• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

cevabın için çok teşekkür ederim baht.bugün dr aradım kan testi yaptırayım diye ama daha çok erken dedi ocakın 6sına kadar çıkmaz dedi.birde baht ben 6 aralıkta adet oldum normalde bugün adet olmam gerekiyor.benim adetlerim 23 günde bir oluyo bazen 24 e çıkabiliyor.ama ovalasyon günü18 aralıktı test yapmıştım, bende burdan yola çıkarak bu hafta perşembe diye hesaplamıştım.umarım çok karışık olmadı anlamışsındır inşallah.bugün kendimi çok kötü hissediyorum tuvalete gitmeye korkuyorum.ama henüz adet belirtim yok stresten karnıma ağrılar giriyo sadece kafamdan çıkardığım zaman karnımın ağrısı geçiyo.birde göğüs uçlarım hiç bu kadar hassas olmamıştı benim.umarım hamileyimdir.

CANIM EN İYİSİ Bİ KÖŞEYE OTURUP KENDİNİ RAHATLAT BU OLAYLARI Bİ DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ NEKADAR ÜSTÜNE DÜŞERSEN ADETİNİN GECİKMESİNE NEDEN OLURSUN CANIM BU YÜZDEN BAŞKA UĞRAŞLAR BULUP RAHATLAMAYA ÇALIŞ SEN NEKADAR DÜŞÜNÜRSEN PSİKOLOJİK OLRAK BELİRTİLER YARATIRSIN ZİRA BEYNİNE BASKI YAPARSAN YANLIŞ BELİRTİLER YAŞARSIN DR. DİNLE AZİMLE BEKLE ZOR BİLİYORUM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM SABIR BİTANEM BEBEĞİN SANA GELECEK İŞALLAH TAKMA KAFAYA RAHATLAMMAYA ÇALIŞ ÜZÜLMENİ İSTEMEM BİTANEM GÜZEL ALLAHIM SANA GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İŞALLAH ÖP.:Saruboceq::kahve:

slm baht.5 aylık evlıyım 3 aydır korunmamamıza ragmen hamıle kalmadım bu ayda korunmadık.normalde bugun adet olmalıyım ama dah bısey yok.adetım yaklaşınca gogus agrısından duramazdım ve akıntım olurdu.sımdı oyle bı sıkayetım yok akıntım hıç goguslerım cok sıs ve damr damar oldu gunde saat bası tuvelete gıdıyorum bunlar hamıleleık belırtısı olurmu yarım edersenn sevınıcem...

slm kızlar bende hala adet olmadım bılmıyorum kendımı ılacdandır dıye umutlanmamak ıcın sey verıyorum ama arada sırada bole adet agrısı gelıo ıslaklık oluyor wc gıttıgımde sankı adet olmusum gıbı hıssedıom aama hala bırsey yok test aldım aama yapasım yok gecen seferkıler gıbı umıtlenıp uzulmek ıstemıyorum

her tarafım sıstı gozum yuzum ellerım karnım goguslerım buyudu ama agrı yok sızce ne yapmam lazım

testi yap rahatla canim varsada yoksada cikar zaten en azindan kafan dagilir benimde bugün dokuz günüm gecti sabah test yaptim negatif cikti simdi daha rahatim rahat derken üzgünüm ama belirsizlik yok enazindan

slm baht.5 aylık evlıyım 3 aydır korunmamamıza ragmen hamıle kalmadım bu ayda korunmadık.normalde bugun adet olmalıyım ama dah bısey yok.adetım yaklaşınca gogus agrısından duramazdım ve akıntım olurdu.sımdı oyle bı sıkayetım yok akıntım hıç goguslerım cok sıs ve damr damar oldu gunde saat bası tuvelete gıdıyorum bunlar hamıleleık belırtısı olurmu yarım edersenn sevınıcem...

CANIM UZUN SÜRELİ KORUNMALARDA KARUNMAYI BIRAKTIKTAN SONRA RAHİM SPERMİ YADIRGAR TANIYAMAZ TANIMASI VE KABÜLLENMESİ İÇİN Bİ KAÇ AY GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR HERKEZDE DEĞİL AMA ÇOĞUNDA BÖYLE OLUR RAHİM SPERME ALIŞANA KADARDA ONU HEMEN DIŞARI VERİR TUTMAZ ALIŞINCA HAMİLE KALIRSIN BUDA KISA BİRSÜRE İÇİNDE OLUR CANIM EVET SENİN YAZDIĞIN BELİRTİLER GEBELİK BELİRTİLERİ OLARAK YER ALIYOR CANIM HADİ BAKALIM YENİ YILA HEDİYE SİZE BELKİDE İŞALLAH ÖP.alkisalkisalkisa.s.

slm kızlar bende hala adet olmadım bılmıyorum kendımı ılacdandır dıye umutlanmamak ıcın sey verıyorum ama arada sırada bole adet agrısı gelıo ıslaklık oluyor wc gıttıgımde sankı adet olmusum gıbı hıssedıom aama hala bırsey yok test aldım aama yapasım yok gecen seferkıler gıbı umıtlenıp uzulmek ıstemıyorum

her tarafım sıstı gozum yuzum ellerım karnım goguslerım buyudu ama agrı yok sızce ne yapmam lazım

