Hamilelik belirtisi mi, yoksa bir kuruntu mu bilmiyorum

BenDeryaUzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
69
26
3
28
Merhabalar, yeni üye oldum. Üye olmadan önce sürekli girip bakıyordum ama, durumu kendim yaşayınca sormadan rahat edemedim. Evleneli 1 sene oldu eşimle bu ayla beraber 3 ay oldu çocuk düşüneli. Ilk 2 ay iilişkizamanımızı doğru ayarlamadığımızı düşünüyorum. Bu ay yumurtlama dönemine uygun bir ilişki olduğunu düşünüyorum. Adetime 6 gün var ve sürekli baş ağrım var normalde adetime 1-2 kala ağrıyınca adet olurdum. Yumurtama döneminden sonra sürekli baş ağrısı, bel ağrısı, ansızın gelen kasık ağrısı ve 4 gündür falan yorgunluk uyku halim var. Geçen ay çok akıntım olmuştu bu ay kuruluk var hatta ara ara akıntım oluyor. 2 gün önce idrar mi akıntı mi bilmiyorum ekşi gibi koktu, sadece 1 gün oldu ama. Birde inanılmaz adet basması oluyor ama ara da birde ayaklarıma üşüme geliyor. Göğüs ucumda ufak yağ bezeleri çıktı ama ağrı falan yok. Sizce gebelikle alakalı mi, yoksa kuruntu mu ?

Bu şekilde yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var ama mesela bn bu ay yumurtlamadan sonra adet günüme kadar sağ kasık ağrısı ve arada gelen adet sancısı çektim tmm kesin hamileyim dedm adete 4 gün kala ve adet gününde test yaptö negatif çıktı üzüldm baya bugün adetim 2 gün geçti gelen giden yok silik çizgi bile çıkmadı fortune gebelik testi kullandm yanılır mı bilmiyorum

Aynisi bende de oldi erken gebelik testi normal test yaptım negatif adetime 8 gün var adet olcak gibiyim kan verdim 1.2 cıktı

Adetim düzeniydi çocuk düşününce adet düzenim bozuldu. İlk denediğimiz ay adetim 4 gün gecikti, 2. ay 1 hafta geçikti. Hattâ her belirtim vardı baya akıntım da vardı. Test yaptım negatif çıktı hayali çizgi görür gibi oldum kan testi verdim oda negatif çıktı. Bazılarının testte çıkmıyor diye duydum, sürekli test yapar olmuştum 2 ay boyunca. Bu ay hiç bir test yapmadım çok tedirginim olumsuz sonuç almaktan korkuyorum ama vücudumu dinlemeden de edemiyorum

Aynisi bende de oldi erken gebelik testi normal test yaptım negatif adetime 8 gün var adet olcak gibiyim kan verdim 1.2 cıktı

Bende kendime yenik düşüp geçen aylarda sürekli test yaptım hep negatif çıktı. Moralim çok bozulmuştu. Bu ay farkettim ki yumurtlama döneminde 1 kere ilişki olmuş oda başında. Çocuk olucak düşüncesiyle ilişkiye bile ara vererekten yapıyorduk çocuk varsa birşey olur diye. Tabi cahillik işte çevrenden kimseye soramadığın için bilmiyorsun. O yüzden tek çarem sizlerle dertleşmek oldu

Bnde kızıma kardeş istiyorum ama yaklaşık 1 yıldır olmuyo prolaktinim yüksek ama yine de her ay yumurtlamamı değerlendiriyorm hatta 3 günde 1

Bu arada aklıma gelmişken benimde geçen ay tam olarak öyle oldu hatta 1 hafta adetim gecikti adet oldum olucam dedim olamadım. Testler yaptım hep negatif çıktı belirtilerde vardı. Kan verdim negatif çıktı zaten sonrasında adet oldum ama inşallah sen hamile olursun

Baş ağrısı bendede oldu, birde akıntı senin dediğin gibi. Normalde kuru aslında hiç yok, bazen hissediyorum.. Bence olabilirsin dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…