- 14 Ocak 2020
- 1.492
- 1.627
- 83
- Konu Sahibi BenDeryaUzun
Yaptım kuzum mayıs ayında 15gün hazirand 10gün gün yaptımOlur Allahın izniyle sen ümidini kaybetme. Soğan kürü yaptın mı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım kuzum mayıs ayında 15gün hazirand 10gün gün yaptımOlur Allahın izniyle sen ümidini kaybetme. Soğan kürü yaptın mı canım
Yaptım kuzum mayıs ayında 15gün hazirand 10gün gün yaptım
Kuzum ibrahim saraçoğlu en fazla 2 ay sonra 6 ay ara verin diyor kendi doktorum bile her ay yapma sakın dedi soğan suyunun aşırı fazlası zararmış 6 ay arayla yapılmalı diyorKeşke her ay devamlı yapsaydın soğan çok faydalı. Ben bekarken adet günlerimde içiyordum çünkü adet düzensizliğim vardı. 6 ay falan sonra düzene girdi hiç aksamadı. Benim yengemde hamile olamıyordu bir süre içtikten sonra hamile kaldı. İstersen devam et canım Allah'ın izniyle olur
Kuzum ibrahim saraçoğlu en fazla 2 ay sonra 6 ay ara verin diyor kendi doktorum bile her ay yapma sakın dedi soğan suyunun aşırı fazlası zararmış 6 ay arayla yapılmalı diyor
Var mı güzel bi haberAdetim geçeli 10 gün oldu bi kaç gün önce yaptm negatif çıktı stresten gecikiyorum sanırım bari adet olsam o da yok.. Umarım senden güzel haber alırız hayırlısıyla![]()
2 Gün önce test yaptım negatif çıktı yarın sabah tekrar yapıcam 10 gün oldu gecikeli ama testte birşey yok. Dün adet olacakmışım gibi şancı girdi karnıma wcye koştum sarı akıntı gelmiş.Her ağrıda fazla akıntı gelmeye başladı anlamadım. Sende durumlar nasılVar mı güzel bi haber
Bnm 2 hafta geçti hala olmadm bekliyorum bu şekilde çok zır aklnda soru işareti kalıyo gç döllenmeyse die ne ilaç içebiliyorum be de maydanoz falan kaynatıp içebiliyorum adetim sökülürdü belki2 Gün önce test yaptım negatif çıktı yarın sabah tekrar yapıcam 10 gün oldu gecikeli ama testte birşey yok. Dün adet olacakmışım gibi şancı girdi karnıma wcye koştum sarı akıntı gelmiş.Her ağrıda fazla akıntı gelmeye başladı anlamadım. Sende durumlar nasıl
Çok geçmiş olsun üzüldüm, Rabbim tekrar hayırlısıyla nasip etsin inşaallah damla şeklnde adet bir kez benim de başıma geldi hamile değilim hala bi doktora gtmkte fayda var rahim ağzına bi bakılsın ara kanamalara sebep olabilirHanımlr merhba ben 1 Mart'ta doğum yaptım tüp bebekle üçüz gebeydim 23.hafta erken doğumla oğllarımı kaybettm lohusa 46 gün sürdü sonra 15 Mayıs'ta ilk adt 2.14 Ağustos şimdi de ağustostan bu yana ara ara pembe ve kahverengi lekelenme oldu adete 7 8 gün kala hep devam etti ama silinecek kadar ya da çok nadir birer damla şeklinde oldu adet tarihi takvime göre 11 gün geciktiğimde kan rengine dönmeye başladı ama yine günde bir ya da iki damla şeklinde oldu son adetimde tam yumurtlama günlerini değerlendirdik ve adetim bugün bitti ama sonuna kadar hep birer damla şeklinde oldu sizce bir belirti var mıdır ilk adet gecikmesi 4 5 gün olduğunda idrar testi yaptım negatifti ve bu tam kan rengi olana kadar da aralarda hep sarımtırak akıntım vardı günlük ped dolacak kadar bilgisi olan yardımcı olur mu lütfen
Bnm 2 hafta geçti hala olmadm bekliyorum bu şekilde çok zır aklnda soru işareti kalıyo gç döllenmeyse die ne ilaç içebiliyorum be de maydanoz falan kaynatıp içebiliyorum adetim sökülürdü belki
