- Konu Sahibi BenDeryaUzun
Ben de bu ay ilac kullandim. Adetime suan 2gun var ama 5gundur inanilmaz kasik agrisi var. Ins. hamilelij belirtisidir. Adet gunum gecikirse test yapmayi dusunuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu ay ilac kullandim. Adetime suan 2gun var ama 5gundur inanilmaz kasik agrisi var. Ins. hamilelij belirtisidir. Adet gunum gecikirse test yapmayi dusunuyorum.
Femara ve ovitrelle. Ama sanirim ovitrelle de hamilelik belirtilerine sebep oluyormus simdi baska bir yerde okudumNe ilacı kullandın birde başka belirtilerin var mı ?
Femara ve ovitrelle. Ama sanirim ovitrelle de hamilelik belirtilerine sebep oluyormus simdi baska bir yerde okudum. Meme ucunda da hassaslasma var ama asiri diil.
Doktorum verdi. 3 yildir dusunuyoruz. Daha once 1 dusuk ve 3 tup denemem var.Ben hiç ilaç konusunda vs. birşeý bilmiyorum o yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Doktor mu verdi kendin mi kullanmak istedin birde ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz
Doktorum verdi. 3 yildir dusunuyoruz. Daha once 1 dusuk ve 3 tup denemem var.
Enteresan niye acaba? Doktorum yumo uretimini uyarmak icin verdi ve femarayla hamile kalan cok insan var. Sagol canim aminİnternette femara gebelik düşünenlerin kullanmaması gerektiği yazıyor. İnşallah hamişsindir Allah isteyen herkese nasip etsin ❤
Ya o zaman pek acemiydim tam dikkat etmedm ama adetim gecikti dedm her zamanki halim 1 yıldır test yapa yapa yılmıştm snra akımtm vardı sarımsı gbi hamilelik geçiren bi arkadaşım bana da öyle oldu diyince test yaptım silik çizgi çıktı kafayı yicektim ya testi attm snra aldm bdaha baktm =) hatta acile gttm testi doktora gösterdm rezil oldum =)) 1 hafta snra da bulantılarm başladı yaklaşık 6 haftadayken başlıyo bulantı adet öncesi sakın aramayın yani göğüs uclarım çok acımıştı bide ama ikinci gebeliklerde göğüs hasasiyeti olmayabilirmiş kişiye göre değişirGebelikteki belirti, adet yaklaşınca belirtiler oldu mu diye merak ettim![]()
Enteresan niye acaba? Doktorum yumo uretimini uyarmak icin verdi ve femarayla hamile kalan cok insan var. Sagol canim amin![]()
Ya o zaman pek acemiydim tam dikkat etmedm ama adetim gecikti dedm her zamanki halim 1 yıldır test yapa yapa yılmıştm snra akımtm vardı sarımsı gbi hamilelik geçiren bi arkadaşım bana da öyle oldu diyince test yaptım silik çizgi çıktı kafayı yicektim ya testi attm snra aldm bdaha baktm =) hatta acile gttm testi doktora gösterdm rezil oldum =)) 1 hafta snra da bulantılarm başladı yaklaşık 6 haftadayken başlıyo bulantı adet öncesi sakın aramayın yani göğüs uclarım çok acımıştı bide ama ikinci gebeliklerde göğüs hasasiyeti olmayabilirmiş kişiye göre değişir
Benim kızım şimdi 2.5 yaşında =) bnde ikinciyi istiyorum artık adetm geçti ama adet günü test negatf çıkmıştı başka yapmadm seninkilerde gebelik belirtisi bat ne zamandıYaa inşallah istediğiniz gibi bir gebelik olurBende de az önce wc de farkettim sarımsı afedersin sümük rengi gibi çok yok ama peçeteye gelecek kadar gelmiş şaşırdım çünkü bu ay akıntım çok az kuruluk var. Göğüsümde ağrı yok ama böyle doluluk gibi tuhaf bi his var ve arada karnımda sancım oluyor garip
![]()
Benim kızım şimdi 2.5 yaşında =) bnde ikinciyi istiyorum artık adetm geçti ama adet günü test negatf çıkmıştı başka yapmadm seninkilerde gebelik belirtisi bat ne zamandı
Burda hastane felaket durumda idrarda pozitifi görmeden eşim bırakmazBazen geç döllenmeden dolayı görünmeye bilirmiş isterseniz bir kan verin :) 20'sinde 5 gün var![]()
Sakın erken test yapma bn kafayı yedm daha geçen ay 70 li test aldrdm eşime bitti düşün =)Bazen geç döllenmeden dolayı görünmeye bilirmiş isterseniz bir kan verin :) 20'sinde 5 gün var![]()
Burda hastane felaket durumda idrarda pozitifi görmeden eşim bırakmaz
İnşaallah pozitifi görürüz ikimizdeYa evet haklı valla şuan da ortalık normal değil
Sakın erken test yapma bn kafayı yedm daha geçen ay 70 li test aldrdm eşime bitti düşün =)
İnşaallah pozitifi görürüz ikimizde![]()
Ya testsiz idrar benim için çok anlamsız artıkOh maşallah benide geçmişsinBende geçen aylarda öyle oldum en az 30 vardır yani
bu ay kendimi zor tutuyorum erken test yapmamak için, aklım hep belirti var mı diye gidiyor kafayı yemezsek iyidir
Eşim artık almıyodu bıktı adam bu sefer eczaneden aldırdm baktı pahalıya geliyo dedi tmm akşam lam netten sipariş veriyimYa testsiz idrar benim için çok anlamsız artıktestm biterse son yaptığım testi 2 3 gün atmıyorm gelip gidip bakıyorum
![]()