ne bieyim umutluyum yinede gecenki hamileligimdede gogslerim cok simişti yatakta sagdan sola dönemiyodum acıyolardı bundada bole oldu ondanda biraz umut ediyom ya insallh dualrınızı eksik etmeyn
Pardon neden 30-32 günlük adeti 28 gün yapmak istiyorsun 30temmuz? 28 gün ortalama bişey, her kadın farklı, bünye farklı. Demek senin bünyene en uygunu 30-32 gün. Dengemizle oynamayalım bence. Arkadaşa katılıyorum aslanpençesi çok kuvvetli bir ot, genelde göğüs kanserine karşı koruyucu diye biliyorum ben. İnş düzene girer.
CANIM HAKLISIN BİLMEDEN BEKLEMEK GİBİ ZORU YOKTUR FAKAT UYGULADIĞIN KÜRÜ BIRAKTIKTAN SONRA VÜCUT ŞAŞIRMIŞ OLABİLİRVÜCUD UYGULADIĞIN KÜRÜ YENİ BIRAKMIŞ TA OLSAN İÇİÇNDEKİ SIVI DAHA VÜCUTTA DOLAŞIM YAPADR ETKİSİNİDE GEÇ YİTİRİR BUNA KARŞIN DAHA ÖNCE BU BELİRTİLERİ VE ADET ŞAŞMASINI GÖZE ALIRSAK GEBELİK OLMA DURUMUNUDA AKLIMIZA GETİRMELİYİZ AMA DEDİĞİM GİBİ KULLANDIĞIN OT YANİ ASLAN PENÇESİ DENİLEN OTUN ETKİSİ YOĞUNDUR KAYINVALİDEM BU OTLARLA İLGİLİ BİLGİLERİ ÇOKTUR ORDAN BİLİYORUM BIRAKTIKTAN EN AZ 2 AY SONRA ETKİSİNİ YAVAŞ YAVAŞ YİTİRİR BU YÜZDEN VÜCUT DENGENİ ODA BOZMUŞ OLABİLİR CANIM YİNEDE BİZ GÖNLÜMÜZDEKİNİ DİLEYELİM İŞALLAH GEBESİNDİR GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN ALLAHIM ÖP.CADIARZU
canım yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim
adet düzensizliği olduğu için yumurtlama tarihinide kestiremiyorum hangi tarih bilemiyorum geçen pazar gününden beri göğüslerim şişti hassaslaştı dediğin gibi dengem bozulmuş olabilir ama nedense düne kadar ümitliydim ama internetten de bir kaç şey okudum yumurtlamayla alakalı eğer doğrusa dün bugün yumurtlama günlerim olabilir yani hamile olmala ihtimalim çok düşük hayırlısı olsun.
bu arada edet düzensizliği için 2 kez hormon tahlili yaptırdım detaylı hormonlarımda hiç bir sorun görünmüyor doktorlar senin bünyen böyle diyip işin içinden çıkıyorlar. geçen sene doktorun biri progetoron vermişti onu kullandım ozaman düzenli olmuştum ama hapı bırakınca eskiye geri döndü.
merhaba arkadaşlar.. kafan cok karısık yardım edebilirmisiniz. ayın 6 sında adet olmnam gerekiyordu fakat olmadım bu sabahta test yaptım fakat negatif çıktı.. ama goguslerim cok agırlastı sol kaıgım inanılmaz agrıyor dun gece 5 te agrıyla uyandım ve yiyecek dusundugum zaman midem bulanıyor.. acaba kendimi kandırıyorum ne yapmam lazım? içimin rahatlanması icin
stresten olma ihtimalide var am gec dolenmede olabilr canm belli olmaz istersen bi kac gün daha bekle kanda baktır gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?