Hanımlr merhba ben 1 Mart'ta doğum yaptım tüp bebekle üçüz gebeydim 23.hafta erken doğumla oğllarımı kaybettm lohusa 46 gün sürdü sonra 15 Mayıs'ta ilk adt 2.14 Ağustos şimdi de ağustostan bu yana ara ara pembe ve kahverengi lekelenme oldu adete 7 8 gün kala hep devam etti ama silinecek kadar ya da çok nadir birer damla şeklinde oldu adet tarihi takvime göre 11 gün geciktiğimde kan rengine dönmeye başladı ama yine günde bir ya da iki damla şeklinde oldu son adetimde tam yumurtlama günlerini değerlendirdik ve adetim bugün bitti ama sonuna kadar hep birer damla şeklinde oldu sizce bir belirti var mıdır ilk adet gecikmesi 4 5 gün olduğunda idrar testi yaptım negatifti ve bu tam kan rengi olana kadar da aralarda hep sarımtırak akıntım vardı günlük ped dolacak kadar bilgisi olan yardımcı olur mu lütfen
Dün kanamam bitmişti bu sabah tekrar başladı ama damla damla bir arkadaşım da ilki tüp bebek ikinciye hormal doğurdu ikincide hamileyken bilmemiş o ay 18 gün başta kahverengi lekeler sonra da benimki gibi damla damla adet yaşamış hamileydi ama benim de olur mu bilmiyorum Rabbim kimseye ne evlat hasretini ne de acısını yaşatmasınSağolasın canım yok önceki üçüz olduğu için belirtiler iki katı fazla ve 3 . haftadan itibaren daha Test yapılmadan önce olmaya başlamıştı o yüzden bilemiyorum
Sağolasın canım yok önceki üçüz olduğu için belirtiler iki katı fazla ve 3 . haftadan itibaren daha Test yapılmadan önce olmaya başlamıştı o yüzden bilemiyorum
Dün kanamam bitmişti bu sabah tekrar başladı ama damla damla bir arkadaşım da ilki tüp bebek ikinciye hormal doğurdu ikincide hamileyken bilmemiş o ay 18 gün başta kahverengi lekeler sonra da benimki gibi damla damla adet yaşamış hamileydi ama benim de olur mu bilmiyorum Rabbim kimseye ne evlat hasretini ne de acısını yaşatmasın
İnşallah Rabbim hepimize bu hissi çabalamadan çok yıpranmadan acı görmeden nasip etsin ben bu yolda 6 yıldır çok çektim çok çok çok yıprandım Rabbim bana 3 oğul verdi sadece hamile olduğum anı bilerek o sevinci yaşadım onun dışında hep korku iğne ilaç ameliyat yatak neler çektiğimi anlatamam en sonunda meleklerimi cennetine aldı dilerim benim çektiğimi ben dahil kimse yaşamasın inşallahBence hamilere olma ihtimalim yüksek çünkü az ve ara ara kanama genelde üstüne görme olarak söyleniliyor olmadı biraz daha bekle belirtiler oluşucak mi hergün not tut ben öyle yapıyorum sonraki ayda kıyaslama yapmak için canım
Allah razı olsun canımBaşın sağolsun canım Allah sağlıklı evlât nasip etsin inşallah. İstersen sen kan ver daha önceki gebeliğinde nasıl oldu belirtiler farkı var mıydı ?
Senin test sonucun belli mi yaptın mı merak ettim inşallah hayırlı haberler veririz en azından birimizÇok geçmiş olsun üzüldüm, Rabbim tekrar hayırlısıyla nasip etsin inşaallah damla şeklnde adet bir kez benim de başıma geldi hamile değilim hala bi doktora gtmkte fayda var rahim ağzına bi bakılsın ara kanamalara sebep olabilir
Yok tatlım ya eb azndan bi silik çizgi olsa giderdm de test bile bomboş şu virüste hiç boşun agtmiym diorum ama emin de olamıyo insan neye şaşırıyorum bak yumurtlama gğnüm olarak düşündüğüm günde 1 2 damla kan geldi yumurtlama kanaması e yumurtlama olduysa 14 gn snra adet nie gelmedi e farzet gebelik oldu e hani bebek nerdeYa napcaz böyle ikimizinde gelmedi ama testte de çıkmıyorkan verdin mi canım