cevabın için çok teşekkür ederim baht.bugün dr aradım kan testi yaptırayım diye ama daha çok erken dedi ocakın 6sına kadar çıkmaz dedi.birde baht ben 6 aralıkta adet oldum normalde bugün adet olmam gerekiyor.benim adetlerim 23 günde bir oluyo bazen 24 e çıkabiliyor.ama ovalasyon günü18 aralıktı test yapmıştım, bende burdan yola çıkarak bu hafta perşembe diye hesaplamıştım.umarım çok karışık olmadı anlamışsındır inşallah.bugün kendimi çok kötü hissediyorum tuvalete gitmeye korkuyorum.ama henüz adet belirtim yok stresten karnıma ağrılar giriyo sadece kafamdan çıkardığım zaman karnımın ağrısı geçiyo.birde göğüs uçlarım hiç bu kadar hassas olmamıştı benim.umarım hamileyimdir.
CANIM EN İYİSİ Bİ KÖŞEYE OTURUP KENDİNİ RAHATLAT BU OLAYLARI Bİ DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ NEKADAR ÜSTÜNE DÜŞERSEN ADETİNİN GECİKMESİNE NEDEN OLURSUN CANIM BU YÜZDEN BAŞKA UĞRAŞLAR BULUP RAHATLAMAYA ÇALIŞ SEN NEKADAR DÜŞÜNÜRSEN PSİKOLOJİK OLRAK BELİRTİLER YARATIRSIN ZİRA BEYNİNE BASKI YAPARSAN YANLIŞ BELİRTİLER YAŞARSIN DR. DİNLE AZİMLE BEKLE ZOR BİLİYORUM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM SABIR BİTANEM BEBEĞİN SANA GELECEK İŞALLAH TAKMA KAFAYA RAHATLAMMAYA ÇALIŞ ÜZÜLMENİ İSTEMEM BİTANEM GÜZEL ALLAHIM SANA GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İŞALLAH ÖP.:Saruboceq: