arkadaşlar merhaba benim sat gecikmeli olarak 29 eylül...bugün 24.günüm karnımda ve bacaklarımda acaip bi ağrı var belim çok ağrıyo ve kasıklarıma özellikle ağırlıklı sağ kasığıma sancı giriyo salı günü çamaşırımda pembe renkli bi leke vardı sonrada kahverengi bikaç damla akınım oldu ve öle kaldı devam etmedi...sizce hamile olabilirmiyim yoksa iltihap falanmı vardırbazı belirtilerim var mesela 2 gündür çok uyuyorum göğüslerim çok kaşınıyo halsizim keyifsizim ama adet sendromuda olabilir die düşünüyorum 8 aydırda korunmuyoruz bana fikir verin çok istiyorum bebişim olsun ayrıca aşırı derecede sık idrara çıkıyorum hai böle ayaklarınızı üşütünce olur ya aynen öle...
canım gebelik belirtilerine çok benziyor hatta yerleşme kanaması yaşamış gibi geldi bana bi kaç gün daha bekle test yaparsın inş hamilesindir tatlım ama belirtiler öyle gösteriyor.
arkadaslar ben 2.5 senelik evliyim ve 2 senedır korunmuyorduk ama bebısım olmuyordu...
ve suan 4 haftalık hamileyimm...darısı sizin basınıza....ben iki sene boyunca domestosla test yaptım evde pıskolojim cok bozulmustu....her defasında bır bardak ıdrarıma az domestos dokuyordum ve hemen kabarıp duruyordu ve icinde kucuk beyaz beyaz seyler vardı ama bu ay yaptım idrarim resmen zorla kopuruyordu ve durmadan fokurduyor gıbıydı....ben o teste ınanıyorummm...evde deneyın :)))))))
sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım
evet sizi tanımadığım için yazdım zaten bunları eğer tanısaydım
evet gercekten çok bilgilidir konu başlığına az bile yazmış
her türlü şeyi sorabilirsiniz derdim
ama ben çok tecrübeliyim aman ne isterseniz sorabilirsiniz bilmem bana pek samimi
gelmedi.....eğer izin verseydiniz biz sizi bi tanısaydık sonra kendinize bi konu
açsaydınız mesela daha güzel olmaz mıydı...Neyse alan memnun satan memnun
ben karışmıyorum sadece düşüncemi bildirdim
siz işinize bakın
saygılar
sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım
arkadaslar merhaba ben yenı katılıyorum bu siteye . benım adetım normalde 19 nda gelmesı gerektı ve 14 de pazar günü geldı 1 gün sürdü ardından kahve leke akıntım oldu sızce hamılemıyım .. inşallah öyledır ama mıgde bulantım yok ve bas dönmesı sadece asırı ıstagm basladı normalde hıc ıstagım yoktu fazla .. 6 aydan berı korunmuyorum ve artık bebış ıstıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?