• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

selam bahtcım. ben bişey sormak istiyorum. benim tam adet günümde yani 28 aralıkta beta hcg 41.16 çıktı. daha sonra bugün yani 5 gün sonra yine yaptırdım 306.64 çıktı. sence bu değer normailmi? ilk bebişim olcak çok heyecanlıyımda :)) cevaplarsan sevinirim canımmm çok öptüm..

Nevki'cim merhaba!Seninle hiç muhabbetimiz olmadı ama baht seni seviyorsa sevilmeye değersin diye düşündüm ve üzüntüne ortak olmak istedim.Eğer bu satırları okuyorsan lütfen çok yıpratma kendini.Anlıyorum ,canından olmuş bir parçayı kaybetmek çok zor atlatılacak bir süreçtir.Ancak bir de güzel yanından düşün;burda hamile kalmak isteyen ama hamile kalıp kalamayacğını bile bilmeyen belirsizlik içinde aylarca beklemekte olan arkadailarımız var ;oysa Allah sana böyle bir mertebeye adaylığ nasip etmiş ve umarım en kısa zamanda o mertebeye çıkmana da izin verecetir.

Lütfen kendini çok yıpratma...

selam bahtcım. ben bişey sormak istiyorum. benim tam adet günümde yani 28 aralıkta beta hcg 41.16 çıktı. daha sonra bugün yani 5 gün sonra yine yaptırdım 306.64 çıktı. sence bu değer normailmi? ilk bebişim olcak çok heyecanlıyımda :)) cevaplarsan sevinirim canımmm çok öptüm..

CANIM BENİM BENCE NORMAL AYRICA BU ORANLARA FAZLA KAPTIRMAYACAKSIN BEN DR. GİTTİĞİMDE NASIL İYİMİ DERİM OKEY DEYİNCE BU ORANLARA TAKILMAM BU RADA ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN KUTLARIM CANIM SAKINAN GÖZE ÇÖP BATARMIŞ ORANLARA TAKILMA AYRICA ORAN GAYET İYİ GİDEREKTE YÜKSELECEKTİR FISTIĞIM :lepi::nazar:

bahtcım benimde sana bi sorum olacak ben bu ay reglimn 20.gunu doktora gıttım oda 1-2 gun once yumurtan çatlamış dedi reglerım cok duzenlı 27 gunde bır olurum ve genelde 13.gun fılan çatlardı bu arada butun tetkıklerıı yaptıı ıdrar kulturune kadar hersey normal yılbası gecesı kasıklarımda şiddetlii bi ağrı başladı halsızlık yapıodu eve gelıp dırek uyudum ağrım hala devam edio yumurtlamadan sonrak 8.gunum bacaklarıma ve belime vuran bi ağrı.. ağrı kesici almak zorunda kaldım artık
ateş tablom
22.gun 36.7
23.gün 36.7
24.gun 36.6
25.gun 36.7(bugun)
26 gun
27.gun (beklenen regl gunu ama gec yumurladığım ıcın 32.gun fılan olacak sanırım)

CANIM DR. DEDıĞı GıBı ÇATLAMA OLMUŞSA AĞRI OLMASI NORMAL BUNADA YERLEŞME AĞRISI DENıLEBıLıR EĞER GEBELıK OLUŞMUŞSA ERKEN GEBELıK BELıRTıLERıDE YAŞAMAN NORMAL HADı HAYIRLISI GÜZEL HABERLERıNı BıZEDE VERMEYı UNUTMA ANNE ADAYI ÖPÜLDÜN .:lepi:Şeniz:nazar:

Son düzenleme:
CANIM DR. DEDİĞİ GİBİ ÇATLAMA OLMUŞSA AĞRI OLMASI NORMAL BUNADA YERLEŞME AĞRISI DENİLEBİLİR EĞER GEBELİK OLUŞMUŞSA ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİDE YAŞAMAN NORMAL HADİ HAYIRLISI GÜZEL HABERLERİNİ BİZEDE VERMEYİ UNUTMA ANNE ADAYI ÖPÜLDÜN .:lepi:Şeniz:nazar:

canım benim bugun beklenen regl günüydü hala olmadım belirtid yok karnımda ağrı filan yok gerci geç yumurtladım 18.gun fılan ya normal gunune zaten zor sabredıodum şimdi bide cumaya kadar beklıcem kanda baktırsam cıkarmı acaba yarın yumurtlamadn sonrakı 11.gun olacak sabrdemıcem gercii o 0.100ü bı kez gördüm artık goresımde yok ama bole agrın olduğu zaman dusuk tehlıkesı oluomusya varsa ole bişi öğreneyım önleyici ilaç alırız barı bu arada eşim varıkosleden amelıyat oldu 2 ay kadar once bu kadar erkende olmaz sanırım ama yururuken bacagıma vuran kasık ağrım olunca ıumutlandımm naapım sence ?

