- 14 Eylül 2020
- 69
- 26
- 3
- 28
- Konu Sahibi BenDeryaUzun
-
Bu şekilde yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var ama mesela bn bu ay yumurtlamadan sonra adet günüme kadar sağ kasık ağrısı ve arada gelen adet sancısı çektim tmm kesin hamileyim dedm adete 4 gün kala ve adet gününde test yaptö negatif çıktı üzüldm baya bugün adetim 2 gün geçti gelen giden yok silik çizgi bile çıkmadı fortune gebelik testi kullandm yanılır mı bilmiyorumMerhabalar, yeni üye oldum. Üye olmadan önce sürekli girip bakıyordum ama, durumu kendim yaşayınca sormadan rahat edemedim. Evleneli 1 sene oldu eşimle bu ayla beraber 3 ay oldu çocuk düşüneli. Ilk 2 ay iilişkizamanımızı doğru ayarlamadığımızı düşünüyorum. Bu ay yumurtlama dönemine uygun bir ilişki olduğunu düşünüyorum. Adetime 6 gün var ve sürekli baş ağrım var normalde adetime 1-2 kala ağrıyınca adet olurdum. Yumurtama döneminden sonra sürekli baş ağrısı, bel ağrısı, ansızın gelen kasık ağrısı ve 4 gündür falan yorgunluk uyku halim var. Geçen ay çok akıntım olmuştu bu ay kuruluk var hatta ara ara akıntım oluyor. 2 gün önce idrar mi akıntı mi bilmiyorum ekşi gibi koktu, sadece 1 gün oldu ama. Birde inanılmaz adet basması oluyor ama ara da birde ayaklarıma üşüme geliyor. Göğüs ucumda ufak yağ bezeleri çıktı ama ağrı falan yok. Sizce gebelikle alakalı mi, yoksa kuruntu mu ?
Aynisi bende de oldi erken gebelik testi normal test yaptım negatif adetime 8 gün var adet olcak gibiyim kan verdim 1.2 cıktıMerhabalar, yeni üye oldum. Üye olmadan önce sürekli girip bakıyordum ama, durumu kendim yaşayınca sormadan rahat edemedim. Evleneli 1 sene oldu eşimle bu ayla beraber 3 ay oldu çocuk düşüneli. Ilk 2 ay iilişkizamanımızı doğru ayarlamadığımızı düşünüyorum. Bu ay yumurtlama dönemine uygun bir ilişki olduğunu düşünüyorum. Adetime 6 gün var ve sürekli baş ağrım var normalde adetime 1-2 kala ağrıyınca adet olurdum. Yumurtama döneminden sonra sürekli baş ağrısı, bel ağrısı, ansızın gelen kasık ağrısı ve 4 gündür falan yorgunluk uyku halim var. Geçen ay çok akıntım olmuştu bu ay kuruluk var hatta ara ara akıntım oluyor. 2 gün önce idrar mi akıntı mi bilmiyorum ekşi gibi koktu, sadece 1 gün oldu ama. Birde inanılmaz adet basması oluyor ama ara da birde ayaklarıma üşüme geliyor. Göğüs ucumda ufak yağ bezeleri çıktı ama ağrı falan yok. Sizce gebelikle alakalı mi, yoksa kuruntu mu ?
Çok erken vermişsn bekleAynisi bende de oldi erken gebelik testi normal test yaptım negatif adetime 8 gün var adet olcak gibiyim kan verdim 1.2 cıktı
Bu şekilde yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var ama mesela bn bu ay yumurtlamadan sonra adet günüme kadar sağ kasık ağrısı ve arada gelen adet sancısı çektim tmm kesin hamileyim dedm adete 4 gün kala ve adet gününde test yaptö negatif çıktı üzüldm baya bugün adetim 2 gün geçti gelen giden yok silik çizgi bile çıkmadı fortune gebelik testi kullandm yanılır mı bilmiyorum
Aynisi bende de oldi erken gebelik testi normal test yaptım negatif adetime 8 gün var adet olcak gibiyim kan verdim 1.2 cıktı
Ilaç kullniomsn dostinexBnde kızıma kardeş istiyorum ama yaklaşık 1 yıldır olmuyo prolaktinim yüksek ama yine de her ay yumurtlamamı değerlendiriyorm hatta 3 günde 1
1 kutu kullandm snradan vermedilrrIlaç kullniomsn dostinex
Şeffaf berrak akıntı da belirtisi
Bnde kızıma kardeş istiyorum ama yaklaşık 1 yıldır olmuyo prolaktinim yüksek ama yine de her ay yumurtlamamı değerlendiriyorm hatta 3 günde 1
Ilaç kullniomsn dostinex
Bu şekilde yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var ama mesela bn bu ay yumurtlamadan sonra adet günüme kadar sağ kasık ağrısı ve arada gelen adet sancısı çektim tmm kesin hamileyim dedm adete 4 gün kala ve adet gününde test yaptö negatif çıktı üzüldm baya bugün adetim 2 gün geçti gelen giden yok silik çizgi bile çıkmadı fortune gebelik testi kullandm yanılır mı bilmiyorum
Baş ağrısı bendede oldu, birde akıntı senin dediğin gibi. Normalde kuru aslında hiç yok, bazen hissediyorum.. Bence olabilirsinMerhabalar, yeni üye oldum. Üye olmadan önce sürekli girip bakıyordum ama, durumu kendim yaşayınca sormadan rahat edemedim. Evleneli 1 sene oldu eşimle bu ayla beraber 3 ay oldu çocuk düşüneli. Ilk 2 ay iilişkizamanımızı doğru ayarlamadığımızı düşünüyorum. Bu ay yumurtlama dönemine uygun bir ilişki olduğunu düşünüyorum. Adetime 6 gün var ve sürekli baş ağrım var normalde adetime 1-2 kala ağrıyınca adet olurdum. Yumurtama döneminden sonra sürekli baş ağrısı, bel ağrısı, ansızın gelen kasık ağrısı ve 4 gündür falan yorgunluk uyku halim var. Geçen ay çok akıntım olmuştu bu ay kuruluk var hatta ara ara akıntım oluyor. 2 gün önce idrar mi akıntı mi bilmiyorum ekşi gibi koktu, sadece 1 gün oldu ama. Birde inanılmaz adet basması oluyor ama ara da birde ayaklarıma üşüme geliyor. Göğüs ucumda ufak yağ bezeleri çıktı ama ağrı falan yok. Sizce gebelikle alakalı mi, yoksa kuruntu mu ?
Gebeliğimdeki belirtiyi mi sordunuz yumurtlama mj anlamadm =)Bizimde bu ay olmazsa doktora gidicez mecbur. Peki belirti vs. beşitti oldu mu hiç bazılarında oluyormuş galiba
Rabbim nasip etsin inşallah bebek istiyorsanızGeçen ay beyaz ve çok akıntım vardı. Bu ay sarı ve beyaz renkte akıntı az ama neler oluyor anlamadım
Baş ağrısı bendede oldu, birde akıntı senin dediğin gibi. Normalde kuru aslında hiç yok, bazen hissediyorum.. Bence olabilirsin ☺ dikkat et kendine
Gebeliğimdeki belirtiyi mi sordunuz yumurtlama mj anlamadm =)
Rabbim nasip etsin inşallah bebek istiyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?