• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

benimde sorum var bilgi verirseniz sevinirim..
8 aydır korunmuyoruz.. bal çörek otu karışımından bu ay yedim faydası oluyo diye duydum. yumurtalama günlerini boş geçirmedik.
bir haftadır akıntım var. .
acaba yumurtluyorum ondanmı ? yoksa yumurtladım ondan mı ?? ( umarım anlatabildim )
adetime daha 2 hafta var
bu ay bebişim gelsin artıkkkkkkkkk :Saruboceq:

okuduğum kadarıyla bir kaç gün içinde yumurtlayacaksın
birde yumurtlama tarihi beklenen regli tarihinden 14 gün çıkartmak gerekiyormuş o hesaplamayıda yap bakalım tarihler uyuyormu nu ay ayın kaçında regli olmayı bekliyorsun ? önümüzdeki haftayı iyi değerlendir güzel bir belirti yakalamışsın.

kafaya takınca insan kendiliğinden belirti uyduruyo 2 ay önce halimi hatırlıyorum sanki hamileyim yok ağır kaldırmayayım kendimi yormayayım falan midem bulanıyo gibi oluyo karnıma kasığıma sancı giriyo bişey değil eşimide etkiliyorum garibim oda ümitleniyo ve malesef ben bunu her ay yaşıyorum bu ayda galiba bebek var dedim göğüslerim çok erken ağrımaya başladı ama şuan hiç umudum yok çünki nezaman regli olacağımıda bilmiyorum aslında hiç düşünmemek lazım aslında ama ne mümkün

okuduğum kadarıyla bir kaç gün içinde yumurtlayacaksın
birde yumurtlama tarihi beklenen regli tarihinden 14 gün çıkartmak gerekiyormuş o hesaplamayıda yap bakalım tarihler uyuyormu nu ay ayın kaçında regli olmayı bekliyorsun ? önümüzdeki haftayı iyi değerlendir güzel bir belirti yakalamışsın.

adetim tam gününde gelmiyorki son 2 ay 18 inde geldi geçen ay 22 sinde
ovulasyoon testi netten baktım yumurtlama ;4 / 9 ocak yazıyor . adet günüde bu teste göre 23 ü bilmiyorumkismile
peki yumurtladığımızı nasıl anlarız biliyoomusun cnm.
arada kasığıma ağrı giriyor acaba yumurtluyormuyumkii. akıntımda var baya..
kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde deil aklım hep orda . opuyorumnanaktan

Arkadaslar banada cvp verirmisiniz.

Gunumu gectigimi soylemistim ama birsey hissetmiyordum, dunden itibaren cok fazla akintim var beyaz hafif sarimsi ve karnima kasiklarima agri giriyor hafif mide bulantisi birde cok gaz oluyor. Bugunde test yaptim negatif gunumu 5 gun gectim

Biryerde okumustum fazla akinti mantar veya enfeksiyonmus.

Hamile olabilirmiyim?

Herkese iyi akşamlar..Arkadaşlar hamilelik belirtileri arasında göğüslerde ağrı yazıyor..Yani illa ki bu belirtinin olması gerekli mi??:uhm:cevap verirseniz çok sevinirim..

illa gerekl degil cnm bazılarında sonradanda görülüyo

merhaba arkadaslar adetıme 8,9 gün var ama mıde bulantısı ve göbek delıgınde asırı bı sekılde batma gıbı bişey hıssedıyorum. bu ay eşimle korunmayı bıraktık. acaba hamıle olabılır mıyım ılk aydan

adetim tam gününde gelmiyorki son 2 ay 18 inde geldi geçen ay 22 sinde
ovulasyoon testi netten baktım yumurtlama ;4 / 9 ocak yazıyor . adet günüde bu teste göre 23 ü bilmiyorumkismile
peki yumurtladığımızı nasıl anlarız biliyoomusun cnm.
arada kasığıma ağrı giriyor acaba yumurtluyormuyumkii. akıntımda var baya..
kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde deil aklım hep orda . opuyorumnanaktan

canım bende aynı dertten muzdaribim benimde regli tarihim düzenli değil ondan dolayı yumurtlama tarihi tutturmak biraz zor yapabileceğimiz regli tarihinden 11 gün sonra düzenli ilişkiye girmek bir sonraki rekli yaklaşana yakadar başkada çare görünmüyor ama ovulasyon testi kullanmakta bir çözüm olabilir ama ben daha hiç denemedim.
ama sen yüksek bir ihtimal yumurtlama dönemindeydin.

Arkadaslar banada cvp verirmisiniz.

