benim adetim geçtikten bir gün sonra kanda baktırdım sonuç1,20 doktorum şüpeli dedi ilaç felanda kulanmadım çünkü bu değeri yükseltecek sonra adet olmazsan gel dedi benim bu gün gecikmemin6.günü ve gelen giden yok yarın baktırcam tekrar bu arada son 1 haftadır göğüslerimde damarlar çok belirginleşti ve ilk defa bu gün bulantımm oldu hafiften kasıklarım batıyoo fazla ayakta kalıp sonra uzanınca sanki kasıklarım güm güm güm atıyoo sizce hamilemiyimdirrrrrrrr
canım yaşadıklarım gebelik belirtileriyle aynı fakat kan tahlinin şüpheli yani dış gebelik kimysal gebelik tahlil sonucu gibi ama inş öyle değildir inş bebeğin sağlıklı bir şekilde seninledir.
hamilelik testı yaptın mı peki canım
evet..reglden bir gün önce kan tahlili, dün de evde test yaptım..
negatıf çıktı yani.ama moralını bozma kımılerınınkı 10 gunden sonra bellı oluyomuş umarım senınde oyle olur benım 2 gun geçti daha.reglm geçmeden test yapmuıştım negatıftı şimd,de yapmadım daha.pekı adet duzensızlığı varmı canıms ende
hayır her zaman vaktinde olur.. bu akşam doktora gidiyorum benden bi takım tahliller istemişti bakalım belki o bir şey der.
8 günüm geçtii kanda idrada bişi yok kandaki değer 1,20 ama ben hala adet olmuyorumm göğüslerim çok büyüdü ve damarlar gün geçtikce dahada belirginleşiyoo midem bulanıyooooo offf napcam ben yaaa
merhaba.. 16 ekim'de (geçtiğimiz cumartesi) regl olmam gerekiyordu ancak bugün itibariyle halen olmuş değilim. 12 ekim'de jinekologda randevum vardı girdim çıktım.. akşam eve gelince pembe bir akıntı vardı regl oldum zannettim ancak bir sonraki sabah devam etmeyince herhalde muayeneden kaynaklandı diye düşündüm. doktorun verdiği tahlillere kendim şüphelendiğim için beta hcg'yi de eklettim. regl olmam gereken tarihten bir gün önce tahlili yaptırdım sonuç negatif. dün ve bu sabah idrar tahlili yaptım negatif. sizce bir umut var mı? yoksa olağan bir gecikme mi? normalde 28 günde bir olur ve nokta atışıdır şaşmaz.. bilemedim ama olmadıkça patlayacak bir hale geldim ağrılarımdan..
canım 4-5 gün gecikince kan tahlili yaptır benimde aynen adet gecikmenin 2.-3.gününde pembemsi bir kan geldi ki o da yumurtlamanın olduğuna dairmiş bende adet olurum diye beklerken 6.adet gecikmenin gününde kan tahlilimde hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?