Hamilelik belirtisi mi, yoksa bir kuruntu mu bilmiyorum

Bilinmezin ortasında kalmak çok zor, ya varsa düşüncesi. İstersen bir doktora görün canım inşallah hamilesindir
Bilemiyorum ki hem pandemi sürecinde hastanelere olan güvensizlik hem de o sonucu alma cesaretinin olmaması beni tedirgin ediyor dün test yaptım evde negatif çıktı artık Rabbim e bıraktım ben sonumuz selametle olur inşallah canım benim

Bende dün genel tahlil verdim bugün sonuçları alıcam. Ama sende bir görün ne kadar erken o kadar iyi
Sonuçlar nasıl çıktı cnm bnde yarın gtmeyi düşünüyorum doktora normal deil bu nerdeyse gecikmem 1 ayı bulacak stresten gebercem

Sonuçlar nasıl çıktı cnm bnde yarın gtmeyi düşünüyorum doktora normal deil bu nerdeyse gecikmem 1 ayı bulacak stresten gebercem

Canım süt hormonum normalden çok fazla salgılanmış. Lahusa döneminde ki kadınların süt hormonu fazla oluyormuş, o yüzden de adet olmuyormuşum. Beyin mr'ı verdi önemli birşey yok ama süt hormonu beyinde kist oluşturmuş mu ona bakıcaz dedi yarın mr çekilicem. Vücudum kendini hamile sanıyormuş o yüzden de adeti kesip, süt hormonu salgılamış. Mrdan sonucundan sonra ilaç verdi, onu kullanınca adet olacakmışım. Kafaya takmaktan ne hale düşmüşüz. Bu ay kendimi kesinlikle dinlemicem, olursa nasip inşallah. Sende kafaya takma kontrole git mutlaka bence

bu gecikme bendede olduu acaba neden vucut alismaya mi calisiyor.

Anaaa bende öleyim prolaktin normal kişide 20 25 bwnim 127 106 falan çıkıyo mr çektirdim 2 tane tümör çıktı 5mm ama snradan adet görüyodm bn dostinex veriyo bu durumda zaten

Canım benimki sonunda geldi 25 gün gecikmeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…