- Konu Sahibi BenDeryaUzun
-
Bende adetim 4 gün geciknce test yaptım sonuç negatif ama hala adet olmadım ve ıslak akıntı varKızlar benim ilk gebeliğim adetim 7 veya 10 gün gecikince idrarda belli olmuştu tam günü hatırlayamadım , geç döllenmeydi. Hemen çıkmadı diye ümitsizliğe kapılmayın
Merhaba canım sonucunu çok merak ettim inşallah hamilesinizdir :)
Kızlar benim ilk gebeliğim adetim 7 veya 10 gün gecikince idrarda belli olmuştu tam günü hatırlayamadım , geç döllenmeydi. Hemen çıkmadı diye ümitsizliğe kapılmayın
İnşallah güzel haberlerini alırız sen başlat bu güzellikleri❤
Kasık batması ağrısı falan var mı
İnşallah hamilesindir canımMerhabaadetim 4 gündür gecikti. Adetimin ilk günü ve ikinci günü idrar test yaptım negatif çıktı. Kan vermeye gitmedim çünkü geçen ay 1 hafta gecikmişti sonra adet olmuştum. Normalde adetim düzenliydi bebek düşünmeye başlayınca adet düzenim 3 aydır gecikmeli oluyor. İlk denemede 4 gün, ikincisi 1 hafta, üçüncü ayda belli değil şuan beklemedeyim. Ama diğer aylara göre bu ay belirtiler daha farklı. Bu ay soğan kürünüde yaptım inşallah hamileyimdir Allah isteyen herkese evlât versin inşallah
İnşallah hamilesindir canımdua ediyorum senin için ve tüm isteyenler için şuanki belirtilerin ne canım?
Aynen kuzum 2 yıldır deniyoruzTeşekkür ederim canım isteyen herkese nasip olurinşallahbugün çok baş ağrım var, ayak üşümem var ve sol kasığımda şiddetli ağrı var ayağa kalkınca bıçak saplantısı gibi oluyor. Birde götür ucum dokununca sızlıyor canım. Sende istiyorsun sanırım
Adetim geçeli 10 gün oldu bi kaç gün önce yaptm negatif çıktı stresten gecikiyorum sanırım bari adet olsam o da yok.. Umarım senden güzel haber alırız hayırlısıylaMerhabatest yaptın mı merak ettim seni
Aynen kuzum 2 yıldır deniyoruz
Adetim geçeli 10 gün oldu bi kaç gün önce yaptm negatif çıktı stresten gecikiyorum sanırım bari adet olsam o da yok.. Umarım senden güzel haber alırız hayırlısıyla
Evet kuzum çok gittim bende polikistik over var oyüzden zor oluyorAllahım herşeyi gönlüne göre versin inşallahDoktora gittiniz mi peki
Yok benim umudum kalmadı ama ovulasyon tetsi yaptm pozitif çıktı sanki yeni mi yumurtluyorm acabaHadi inşallah senden güzel haberler alırız, kan testi verdin mi, belirti falan var mıbenimde 6 gün oldu gecikeli ilk 2 günde idrarda çıkmadı yarın yapıcam test
Bnde de varEvet kuzum çok gittim bende polikistik over var oyüzden zor oluyor
Gerçekten mi ne zamandır istiyorsun bebek? Ben 2 senelik evliyim 2 senedir istiyorumBnde de var
Kuzum kaç gün geciktin araştırmıştım ovu testiyle de gebeliği öğrenen çok var bence hamilesinBaksanıza bi
Canım benim bi arkadaş var oda 4 aylık hamile adeti 25 gün gecikti ve hamile olduğunu öğrendi ve hiçbir belirti bile yoktu 5 haftalıkmış öğrendiğinde geç döllenme olmuş oyüzden hiç anlamamış belki seninkide öyledir :)Adetim geçeli 10 gün oldu bi kaç gün önce yaptm negatif çıktı stresten gecikiyorum sanırım bari adet olsam o da yok.. Umarım senden güzel haber alırız hayırlısıyla
Evet kuzum çok gittim bende polikistik over var oyüzden zor oluyor
Yok benim umudum kalmadı ama ovulasyon tetsi yaptm pozitif çıktı sanki yeni mi yumurtluyorm acaba
Baksanıza bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?