Testin resmi varmı bakalm
Fotoğraf nasıl yükleniyor buraya dosya ekleye tıklayınca birşey olmuyorTestin resmi varmı bakalm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testin resmi varmı bakalm
Fotoğraf nasıl yükleniyor buraya dosya ekleye tıklayınca birşey olmuyorTestin resmi varmı bakalm
Dosya ekleye basıp resimler çıkıyorFotoğraf nasıl yükleniyor buraya dosya ekleye tıklayınca birşey olmuyor
Ne oldu canım sonuçDosya ekleye basıp resimler çıkıyor
Canım olmuyor öylece duruyor ekranDosya ekleye basıp resimler çıkıyor
Negatif diyordu canım bı kaç güne kan verecem gebelik yoksa hastaneye gidecem neden 1 hafta gecikti diyeNe oldu canım sonuç
IMG_20221218_195635Ne oldu canım sonuç
Klomen gibi bi ilaç kullandıysan gecikme yapıyorNeg
Negatif diyordu canım bı kaç güne kan verecem gebelik yoksa hastaneye gidecem neden 1 hafta gecikti diye
İnşallah hamilesindir canim bende çok istiyorum benimde 4 gündür bazi belirtilerim var belimde ağrı goguzlerimde ara ara sizlama var ama bilmiyorum belirtimi bunlar inşallah oyledirArkadaşlar bilgi verir misiniz çok heyecanlıyım eşimle bebek düşünüyoruz 4 buçuk aylık evliyim beklenen adet günüm 3 gün gecikti karnım taş gibi kasıklarımda ağrı var yürürken otururken batma oluyor çok özür dileyerek bugün akıntım sarı renkte böyle beyaz sarı karışık sırtımin orta bölümü bide kalçamın üst kısımlarında ağrı bazen midem bulanıyor bazende yok atmıyorum ama bide yorgunluk var gözlerimde solukluk hamilelik belirtisi mi bunlar bazı kişiler soğuk almış olabilirsin diyor ama adetim gecikti test için erken diye düşünüyorum ama heyecanlıyım baya
İlacın ismi cipronatin 500 mg ydi canımKlomen gibi bi ilaç kullandıysan gecikme yapıyor
İnş canım bunlar hem gebelik hmde regl belirtileri reglin gecikti mi yoksaİnşallah hamilesindir canim bende çok istiyorum benimde 4 gündür bazi belirtilerim var belimde ağrı goguzlerimde ara ara sizlama var ama bilmiyorum belirtimi bunlar inşallah oyledir
İnş canım bunlar hem gebelik hmde regl belirtileri reglin gecikti mi
Geçen ay 18.11.22 adet oldum sonra 5.12.22 bı kanama oldu 1 2 gün sürdü simdi 21.12.22 oldu adet olmadim daha çok karıştı ya anlamadim bendeİnş canım bunlar hem gebelik hmde regl belirtileri reglin gecikti mi yoksa
Reglin duzensizmiydi yoksa ilk defa miGeçen ay 18.11.22 adet oldum sonra 5.12.22 bı kanama oldu 1 2 gün sürdü simdi 21.12.22 oldu adet olmadim daha çok karıştı ya anlamadim bende
Regli duzensizligim var 2 yıldırReglin duzensizmiydi yoksa ilk defa mi
O zaman belli değil canım yinnede biraz daha gün geçsin regl olmazsan test yaptırRegli duzensizligim var 2 yıldır
Canım nasılsın bi gelişme oldu muO zaman belli değil canım yinnede biraz daha gün geçsin regl olmazsan test yaptır
Aynı canım bugün sırtım bide başım çok ağrıyor bide pazarımız var bugün yetissem kan tahlili verecem ne değildir bileyim en azından böyle ağrı kesici de alamıyorum sen nasılsın nasıl gidiyorCanım nasılsın bi gelişme oldu mu
Ver canım inşallah güzel haberler alırsın bugün iyiyim şükür dün çok kasık ağrım vardı 6 ocakda kadın doğuma randevu aldım onu bekliyorumAynı canım bugün sırtım bide başım çok ağrıyor bide pazarımız var bugün yetissem kan tahlili verecem ne değildir bileyim en azından böyle ağrı kesici de alamıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor
Merhaba yumurtlamamdan sonra sol kasık ağrısı çektim mide bulantım oldu bel ağrısı yaşadım karnımda aşırı şişlik var çok sert akıntım fazlalaştı sık idrara çıkma başladı damla damla kanamam oldu bi kaç gün adetime 10 gün kala kan testi yaptım 1.20 çıktı doktor adetini bekle dedi yeni yerleşiyo olabilir dedi şuan adetime 2 gün var sanki adet olacakmışım gibi ağrılar giriyo göğüs hasasiyetim olurdu ama bu ay hiç olmadı böyle yaşayan varmı hamileliğinizin başında böyle adet olacakmış gibi hissediyomuydunuz test yapsam belli olurmuArkadaşlar bilgi verir misiniz çok heyecanlıyım eşimle bebek düşünüyoruz 4 buçuk aylık evliyim beklenen adet günüm 3 gün gecikti karnım taş gibi kasıklarımda ağrı var yürürken otururken batma oluyor çok özür dileyerek bugün akıntım sarı renkte böyle beyaz sarı karışık sırtımin orta bölümü bide kalçamın üst kısımlarında ağrı bazen midem bulanıyor bazende yok atmıyorum ama bide yorgunluk var gözlerimde solukluk hamilelik belirtisi mi bunlar bazı kişiler soğuk almış olabilirsin diyor ama adetim gecikti test için erken diye düşünüyorum ama heyecanlıyım baya