CANIM BENİM BENCE NORMAL AYRICA BU ORANLARA FAZLA KAPTIRMAYACAKSIN BEN DR. GİTTİĞİMDE NASIL İYİMİ DERİM OKEY DEYİNCE BU ORANLARA TAKILMAM BU RADA ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN KUTLARIM CANIM SAKINAN GÖZE ÇÖP BATARMIŞ ORANLARA TAKILMA AYRICA ORAN GAYET İYİ GİDEREKTE YÜKSELECEKTİR FISTIĞIM :lepi::nazar:

canım çok teşekkürler moralin için... doğru takmamam gerek bu değerleri ama ben daha önce mol gebelik geçirmiştim ve onun için hcg ölçümümü takip etmem gerekiyo. bir anda çok yükselmişti mol gebelikte... neyse inşallah bidaha öyle bişey olmaz... çok saol canım mesajıma döndüğün için... çok öpüyorum.. opuyorumnanaktan

canım benim bugun beklenen regl günüydü hala olmadım belirtid yok karnımda ağrı filan yok gerci geç yumurtladım 18.gun fılan ya normal gunune zaten zor sabredıodum şimdi bide cumaya kadar beklıcem kanda baktırsam cıkarmı acaba yarın yumurtlamadn sonrakı 11.gun olacak sabrdemıcem gercii o 0.100ü bı kez gördüm artık goresımde yok ama bole agrın olduğu zaman dusuk tehlıkesı oluomusya varsa ole bişi öğreneyım önleyici ilaç alırız barı bu arada eşim varıkosleden amelıyat oldu 2 ay kadar once bu kadar erkende olmaz sanırım ama yururuken bacagıma vuran kasık ağrım olunca ıumutlandımm naapım sence ?

CANIM HERKEZDE BU AĞRI OLUNCA DÜŞÜK TEHLİKESİ OLACAK DİYE BİŞEY YOK AMA EN GÜZELİ EN KISA ZAMANDA DR. GİDİP BU BASKIN ŞİKAYETLERİ BİLDİRMEN EN DOĞRU TEDAVİYİ VERECEĞİNDEN EMİNİM BÖYLE ŞİDDETLİ AĞRILARDA EN KISAZAMANDA DR. DANIŞMAN LAZIM BU YÜZDEN HEMEN DR: GİT BANADA HABER VER HADİ BAKEM :oklava:

Selam bu sayfaya yenı gırdım bır sotum olacak 30 aralıkta adet olmam gerekıyodu beta ÖlÇtÜrdÜm 238 Çıktı dr gebelık baŞlamıŞ dedı 14 Ünde ultrason dedı Şuan kasıklarım Çok gergın bılgısı olan varmı?????

CANIM BAZEN ŞıDDETLı Bı AĞRIYLADA GEBELıK SÜRECı OLABıLıYO TAHMıNı BEBEĞıN YERLEŞME SANCISIDIR AMA ÇOK ŞıDDETLı ıSE HEMEN DR.UNA BAŞ VURMAN GEREKıR ıHMAL ETME Bı ŞıKAYETıNı BıLDıR ERKEN MUDAHALE ıYıDıR ÖP. BUARADA HAYIRLI OLSUN BEBıŞıN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLIK SIHAT VERSıN ıŞALLAH TEKRAR TEBRıKLER delikafadulden:teytey::nazar:

BURADAYIM KIZLAR BıYERDEN ıŞ YAPIP Bı YERDEN SıZLERıN SORULARINA CEVAP VERECEĞıM ÖPTÜM KOCAMAN HEPıNıZıboshayallersmile

canm bnm yumrtlama gününden beri gögüslerm cok sisti sızlıyolar resmn ama sabahlarıda midem cok kötü oglene dogru ancak bişey yyiebilyorum bide acayıp bi halsizlik var aama bnm 5 cm lik de bi kistim var ondanda olablrmiki acep yoksa hamilemiyim ilk düsügümdede bole olmustu gögslerim yumrtlama zamnı sismişti sızlıyolardı ondan bıraz umutlandım ama kistenmidir die de korkutuyo beni bide sarı bi akıntım var kokusuz adetime 8 gün kaldı ilk basta gögsler belirti olurmus ama fazlada umutlanmak istemiyorum sen ne dersin

bende kısaca derdimi anlatayım
benim reglim 30-32 günde bir oluyordu bende 28 günde bir olmasını sağlamak için aslanpençesi kürünü uyguladım 2 ay ve bende ters etki yaptı adet günüm 36-37 günlere çıktı yani iyi edecem derken daha kötü yaptım derken çayı bıraktım ve aralık ayının 18 de regli oldum 2 gündür göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı şuan dokunamıyorum normalde regli belirtilerimde de göğüsüm ağrırdı fakat 5 gün sonra adet görürdüm 28 günde bir adet olduğumu varsayarsam bile 9 gün var demektir ki benim 35 günü buluyo acaba hamile olabilirmiyim çünkü daha önce hiç böyle bi durumla karşılaşmamıştım bende umutlanmak istemiyorum ama umut fakirin ekmeği umut etmekte güzel. lütfen yorumlarınızı bekliyorum çevremde kimseye anlamatım daha ama beklemekte çok zor.

