cnm dün gittim devlet hastanesine gripim ama hamilelikle ilgili şüphem var diye oda dediki ben ilaçları yazayım sana sen zübeyde hanımda bi kan tahlili yaptır negatifse içersin pozitifse orda bişiler yazdırırsın dedi öyle yaptık bugün öğlende çıkıyorum işten ve kan tahlili yaptırmaya gidicem ama sanki negatif çıkacak gibime geliyo bugün içim bi garip dışımda grip :))))))))))))))))) neyse dua et cnm hamile olduğumu öğreneyim bugün
:Saruboceq:
selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??
merabalar benim bügün adtimin 18. günü.fakat 12.günden beri uzayan akıntım devam ediyor.yumurtmada sadece bir gün olmazmı.?
slm kızlar benımde bugun adetım ama gelen gıden yok sadece huzursuzluk var ben adet olacagımı dusunuyorum ne bılıyım ıcımden ole gelıo goguslerım aynı sayılır cok az bole sertlık var bu halka kısmı rengı acık
bu gün adetim geçeli tam 7 gün oldu oldu bu akşam annemlere gitmiştik ve ben resmen ayakta uyuyordum tansiyonumu ölçtüler 8'e 6 çıktı baya bi güşük normalime göre bi kaç saat sonra ancak kendime gelebildim. göğüslerim bi değişik ağrıyor ağırlıını hissediyorum. karnımın altınada kalçalarıma da hafifi batmalar oluyor hala bekliyorum test yapmıcam hemen çünki benim adetlerim düznsiz inşallah pazartesiye düşünüyorum.
mrb arkadaşlar.size bir sorum olacak.adetim perşembe günü ama benim kaç gündür göğüslerim çok hassaslaştı,kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor.ben klomen ve pregny iğne oldum.şimdiye kadar böyle belirtiler olmamıştı.sizce hamilelik olabilirmi?salı günü kan testi yapsam yani adete 2 gün kala çıkarmı sizce.lütfen cevap yazarmısınız
Çok acil yardıma ihtiyacım var kızlar.Yurt dışındayım ve bulundugum yerde doktora gitmek istemezsiniz! farklı idrarlarla 3 kere test yaptım.idrarımı 4saat tuttugumda silik 2.çizgiyi görebiliyorum gitgide koyulaşıyor..En son dün test yaptımFakat bugün kahverengi lekelenmelerle beraber kanamam olmaya başladı.Agrım yok.Parçacıklıda degil.Normal regl mi oldum ayırt edemiyorum sadece miktarı az.Napabilirim???
arkadaşlar ben 4.5 senedir evliyim eşimin sperm sayısından dolayı hamile kalamıyodum fakat geçen ay reglem 8 gün geçikti normalde 17 sinde olurken 25 inde oldum fakat bu ay hala olmadım bir belirtide yok ama bazen çok akıntım oluyo ama bu su renginde oluyo ve göğüslerimde şiş ama acımıyo normalde reğl olmadan ağrım olurdu göğsümde bide sağ yumurtalığımda çok bi ağrı oldu ilk önce apandisit zannetdim fakat değil bazen olan bi ağrı bu bunun sebebini ve bunlar acaba hamilelik olasılığım varmı diye sormak istedim dua edin ALLAHIM bana bu yeniyılda güzel ve çok istediğim hediyemi hayatımı versin. saygılarımla..akannehir
kızlar ben aralığın 5 de regl oldum ondan önceki aydaki 10.da olmuştum.bu ay tahmini 30aralık yada 1 ocak gibi bekliyorum ama buara gaz problemim var karnım hep şiş göğüslerimde dokundukça acıma var ara ara kasıklarımlarım ağrıdı bu güne kadar miğde bulantılarımda oluyor ama hiç kusmuyorum.ya sizce ne olabilir.ben anlayamadım.
Merhaba, benim adetime 3 gün var. Regl belirtilerim başladı aslında. Yaklaşık 1 haftadır göğüslerim ağrıyor ve 2-3 gündür de baya bi büyüdüğünü hissettim. Önceden de büyüyordu ama pek dikkat çekici değildi.:) Dün akşam çok çok az bir pembe leke geldi ama ilişki sonrasında. Bugün de hiç bi leke yok. Çok hafif kasık ağrım var ama regl olacağımda hep olur zaten. Ne vardı regl ve hamilelik belirtileri biraz farklı olsaydı,her ay aynı dertBen yine de dayanamayıp idrar testi yapıcam ama testi sabah ilk idrarla mı yapmam lazım???
