iyi akşamlar arkadaşlar
benimde aklım karışık..ayın 13 ünde eşim içime boşaldı fakat bi kısmı dışarıya çıktı..bende hemen yıkadım sonrada geri kalanı çıktı zaten..ilk defa böle bişey geldi başımıza..adet dönemimdeyim şu an normalde gecikme yok henüz bekliyorum bişi olucak mı gecikme falan diye ama??bi taraftan da acaba bişi var mıdır diye düşünmeden edemiyorum..normalden farklı olarak çok akıntım var ve tuvaletim çok sık geliyor..offf bilemiyorum...belki bekle diceksiniz ama ben yinede tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum konuyla ilgili..
hamilelikte böle belirtiler oluyormu??
yardım eder misiniz...
merhaba arkadasım
sankı benım yasadıklarımı yazmıssın :)bız de 14 unde beraber olduk .eşim içime bosaldı.gecen ay 22 sınde regl oldum.bu ay daha bsy yok.benm de cok akıntım var ve ıkıde bır tuvaletteyım :) ama bu kadar cabuk bellı olacagını dusunmuyorum.yarın doktora gıdıcem.yenı evlıyım.kontrol amacıyla.hem de bebek dusunuyoruz.bı sorun var mı dıye.bakalım hayırlısı
sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım
sat :
16 nisan
13 mayıs
9 haziran
denemeler: 18-20-22 haziran
dün kasıklarım ağrıdı. sonra geçti. sol kasığım ağrıdı yine geçti. bugün karnım değişik yerlerinden ağrıyor. Beyaz renkli kokusuz akıntım var. Acaba üşüttüm mü yoksa yoksa???
Kan testi için en erken tarih ne önerirsiniz?
Ben adet döneminde sancı çeken biri değilim. 3 gün sürer sadece. Göğüslerim çok nadir hassaslaşır. Şu anda da bişey yok o ayrı bişey.
İnşallah canım. Allah isteyen kucakları boş bırakmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?