromu sandım tövbe est hahsjdHayır tabiki girdik
Daha çok yeni dedi hemşire doktora gittiğinizde gözükmez gibi birşey dediDoktora neden sormuyor acaba
Bence sen uyurken kocan seninle fantazi yapmışHayır tabiki girdik
Valla ben değilim ama sende o ışık var olaya el attın :))) kadınlar kulübü çıkamıyor işin içindenBurası doktor kadın dolu ne gerek var ahshdjd
Ahahah hiç gulecegim yoktu kendisi çok çocuk istiyor bana söyleme sen yaptıysa bilemeyecegimBence sen uyurken kocan seninle fantazi yapmışuykun derinse demekki .
Ya adet gecikmeden kolay kolay test yapmıyorlar ki. Özellere para bayılıyorsunuz öyle öğreniyorsunuz. Ben griptim ilaç kullanmam gerekiyordu sırf şüphem olduğu icin kan verdim özelde ve öğrendim. Normalde önce devlete gittim kan testi gecıkme olmadan alamayız dedi. İlaç kullanma ıhlamur iç grip icin gecikince gel demişti4 haftadan önce öğrenemezsiniz derlerdi yalan demek ji
Sen doktora git yinede birak hemşireleriDaha çok yeni dedi hemşire doktora gittiğinizde gözükmez gibi birşey dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?