- 14 Eylül 2020
- 69
- 26
- 3
- 28
- Konu Sahibi BenDeryaUzun
-
İnşallah Rabbim hepimize bu hissi çabalamadan çok yıpranmadan acı görmeden nasip etsin ben bu yolda 6 yıldır çok çektim çok çok çok yıprandım Rabbim bana 3 oğul verdi sadece hamile olduğum anı bilerek o sevinci yaşadım onun dışında hep korku iğne ilaç ameliyat yatak neler çektiğimi anlatamam en sonunda meleklerimi cennetine aldı dilerim benim çektiğimi ben dahil kimse yaşamasın inşallah
Yok tatlım ya eb azndan bi silik çizgi olsa giderdm de test bile bomboş şu virüste hiç boşun agtmiym diorum ama emin de olamıyo insan neye şaşırıyorum bak yumurtlama gğnüm olarak düşündüğüm günde 1 2 damla kan geldi yumurtlama kanaması e yumurtlama olduysa 14 gn snra adet nie gelmedi e farzet gebelik oldu e hani bebek nerdesjsjsjjss
Öyle gerçekten son bir hagtadır hep stresli geçti kavga gürültü şimdi kanamam yoğunlaştı ve parçalı geldi bugün olası umudum bitmek üzere Rabbim şahit gönlümeAmin inşallah canım sen üzme kendini olanları kafana takma stres çok etkiliyor
NaptınBen bu akşam özelde kan vericem artık tak etti canımaGöğüs ucumdaki ağrı gitti göğüs ucum karardı çok ilginç dua edin
Naptın
Öyle gerçekten son bir hagtadır hep stresli geçti kavga gürültü şimdi kanamam yoğunlaştı ve parçalı geldi bugün olası umudum bitmek üzere Rabbim şahit gönlüme
Amin inşallah canım rabbim şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine diülarımızı kabul etsin inşallahStres çok etkiliyor ya biz kadınların işi çok zor stres yapmamaniz gerektiğini biliyoruz ama uygulayamıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Mevsim değişikliği olabilir eğer adet yoğunluğu ve gününde değişiklik yoksa tabi bu bir varsayım yine de kesin sonuç için ya gelecek döngüyü bekleyin ya da kan testi yapın , hakkınızda hayırlısı olsunMerhabalar acil cevap verebilirmisiniz?
2 Eylülde korunmasız bi ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti ve15 Eylülde normal adetimi oldum geçen aylar ki gibi. Dün ve bugün idrar testi yaptık negatif çıktı. Sizce hamilemiyim?
Hayırlısı olsun inşallah canım inşallah dönemsel mevsim geçişidir eğer gebelik yoksa en azından bir sorun olmamış olur benim adetim evelki gün bitti sandım dün yoğun gelmeye başladı bugün bitti gibi bilmiyorum pek bir şey anlamadım son iki saattir de hafif bir mide bulantısı var ne oluyor anlamış değilim bilinçaltındaki hisler mi yaşatıyor bunu yoksa ne var bilemedim inşallah rabbim hayırlı haberi buraya yazmayı nasip etsin inşAllahKan negatif, genel sonuç temiz sadece idrar yolunda biraz enfeksiyon varmış kadın doğuma yönlendirdiler hormonlarına baktır dediler. Moralim çok bozuldu ilk defa bu kadar gerçekçiydi herşey. Ama hala adet olmadım bu hafta başka bir doktora gidicem. İnşallah senden güzel haber alırız
Ümidini yitirme inanıyosan vardır belkide geç döllenme olabilir sen yine de ilaç içmeKan negatif, genel sonuç temiz sadece idrar yolunda biraz enfeksiyon varmış kadın doğuma yönlendirdiler hormonlarına baktır dediler. Moralim çok bozuldu ilk defa bu kadar gerçekçiydi herşey. Ama hala adet olmadım bu hafta başka bir doktora gidicem. İnşallah senden güzel haber alırız
Adet olmuşsnz değilsinizMerhabalar acil cevap verebilirmisiniz?
2 Eylülde korunmasız bi ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti ve15 Eylülde normal adetimi oldum geçen aylar ki gibi. Dün ve bugün idrar testi yaptık negatif çıktı. Sizce hamilemiyim?
Ben de aynı durumu yasadım. Konu actım belırtısız hamılelık olabılir mi dıye. Duzenlı adetım var. YumurtLama gununde 3 gun gerı cekılmeli ilişkim oldu. 5 gun gecıkmelı adet oldum. Ilk gun az az geldı agrısız adet gıbı degıldı sonra Yogunlastı kramp seklınde agrılı kanamam oldu. Bu ay ıkıncı adetımı beklıyorum . Sarı akıntım gelince bende supheye dustum.Merhabalar acil cevap verebilirmisiniz?
Bende akıntı vs olmadı.Ben de aynı durumu yasadım. Konu actım belırtısız hamılelık olabılir mi dıye. Duzenlı adetım var. YumurtLama gununde 3 gun gerı cekılmeli ilişkim oldu. 5 gun gecıkmelı adet oldum. Ilk gun az az geldı agrısız adet gıbı degıldı sonra Yogunlastı kramp seklınde agrılı kanamam oldu. Bu ay ıkıncı adetımı beklıyorum . Sarı akıntım gelince bende supheye dustum.
Siz adet olmussunuz testınız negatıf cıkmıs. Bıraz daha bekleyın supheye dusecegınız bır durum olursa tekrar test yaparsınız.
Hayırlısı olsun inşallah canım inşallah dönemsel mevsim geçişidir eğer gebelik yoksa en azından bir sorun olmamış olur benim adetim evelki gün bitti sandım dün yoğun gelmeye başladı bugün bitti gibi bilmiyorum pek bir şey anlamadım son iki saattir de hafif bir mide bulantısı var ne oluyor anlamış değilim bilinçaltındaki hisler mi yaşatıyor bunu yoksa ne var bilemedim inşallah rabbim hayırlı haberi buraya yazmayı nasip etsin inşAllah❤
Ümidini yitirme inanıyosan vardır belkide geç döllenme olabilir sen yine de ilaç içme
Amin inşallah canım benim hala devam ediyor ne oluyor anlamış değilim pazartesi test alıp yapmayı düşünüyorum ihtimal vermiyorum ama yine de emin olayım istiyorum bu şekilde ne temizlik ne alışveriş ne spor aman ya varsa bir şey olursa diye put gibi durmaktan yoruldum en azından normal hayat sürelim bariİnşallah canım biz kafamıza çok takıyoruz bence ondan vücudumuz bize oyun oynuyor. Zaten hamilelik belirtileri olup sonucu negatif çıkanların bir çoğu yalancı gebelik yaşıyormuş. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur
Ay napıcaz biz bnm 3 hafta oldu geckmem idrar testi negatif14 gün oldu hala adet olmadım belirtilerim de yok zaten. Bilmiyorum sanki sonuç negatif değilmiş gibi geliyor bana
Amin inşallah canım benim hala devam ediyor ne oluyor anlamış değilim pazartesi test alıp yapmayı düşünüyorum ihtimal vermiyorum ama yine de emin olayım istiyorum bu şekilde ne temizlik ne alışveriş ne spor aman ya varsa bir şey olursa diye put gibi durmaktan yoruldum en azından normal hayat sürelim bari
Ay napıcaz biz bnm 3 hafta oldu geckmem idrar testi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?