Bu arada benim göğüs uçlarımda hassasiyet yok malesef,komple ağrıyor
selamm
hamilelikte akıntı olur mu
benim günüm geçti
boza kıvamında beyaz bi akıntım var hamilelik belirtisi olabilir mi acaba????
EVET CAN GEBELİKTE AKINTI OLUR HATTA FAZLALAŞIR KOYU KIVAMLI UZAYAN BOZA TİPİ OLUR ZİRA BEN GEBEYİM VE FELAKET AKINTIM VAR VE TARİF ETTİĞİNGİBİ İLK BAŞTAN BERİDİR DE AYNI SADECE DAHA FAZLALAŞTI GÜN GEÇTİKÇE
slm ben gekdim nasılsın cnm :) ben kanda gebelik testini yaptırdım sonuç = e tabiki gene yok(((((( bilemiyorum artık ama daha hastalanmadım aslında benim durum biraz karışık ama sonuç itibariyle yoksa yoktur dimi ???
EVET CAN GEBELİKTE AKINTI OLUR HATTA FAZLALAŞIR KOYU KIVAMLI UZAYAN BOZA TİPİ OLUR ZİRA BEN GEBEYİM VE FELAKET AKINTIM VAR VE TARİF ETTİĞİNGİBİ İLK BAŞTAN BERİDİR DE AYNI SADECE DAHA FAZLALAŞTI GÜN GEÇTİKÇE
ADETE 2 GN KALA KAN TESTİ ÇIKAR CANIM BENCEDE KESİ ÇÖZÜM KAN TESTİ YAPTIRMAK BEKLEYEMEM DERSEN AMA OLURUNU BIRAKIP ADETİNİ Bİ KAÇ GÜN GEÇMESİNİ BEKLEYİP YAPARSANFAZLA ÜMİTLENMEMİŞ OLURSUN AMA İŞALLAH GEBESİNDİR ZİRA TÜM İSTİYENLERİM GEBE OLMASINI VE HABERLERİNİ Almak beni çokkkkkkkkkk MUTLU EDER HADİ İŞALLAH:Saruboceq::lepi::CüvCüv:
NİYE ÖYLE DİYOSUN CANIM SENİ ÜMİTLENDİRMEK GİBİ OLMASI AMA BEN BU GEBELİĞİMDEN ÖNCEKİ GEBELİĞİMDE KAN TESTİ SONUCUM NEGATİFTİ ADET OLMAMAMIŞTIM AMA 1 HAFTA SONRA TEKRAR YAPTIRDIM BİR BUÇUK AYLIK ÇIKTI DR . SORDUM 1 HAFTA ÖNCE YAPTIRMIŞTIM NE GATİFTİ BU DURUM NASI OLUYO DİYE BANA HORMONELİN İDRARA VE KANA GEÇ DÜŞMÜŞTÜR DEDİ NADİREN DE OLSA BU DURUMLAR YAŞANA BİLİYOMUŞ İŞALLAH SENİNDE BÖYLE BİŞEYDİR CANIM UMUDUNU YİTİRME ZİRA UMUDUNU YİTİRİRSEN OKADAR UZAK OLUR SANA BEBEĞİN ÜZÜLME DİĞER AYLARA NE OLMUŞ VALLA GEÇMİŞ YAZILARIMI OKU BAK BEN HİÇ UMUDUMU YİTİRMEDİM NE KADAR KIRMIZI KART GÖRDÜYSEMDE PES ETMEDİM SONUNDA İNAT ETTİM DUA ETTİM GÜZEL RABBİM VERDİ BACIM İŞALLAH HAYIRLISINI DİLERİM SENİN İÇİN GÜZEL GÜZEL RABBİMDEN ÖP.:Saruboceq:Şeniz
bu akıntı arada bi oluyo bende
hiç hamile kalmadım daha önce
o yüzden kafam karıştı benim
AKINTI HER KADINDA OLUR AMA NORMAL AKINTI ŞEFAF VÜ SÜZÜLEN Bİ AKINTIDIR VEYA SU GİBİ AKANDIR EĞER DAHA ÖNCEDE BÖYLE AKINTIN BU KIVAMDA VARSA BUNA DİYECEK BİŞEYİM YOK AMA İLK DEFA BÖYLE BİR AKINTI YAŞADIYSAN BU DEĞERLENDİRİLİR GEBELİK ÜSTÜNE CANIM BEN BU AKINTIYI HEP GEBELİKLERİMDE GÖRMÜŞÜMDÜR AMA GEBELİK YOKSA BU AKINTI VARSA İDRARDA MİKROP FAZLALILĞI OLASIDIR ÖP.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?