canm bnm yumrtlama gününden beri gögüslerm cok sisti sızlıyolar resmn ama sabahlarıda midem cok kötü oglene dogru ancak bişey yyiebilyorum bide acayıp bi halsizlik var aama bnm 5 cm lik de bi kistim var ondanda olablrmiki acep yoksa hamilemiyim ilk düsügümdede bole olmustu gögslerim yumrtlama zamnı sismişti sızlıyolardı ondan bıraz umutlandım ama kistenmidir die de korkutuyo beni bide sarı bi akıntım var kokusuz adetime 8 gün kaldı ilk basta gögsler belirti olurmus ama fazlada umutlanmak istemiyorum sen ne dersin

CANIM KİST TE MİĞDE BULANTISI HALSİZLİK BAŞ DÖNMESİ KASIK AĞRISI YAPAR AMA KİST DE ENGEL DEĞİL GEBE KALMAYA ÇOĞU KADININ KİST OLDUĞU HADE GEBE KALDIĞINI DUYDUM AMA KİSTTİN GEBELİĞE TEHLİKE VERDİĞİNİ DE BİLİYORUM ŞU DURUMDA BNU BELİRTİLER GEBELİĞLEDE YORUMLANABİLİNİR ANCAK KİST OLDUĞU İÇİN AYNI BELİRTİLERİ YAŞATABİLDİĞİNİ BİLİYORUM AMA İŞALLAH GEBE SİNDİKR HAYIRLISI OLSUN BİTANEM HAKKINDAbilmiyorumkismile:Saruboceq:

kızlar adet olamm gereken günde bir hafta beta ölçtürdüm olumlu çıktı dr 14 ocakta ultrason dedi acaba daha öncesinde gidip baktırsammı beklesemmi karar veremiyorummmmmmmmmmmmmmm

BEKLE CANIM DEĞERLERİN DAHA YÜKSELMİŞ OLUR DAHA KESİN VE GÜZEL SONUÇ ALMIŞ OLURSUN HADİ HAYIRLISI ÖP.:lepi:

bende kısaca derdimi anlatayım
benim reglim 30-32 günde bir oluyordu bende 28 günde bir olmasını sağlamak için aslanpençesi kürünü uyguladım 2 ay ve bende ters etki yaptı adet günüm 36-37 günlere çıktı yani iyi edecem derken daha kötü yaptım derken çayı bıraktım ve aralık ayının 18 de regli oldum 2 gündür göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı şuan dokunamıyorum normalde regli belirtilerimde de göğüsüm ağrırdı fakat 5 gün sonra adet görürdüm 28 günde bir adet olduğumu varsayarsam bile 9 gün var demektir ki benim 35 günü buluyo acaba hamile olabilirmiyim çünkü daha önce hiç böyle bi durumla karşılaşmamıştım bende umutlanmak istemiyorum ama umut fakirin ekmeği umut etmekte güzel. lütfen yorumlarınızı bekliyorum çevremde kimseye anlamatım daha ama beklemekte çok zor.

CANIM HAKLISIN BıLMEDEN BEKLEMEK GıBı ZORU YOKTUR FAKAT UYGULADIĞIN KÜRÜ BIRAKTIKTAN SONRA VÜCUT ŞAŞIRMIŞ OLABıLıRVÜCUD UYGULADIĞIN KÜRÜ YENı BIRAKMIŞ TA OLSAN ıÇıÇNDEKı SIVI DAHA VÜCUTTA DOLAŞIM YAPADR ETKıSıNıDE GEÇ YıTıRıR BUNA KARŞIN DAHA ÖNCE BU BELıRTıLERı VE ADET ŞAŞMASINI GÖZE ALIRSAK GEBELıK OLMA DURUMUNUDA AKLIMIZA GETıRMELıYıZ AMA DEDıĞıM GıBı KULLANDIĞIN OT YANı ASLAN PENÇESı DENıLEN OTUN ETKıSı YOĞUNDUR KAYINVALıDEM BU OTLARLA ıLGıLı BıLGıLERı ÇOKTUR ORDAN BıLıYORUM BIRAKTIKTAN EN AZ 2 AY SONRA ETKıSıNı YAVAŞ YAVAŞ YıTıRıR BU YÜZDEN VÜCUT DENGENı ODA BOZMUŞ OLABıLıR CANIM YıNEDE BıZ GÖNLÜMÜZDEKıNı DıLEYELıM ıŞALLAH GEBESıNDıR GÖNLÜNDEKıNı VERSıN ALLAHIM ÖP.CADIARZU:kahve:

Son düzenleme:
tesekkür ederm canm bekliycez artık bir hafta kadı adete görcez sabır sabırrrr

ne bieyim umutluyum yinede gecenki hamileligimdede gogslerim cok simişti yatakta sagdan sola dönemiyodum acıyolardı bundada bole oldu ondanda biraz umut ediyom ya insallh dualrınızı eksik etmeyn

Back