• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

ne bieyim umutluyum yinede gecenki hamileligimdede gogslerim cok simişti yatakta sagdan sola dönemiyodum acıyolardı bundada bole oldu ondanda biraz umut ediyom ya insallh dualrınızı eksik etmeyn

AMİNNNNNN DUALARIM HEM SENİNLE HEMDE TÜM İSTEYENLERLE CANIM :Saruboceq:opuyorumnanaktan

Kızlarrrrrrrrr ÖpÜyorum ben Çıkyorum yarın gÖrÜŞÜrÜk bacılarımmmm

selam bacım nasılsın? ben kötüyüm buaralar çok çok bulantım var aç aç dolaşıyorum artık su içsem çıkarıyorum ayıptır sölemesi. ilaç bile içemiyorum bi haftada 4 kilo verdim artık bugün serum bağladılar biraz rahatlamıştım ama şuan yine fenayım öğürmekten iki büklüm oldum doktorun verdiği bulanto ilaçlar bile işe yaramıo var mı bildiğin bi çare canım?
bebeğim için değer diyorum ama dayanılmaz oldu artık :( bebişinle sen iyiindir umarım öptüm

Pardon neden 30-32 günlük adeti 28 gün yapmak istiyorsun 30temmuz? 28 gün ortalama bişey, her kadın farklı, bünye farklı. Demek senin bünyene en uygunu 30-32 gün. Dengemizle oynamayalım bence. Arkadaşa katılıyorum aslanpençesi çok kuvvetli bir ot, genelde göğüs kanserine karşı koruyucu diye biliyorum ben. ınş düzene girer.

slm kızlar ben ayın 29 adet oldum bıttı fakat bıttıkden sonra ılıskı oldu ama sankı gene adet olacakmısım gıbı sırtım agrıo adet ancısı gıbı karnım agrıo ara ara bugunde basım cok agrıdı ve asırı usudum bugun hemde yatakdayken bıle ancak sıcak su torbasıyla ısıdım

Pardon neden 30-32 günlük adeti 28 gün yapmak istiyorsun 30temmuz? 28 gün ortalama bişey, her kadın farklı, bünye farklı. Demek senin bünyene en uygunu 30-32 gün. Dengemizle oynamayalım bence. Arkadaşa katılıyorum aslanpençesi çok kuvvetli bir ot, genelde göğüs kanserine karşı koruyucu diye biliyorum ben. İnş düzene girer.

canım aslında benim adet düzensizliğim çok uzun zamandan beri var önceden çocuk düşünmediğim için pek aldırış etmiyordum 2008 yılı için söylüyorum. bu sabahta 2009 ocak ayın dan beri takvimime baktım 37 günde 40 günde 36 günde karmakarışık regli düzenim sonra temmuz ağustos eylül aylarında 32 günde sabitlenmiş ti, bende zaten bi düzensizlik olduğu için 32 günde sabitlensede acaba bu otun faydası olurda acaba tamamen düzene girermi diye düşündüm ama eskiye geri döndü aslında
dengelerle oynamamak lazım haklısınız ama genel bi dengesizlik söz konusu olduğu için belki faydası dokunur diye düşündüm ama olmadı bende bıraktım bu ay içmedim bakalım ne olacak.

CANIM HAKLISIN BİLMEDEN BEKLEMEK GİBİ ZORU YOKTUR FAKAT UYGULADIĞIN KÜRÜ BIRAKTIKTAN SONRA VÜCUT ŞAŞIRMIŞ OLABİLİRVÜCUD UYGULADIĞIN KÜRÜ YENİ BIRAKMIŞ TA OLSAN İÇİÇNDEKİ SIVI DAHA VÜCUTTA DOLAŞIM YAPADR ETKİSİNİDE GEÇ YİTİRİR BUNA KARŞIN DAHA ÖNCE BU BELİRTİLERİ VE ADET ŞAŞMASINI GÖZE ALIRSAK GEBELİK OLMA DURUMUNUDA AKLIMIZA GETİRMELİYİZ AMA DEDİĞİM GİBİ KULLANDIĞIN OT YANİ ASLAN PENÇESİ DENİLEN OTUN ETKİSİ YOĞUNDUR KAYINVALİDEM BU OTLARLA İLGİLİ BİLGİLERİ ÇOKTUR ORDAN BİLİYORUM BIRAKTIKTAN EN AZ 2 AY SONRA ETKİSİNİ YAVAŞ YAVAŞ YİTİRİR BU YÜZDEN VÜCUT DENGENİ ODA BOZMUŞ OLABİLİR CANIM YİNEDE BİZ GÖNLÜMÜZDEKİNİ DİLEYELİM İŞALLAH GEBESİNDİR GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN ALLAHIM ÖP.CADIARZU:kahve:

canım yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim
adet düzensizliği olduğu için yumurtlama tarihinide kestiremiyorum hangi tarih bilemiyorum geçen pazar gününden beri göğüslerim şişti hassaslaştı dediğin gibi dengem bozulmuş olabilir ama nedense düne kadar ümitliydim ama internetten de bir kaç şey okudum yumurtlamayla alakalı eğer doğrusa dün bugün yumurtlama günlerim olabilir yani hamile olmala ihtimalim çok düşük hayırlısı olsun.
bu arada edet düzensizliği için 2 kez hormon tahlili yaptırdım detaylı hormonlarımda hiç bir sorun görünmüyor doktorlar senin bünyen böyle diyip işin içinden çıkıyorlar. geçen sene doktorun biri progetoron vermişti onu kullandım ozaman düzenli olmuştum ama hapı bırakınca eskiye geri döndü.

canım yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim
adet düzensizliği olduğu için yumurtlama tarihinide kestiremiyorum hangi tarih bilemiyorum geçen pazar gününden beri göğüslerim şişti hassaslaştı dediğin gibi dengem bozulmuş olabilir ama nedense düne kadar ümitliydim ama internetten de bir kaç şey okudum yumurtlamayla alakalı eğer doğrusa dün bugün yumurtlama günlerim olabilir yani hamile olmala ihtimalim çok düşük hayırlısı olsun.
bu arada edet düzensizliği için 2 kez hormon tahlili yaptırdım detaylı hormonlarımda hiç bir sorun görünmüyor doktorlar senin bünyen böyle diyip işin içinden çıkıyorlar. geçen sene doktorun biri progetoron vermişti onu kullandım ozaman düzenli olmuştum ama hapı bırakınca eskiye geri döndü.

merhaba canim bendede adet duzensigligi var iki uc ay duzenli olurdum daha sonra 4,5 ay gecerdi hep hamile oldugumu dusunurdum ben simdi hamileyim 5+1 haftalik insallah allah im sizede yasatir bu anlari cnm diycem su benim ikinci gebeligim 4 sene icinde ilkini kaybettim bu ikinci insallah kaybetmem ama bu gogus agrisi gun gectigi ilk hafta sismeye ve sizlamaya basliyo cnm bunu belitrmek istedim en azindan bende boyle oluyyo

merhaba arkadaşlar.. kafan cok karısık yardım edebilirmisiniz. ayın 6 sında adet olmnam gerekiyordu fakat olmadım bu sabahta test yaptım fakat negatif çıktı.. ama goguslerim cok agırlastı sol kaıgım inanılmaz agrıyor dun gece 5 te agrıyla uyandım ve yiyecek dusundugum zaman midem bulanıyor.. acaba kendimi kandırıyorum ne yapmam lazım? içimin rahatlanması icin

Kan tahlılı yapman lazım anca o zamn ıÇın raahatlar

merhaba arkadaşlar.. kafan cok karısık yardım edebilirmisiniz. ayın 6 sında adet olmnam gerekiyordu fakat olmadım bu sabahta test yaptım fakat negatif çıktı.. ama goguslerim cok agırlastı sol kaıgım inanılmaz agrıyor dun gece 5 te agrıyla uyandım ve yiyecek dusundugum zaman midem bulanıyor.. acaba kendimi kandırıyorum ne yapmam lazım? içimin rahatlanması icin

kan tahilili yap bencede... benim daha 3 günüm var ve ben idrar testi yaptım 3 adet 3ündede silik çizgi çıkı ben erken olmasına rağmen bugün kan verdim test için 3,30da sonucunu alacağım çıldırmakdan daha iyi ama senin geçmiş bazılarının idrar erken veriyor bazılarının kan bellide olmuyorki kafan karışmadan o nedenle direk kan tahlili....