ÖNCE CANIM BEYNİNİ RAHATLATMAK VE KENDİNİ SIKMADAN BÜTÜN OLASILIKLARI DÜŞÜNMEK SABAH OLDUĞUNDADA NORMAL BİŞEYMİŞ GİBİ DÜŞÜNÜP TESTİNİ YAPMAK EĞER AZCIK BİLİYORSAM TEST YAPMADAN DURAMAZSIN ÇÜNKÜ BENDE ÖYLEYİM TESTİ YAPTIKTAN SONRADA ENAZ 10 DAKİKA SONRA BAK BAŞINDA BEKLERSEN DAHADA STRES YAPARSIN HADİ BAKALIM YARIN BEKLİYORUM HABERİNİ MIZ MIZ BACIM :lepi:

ÖNCE CANIM BEYNİNİ RAHATLATMAK VE KENDİNİ SIKMADAN BÜTÜN OLASILIKLARI DÜŞÜNMEK SABAH OLDUĞUNDADA NORMAL BİŞEYMİŞ GİBİ DÜŞÜNÜP TESTİNİ YAPMAK EĞER AZCIK BİLİYORSAM TEST YAPMADAN DURAMAZSIN ÇÜNKÜ BENDE ÖYLEYİM TESTİ YAPTIKTAN SONRADA ENAZ 10 DAKİKA SONRA BAK BAŞINDA BEKLERSEN DAHADA STRES YAPARSIN HADİ BAKALIM YARIN BEKLİYORUM HABERİNİ MIZ MIZ BACIM :lepi:

ole aslınca hıc umıtlı degılım o yuzdende yapasım yok ama bakcaz ıste hayırlısıyla olsun deılse cıkmasın dıyorum

bahtım nasılsın bacım nasıl gidiyor hamişlik? bizde ctesi günü kesemizi görüdk çok şükür satıma göre nette 5+3 çıkıyor ama doktor daha yeni 4 haftalık dedi kesemiz 8 mm 2 hafta sora gel kalp atışlarına bakalım dedi. adet günümde bhcg 920 çıkmıştı halbuki kafam karıştı biraz? sence nedir?

merhaba bayanlar lütfen bu tabloya bir yorum
8.gün ..........36,7
9.gün ..........36,3
10.gün ........36,0
11.gün ........36,0
12.gün ........36,0
13.gün ........36,1
14.gün ........36,0
15.gün ........35,7
16.gün ........35,8
17.gün ........35,9
18.gün ........36,0
19.gün ........36,1
20.gün ........36,2
21.gün ........36,3
22.gün ........36,4
23.gün.........36,5

çok çok çok ama çok üzgünüm. canım arkadaşım nevkicim meleğini kaybetti :(( başı sağolsun demekten sabır dilemekten başka bişiy gelmiyor... rabbim herkesin bebişini korusun

yeni gördüm staree haberi nevkim bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm başı sağolsun bitanemin allah sağlık sıhat versin ona çok üzüldüm canım arkadaşım canım benim allahım sabır versin güzel arkadaşıma

bahtım nasılsın bacım nasıl gidiyor hamişlik? bizde ctesi günü kesemizi görüdk çok şükür satıma göre nette 5+3 çıkıyor ama doktor daha yeni 4 haftalık dedi kesemiz 8 mm 2 hafta sora gel kalp atışlarına bakalım dedi. adet günümde bhcg 920 çıkmıştı halbuki kafam karıştı biraz? sence nedir?

arda bir hormonlar kendini kaybedebiliyo normal bence çünkü stres heyecan hormonları etkiler bitanem ya allah sana bebişe sağlık shat versin beba.s.:nazar:işim

baht cım merhaba, bişi sormak istiyorum..17 aralık ta 2. aşılamamı oldum..şuan 13. günümdeyim, göbeğiminde altında bir çizgi oluştu, buna hep dikkat ederim ben, ilk defa böyle bişi görüyorum kendimde, sence bu gebelik habercisimidir?

baht cım merhaba, bişi sormak istiyorum..17 aralık ta 2. aşılamamı oldum..şuan 13. günümdeyim, göbeğiminde altında bir çizgi oluştu, buna hep dikkat ederim ben, ilk defa böyle bişi görüyorum kendimde, sence bu gebelik habercisimidir?

canım bunu çoğu kişi bebeğin kordon çizgisi olarak yorumluyor tıp taki adı uterus çizgisiydi galiba herkezde olmasada çoğu kişide gebelik nedeniyle ortaya çıkyor ve kadınların çoğu bunu gebelik belirtisi olarak görür hadi hhayırlı olsun benimde gebe olduğumu öğrendikten sonra bu çizgi koyulaşıp belirginleşmişti (:lepi: yani neden olmasın ) can öp.

bahtcım benimde sana bi sorum olacak ben bu ay reglimn 20.gunu doktora gıttım oda 1-2 gun once yumurtan çatlamış dedi reglerım cok duzenlı 27 gunde bır olurum ve genelde 13.gun fılan çatlardı bu arada butun tetkıklerıı yaptıı ıdrar kulturune kadar hersey normal yılbası gecesı kasıklarımda şiddetlii bi ağrı başladı halsızlık yapıodu eve gelıp dırek uyudum ağrım hala devam edio yumurtlamadan sonrak 8.gunum bacaklarıma ve belime vuran bi ağrı.. ağrı kesici almak zorunda kaldım artık
ateş tablom
22.gun 36.7
23.gün 36.7
24.gun 36.6
25.gun 36.7(bugun)
26 gun
27.gun (beklenen regl gunu ama gec yumurladığım ıcın 32.gun fılan olacak sanırım)

Back