- 14 Eylül 2020
- 69
- 26
- 3
- 28
- Konu Sahibi BenDeryaUzun
-
Ya testsiz idrar benim için çok anlamsız artıktestm biterse son yaptığım testi 2 3 gün atmıyorm gelip gidip bakıyorum
Ya hayali çizgi le insanı heyecanlandırıyoYaa bende öyleyim birde saatler sonra gelip bakıyorum hayali çizgi varmış gibi oluyor daha çok kafaya takıyorum
Eşim artık almıyodu bıktı adam bu sefer eczaneden aldırdm baktı pahalıya geliyo dedi tmm akşam lam netten sipariş veriyim
Ya sorma 5 tl olmuş hele ondan önce bi testi 10 tl almış kandırmışlarBide testlere zam geldi eşimde diyo sayende adamlar paraya para demiyorbana çok kızıyor bekle diye
Ya hayali çizgi le insanı heyecanlandırıyobnm arada çıkıyodu bu fortunede çıkmadı aynı testi iki kere kullandm yine çıkmadı
Ya sorma 5 tl olmuş hele ondan önce bi testi 10 tl almış kandırmışlar
Ne zaman test yapmayj düşünüyorsun
Waww çok güçlüüsnAdet günümü beklerim dayanabilirsem 1hafta gecikirse o zaman yaparım
Waww çok güçlüüsn
Bn cuma gününe kdr olmazsam cuma tekrar test yapcam 5 gün grçmş olcak bakalmGeçen ay 1hafta geçmişti baya ümitlenmiştim, sonrasında adet olunca moralim çok bozulmuştu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum ya
Bn cuma gününe kdr olmazsam cuma tekrar test yapcam 5 gün grçmş olcak bakalm
Bn zaten sık sık gecikirim ama bakalm bu duana melekler senin içinde amin desinİnşallah güzel haberlerini alırız sen başlat bu güzellikleri❤
Bn zaten sık sık gecikirim ama bakalm bu duana melekler senin içinde amin desin
Bnde hala gelen giden yok adet sancısılarımda bittiAminnn inşallah
Bnde hala gelen giden yok adet sancısılarımda bitti
Kasık batması ağrısı falan var mıAy hadi inşallah gelmezde hayırlı haberler gelirbenim bat pazar günü sadece ayak üşümem var
Kasık batması ağrısı falan var mı
Merhaba canım sonucunu çok merak ettim inşallah hamilesinizdir :)Evet ara ara oluyor özellikle yeni farkettim ayakta uzun süre durunca ağrı yapıyor uzanınca rahatlıyorum. Birde sol göğüs ucuma doğru sızlama var ama dokununca ağrı falan hiç birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?