Arkadaslar benim sorumuda yanitlarsaniz sevinirim,

Benim en son adet gunum 9 aralikti, 24 gunde bir adet goruyordum hic sasmazdi bu ay ne olduysa gecikti hala adet olmadim.

Sizce hamilemiyim yoksa stresstenmi gecikme oldu.

Belirtim yok yada ben anlamiyorum. Sadece karnimda sislik var birkacgundur.

Dun idrar testi yaptim negatifti.
Simdiden tesekkur ederim

stresten olma ihtimalide var am gec dolenmede olabilr canm belli olmaz istersen bi kac gün daha bekle kanda baktır gelmezse

topiklerde bir kaç kez şöyle okudum tesadüf çevremdeki insanlardada rasladım eğer bebeğin cinsiyeti kızsa idrar tahlilinde erken çıkıyormuş erkekse geç çıkıyormuş şuanda 6 aylık hamile olan bir arkadaşımın reglisi 5 gün gecikince test yaptı negatif çıktı hatta üzüldü morali bozuldu yine yok diye sonra regli olamadı 9. gün tekrar test yaptı pozitif ve oğlu olacak nasip olursa.

benimde sorum var bilgi verirseniz sevinirim..
8 aydır korunmuyoruz.. bal çörek otu karışımından bu ay yedim faydası oluyo diye duydum. yumurtalama günlerini boş geçirmedik.
bir haftadır akıntım var. .
acaba yumurtluyorum ondanmı ? yoksa yumurtladım ondan mı ?? ( umarım anlatabildim )
adetime daha 2 hafta var
bu ay bebişim gelsin artıkkkkkkkkk :Saruboceq:

canm bnde cok duydum 1 hafta gecince cıktıgını canm gec ollendigi zaman hormonlarda ona göre gec artıyo dogal olarak belirtilerde hemen gözukmez bnce adetine iki hafta varsa muhtemelen yumurtlama donemndesin canm http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/339454-vaginal-akintiya-dikkat-ediyor-musunuz.html buray bak bnce yardımcı olacaktır bu arada 8 ay cok ugurludur 7 ay olmaypda 8.aydao lan cok duydum nedense bn için bi ugur gibi insalh olur bu ayda senn birazda kafaya takmayla alakalı bnde bi türlü cıkaramıyorum kafamdan malesef

ayy inşallah canımm.. uğurlu gelir banadaa . zaten belirti falan aramıyorum sadece bu akıntı ne onu merak ettm.
bu ay umutluyum bende.. inşallah bakalım
son 3 ayda bende kafama çok taktım. hamile görsem bebek görsem ağlıyodum. burda okuduğum belirtilere takmıştım kendime göre benimde vardı belirtilerim ama kandırmışım sadece .. bu ay pek takmadım ama bilmiyorumm
sen ne kadardır istiyosun canım bebiş ?

kızlar benim de bir sorum var cevaplarsanız çok sevinirim

bu ay o yumurtlama akını da gördüm ve o akşam ovolosyon testimde çizf çizgi çıkdı çalışma da yapdık şimdi o yumurtlama döneminden beri sanki hep belim agrıyo heran adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi bu pisikolojıkmi acaba öle düşünüyorum ama bu hamilelik belirtiside olabilirmi bu 6 ayımız ve çok istiyorum ne olur ALLAH ım HAMıŞ olayımm

ya ayrıca beklenen adet tarihim 15 ocak ama 12 gün yumurtladım sanırım daha erken olabilir diye düşünüyorum

Back