Gunumu gectigimi soylemistim ama birsey hissetmiyordum, dunden itibaren cok fazla akintim var beyaz hafif sarimsi ve karnima kasiklarima agri giriyor hafif mide bulantisi birde cok gaz oluyor. Bugunde test yaptim negatif gunumu 5 gun gectim

Biryerde okumustum fazla akinti mantar veya enfeksiyonmus.

Hamile olabilirmiyim?

kan tahlili yaptır hamile olabilirsin ve idrar testinde çıkmıyor olabilir emin olmak için kanda baktır eğer adet döngün düzenliyse ve bu ay geciktiyse hamile olabilirsin hadi hayırlısı inşallah.

Herkese iyi akşamlar..Arkadaşlar hamilelik belirtileri arasında göğüslerde ağrı yazıyor..Yani illa ki bu belirtinin olması gerekli mi??:uhm:cevap verirseniz çok sevinirim..

herkezde farklı belirtiler olduğunu hep söylüyor çocuk sahibi olan arkadaşlar
tabiki illa göğüsün ağrıyacak diye bişey yok sık görünen bir belirti olabilir ama herkezde olamayabilir ama dikkat et piskolojik olmasın belirtiler
ama inşallah hamilesindir hiç uğraşmadan gebe kalırsın.

merhaba kızlar benim adetimde 4 gün gecikti.bugün idrar testi yaptım negatif çktı.çok üzüldüm.eşimde bende bebek istiyoruz.belimde ağrı midemde bulantı var.acaba psikolojikmi çook üzgünüm....

Merhaba bahtcım ve dıyer kızlar bnım bı sorum olucak yaa ben bu aybal+ÇÖrekotu+tarÇın karısımını kullandım ama dun aksam agrıdan oldum kasıklarım agrıyodu ve kasıgıma batma Şeklınde agrıylar gırıyodu bunun ne anlama geldıgını cozemedım yardımcı olursanaın sevınırım3 gun var adet olmama

merhaba kızlar benim adetimde 4 gün gecikti.bugün idrar testi yaptım negatif çktı.çok üzüldüm.eşimde bende bebek istiyoruz.belimde ağrı midemde bulantı var.acaba psikolojikmi çook üzgünüm....

hemen üzülme çıkmayabiliyo birkaçgün sonra hastalanmazsan tekrar yap test
arkadaşımın 5 gün gecikince çıkmamıştı testte sonra 9. gün daha hala regli olamayınca baktı pozitif oda senin gibi çok üzülmüştü bu ay da yok diye ama 7 aylık hamile oğluşu olacak.

Merhaba bahtcım ve dıyer kızlar bnım bı sorum olucak yaa ben bu aybal+ÇÖrekotu+tarÇın karısımını kullandım ama dun aksam agrıdan oldum kasıklarım agrıyodu ve kasıgıma batma Şeklınde agrıylar gırıyodu bunun ne anlama geldıgını cozemedım yardımcı olursanaın sevınırım3 gun var adet olmama

3 gün sabret canım test yap regli belirtiside olabilir hamiş belirtiside iki durumda kasıklarda ağrı yapar biliyosun ama tabi kendini üşütürsende sancılanmış olabilirsin
inşallah hamilesindir ve bu ay regli olmazsın.

3 gün sabret canım test yap regli belirtiside olabilir hamiş belirtiside iki durumda kasıklarda ağrı yapar biliyosun ama tabi kendini üşütürsende sancılanmış olabilirsin
inşallah hamilesindir ve bu ay regli olmazsın.

saol canım ınsllah ben hayatımda ılk defa bole acayıp agrı cekıyorum daha once hıc anlam veremedım bı dıyorımkı hastakanıcam bı dıyorumkı alah alah bu ne sımdı oyuzden saol cevap verdıgın ıcın

arkadaşlar sık idrara çıkma ve sarıya yakın akıntı hamilelik belirtisi olabilirmi.. Aslında beklemiyorum ama reglim gecikti acaba mı dedim. Eşim korunuyor gerçi.. Yarın doktora randevum var genel muayene için önce size sorayım dedim...

kızlar bende bişey danişacağım hamilelik belirtilerinde bel ağrısı oluyormuydu
sürekli ağrımıyor ara ara giriyor ağrı.

arkadaşlar sık idrara çıkma ve sarıya yakın akıntı hamilelik belirtisi olabilirmi.. Aslında beklemiyorum ama reglim gecikti acaba mı dedim. Eşim korunuyor gerçi.. Yarın doktora randevum var genel muayene için önce size sorayım dedim...

olabilir tabi neden olmasın doktora gittikten sonra haber verirmisin merak ettim canım.

Back